Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Выбор горных лыж (https://extreme.com.ua/forum/33-vybor-gornyh-lyzh/)
-   -   Вопросы по покупке б.у. лыж (https://extreme.com.ua/forum/vybor-gornyh-lyzh/227-voprosy-po-pokupke-b-u-lyzh.html)

PastorMalinois 10.09.2020 20:54

Цитата:

Коментар від Виктор (Коментар 346039)
Во первых конкретно эта лыжа выпущена в 17 году. Я думаю это скорее всего самые первые лыжи модельного ряда 18 года.

А як ви бачите що саме ця лижа в 2017? Просто я грунтовненько так подивився про неї, то скрізь цей дизайн пишуть що це модель 2018-2019 рік.
Ось тут все видно
Elan SLX Fusion (2019). Горные лыжи 2019. SKI.Каталог: описание, тесты, отзывы.
Єдине що я не зміг зрозуміти, чому саме на цій парі крєпи на 14 стоять, де не гуглив стоять на 12.

Korben Dallas 11.09.2020 21:01

А чим відрізняються Сало x race sw від x race sl?

PastorMalinois 13.09.2020 09:29

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 346044)
А чим відрізняються Сало x race sw від x race sl?

Ну зрозуміти це виявилося проблемою :)
Я ніде не зміг знайти ані опис ані фото SL версії :)
Аж був подумав чи бува китайці не навчились лижі робить :)

Korben Dallas 13.09.2020 12:19

@PastorMalinois ,ще є SC серія, здається то спорт цех

ski.maniac 14.09.2020 01:37

@PastorMalinois , китайці все роблять, і лижі теж. зараз Atomic i Salomon Sports це 'дочки' фінської компанії Amer Sports, яка належить китайській Anta Sports

Джигит 14.09.2020 10:33

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 346050)
SC серія, здається то спорт цех

Не, вот Salomon S/Race Pro 165 (2019). Горные лыжи 2019. SKI.Каталог: описание, тесты, отзывы. цех
Попали в руки Черные Саломоны, Salomon SMAX BLAST (2019) купить - Ski.kh.ua эти похоже = тяжеленные как цех :agree:
Может неспроста, а может просто феррума туда впихнули, чайные эксперты ;)
Пару лет назад слышал тут проскакивала инфа о Черных Сало, что интересные...

Korben Dallas 15.09.2020 10:31

@Джигит ,о черных даже не слышал)

igrus 15.09.2020 11:58

@Korben Dallas , бласт, какой-то минерал там, или шота того, грят фантастика! ;)

Korben Dallas 15.09.2020 14:07

@igrus ,херасе!))

PastorMalinois 20.09.2020 07:37

Вітання добродіям. Я все ще в муках вибору :)
Перебравши пропозиції мабуть що усіх продавців бу в Україні, звернув увагу, що вони ммм, трішки не в собі :)
Причиною такого припущення є ціни. Іноді за бу лижі просять ціну, майже як за нові :) ну на пару тисяч дешевше, саме на пару а не на половину чи на третину.
Так, такі нові на знижках і треба ловити момент але нові.
Після усвідомлення такого стану речей прийшла думка а може таки нові:) Прошу поділитись думками з приводу таких думок.

І ще питання по конкретній лижі.
Amphibio 16 Ti2 Fusion 2019 ELAN Review | GEARSCORE в 166 розмірі.
Це не "чисто" слаломка про які йшла мова вище і саме в цьому питання. Чому мова саме про цю лижу і чому розглядаю ще її, хоча починав зі "злих слаломок" А) Все ж таки є думка, що можливо не потягну зі старту важку працю на чистому короткому радіусі верхніх комерційних sl
Б)Просто побачив нову на знижці за 11 і почав розглядати питання.
В) В роздумах щодо неї пригадав що і тут здається радили і Кирило особисто взяти щось з більшим ніж sl радіусом ну а це грумери, як я розумію. А як я розумію тогрумери - це щось між слаломками та універсалами, тобто для карву на трасі але діє можливість комфортно себе почувати на вже розбитій трасі ну і дозволяє середніми дугами різати, навіть довгими деякі пишуть, тобто лижа не примушує до малої дуги.
Якось так.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:40.