![]() |
Цитата:
Ось тут все видно Elan SLX Fusion (2019). Горные лыжи 2019. SKI.Каталог: описание, тесты, отзывы. Єдине що я не зміг зрозуміти, чому саме на цій парі крєпи на 14 стоять, де не гуглив стоять на 12. |
А чим відрізняються Сало x race sw від x race sl?
|
Цитата:
Я ніде не зміг знайти ані опис ані фото SL версії :) Аж був подумав чи бува китайці не навчились лижі робить :) |
@PastorMalinois ,ще є SC серія, здається то спорт цех
|
@PastorMalinois , китайці все роблять, і лижі теж. зараз Atomic i Salomon Sports це 'дочки' фінської компанії Amer Sports, яка належить китайській Anta Sports
|
Цитата:
Попали в руки Черные Саломоны, Salomon SMAX BLAST (2019) купить - Ski.kh.ua эти похоже = тяжеленные как цех :agree: Может неспроста, а может просто феррума туда впихнули, чайные эксперты ;) Пару лет назад слышал тут проскакивала инфа о Черных Сало, что интересные... |
@Джигит ,о черных даже не слышал)
|
@Korben Dallas , бласт, какой-то минерал там, или шота того, грят фантастика! ;)
|
@igrus ,херасе!))
|
Вітання добродіям. Я все ще в муках вибору :)
Перебравши пропозиції мабуть що усіх продавців бу в Україні, звернув увагу, що вони ммм, трішки не в собі :) Причиною такого припущення є ціни. Іноді за бу лижі просять ціну, майже як за нові :) ну на пару тисяч дешевше, саме на пару а не на половину чи на третину. Так, такі нові на знижках і треба ловити момент але нові. Після усвідомлення такого стану речей прийшла думка а може таки нові:) Прошу поділитись думками з приводу таких думок. І ще питання по конкретній лижі. Amphibio 16 Ti2 Fusion 2019 ELAN Review | GEARSCORE в 166 розмірі. Це не "чисто" слаломка про які йшла мова вище і саме в цьому питання. Чому мова саме про цю лижу і чому розглядаю ще її, хоча починав зі "злих слаломок" А) Все ж таки є думка, що можливо не потягну зі старту важку працю на чистому короткому радіусі верхніх комерційних sl Б)Просто побачив нову на знижці за 11 і почав розглядати питання. В) В роздумах щодо неї пригадав що і тут здається радили і Кирило особисто взяти щось з більшим ніж sl радіусом ну а це грумери, як я розумію. А як я розумію тогрумери - це щось між слаломками та універсалами, тобто для карву на трасі але діє можливість комфортно себе почувати на вже розбитій трасі ну і дозволяє середніми дугами різати, навіть довгими деякі пишуть, тобто лижа не примушує до малої дуги. Якось так. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:40. |