![]() |
за 1000гр можна пробувати відшукати нормальну десятку після 3 сезонів... якщо лижа правильна і катав їх правильний чол, то за три сезони вона не вбивається...
свої перші магфаери я купив після 2 сезонів в одного досить поважного чоловіка на цьому форумі, сам відкатав на них три сезони. Тепер даю покататися колегам, які ще не купили власних. Вони, як правило, пісяють кип'ятком від тих магфаєрів після прокатних. і то ті лижі після 5 сезонів досить активної каталки... |
Планую з понеділка попасти на буковель,попробую в прокаті щось найти з цих лиж попробувати. підсвідомо думаю що буду прогресувати,швидкість люблю,принаймні на машині точно...
|
Цитата:
К Ста http://extreme.com.ua/forum/vybor-go...tml#post161028 И еще это http://extreme.com.ua/forum/vybor-go...tml#post161901 |
а так нориальна лижа під вашу масу і з претензіями на прогрес в пристойному б/в стані потягне 2000-3200 грн... хіба що зараз наприкінці сезону хтось з поважних людей скидатиме залишки - тоді є шанси купити дешевше.
я свої перші десятки взяв за 1200 грн (вони тоді були після 2 сезонів) - але то було 4 роки тому. вайфлекси дванадцядку 2011 року купляв цієї осені за 3500 після кількох днів каталки (і це схоже на правду) - в принципі я вважаю що то досить вигідне придбання. Додано через 8 хвилин Цитата:
Втім, max_tv, було би дуже добре, якщо би ви десь змогли би взяти десятку дванадцятку на день каталки... так би мовити для тест-драйву... щоби знати що треба. |
та воно і понятно що добре би... але питання чи будуть вони в прокаті. зразу ж питання,якщо таких в прокаті немає,який аналог брати для тесту?
|
Цитата:
Вторік в лютому-березні в екрім стайлі (біля першого паркингу в районі нижньої станції першого витягу) можна було брати на тест драйв лижі топових моделей, троха дорожче, чим прокат, але воно того варто... правда, там в основному head - я брав CHIP 66, сказати що ловив майже оргазм від каталки - то майже нічого не сказати. Правда, пізніше вирішив що не потягну фінансово :-(. Цього сезону для колег розвідав прокат майже на вїзді в микуличин - десь метрів 800 від початку зі сторони яремче - називається чи то Говерла чи то Під Говерлою - так там є троха жорстких атоміків - по відчутях в діапазоні від 8 до 12 - і що головне - там наточені канти, що кажуть для прокатів не завжде типово... І ціни нижчі за буковельскі - може щось пошукати в тих точках... еланів ви там саме швидше не знайдете, все таки на надто поширена модель - але то таке - жорсткість лижі зможете оцінити. а, само собою зрозуміло - жорсткість бота має бути відповідна, десь в районі 90-100... яккщо бот буде мягкий - то толку від жорсткої лижі не буде ніякого... якщо замахнетися на тест чотирнадцятки - то бажано жорсткіше бот за сотню... |
Добрый день, помогите с выбором лыж, а то уже запутался читать отзывы.
Мои параметры рост - 190, вес -100. Новичок, два года назад начало получатся в Буковеле, но после не было времени, о чем конечно желею. Спортивный. Хочется что то более менее достойное. И для жены рост 170 вес 56, совсем новичок (иногда плужком балуется :)) Спасибо |
Watchkeeper, как насчёт Интерактивный помощник по выбору лыж | ГОРНЫЕ ЛЫЖИ ELAN
|
Цитата:
И еще, может конечно и не прав, но все таки на мой вес наверно нужно пожеще лыжи? Или я не прав? |
Смотри другие, нивапрос. Elan Amphibio 12 в ростовке 176 см тебе будут идеальны. И не перерастёшь ты их лет 8 как минимум. Разве что поменяешь на другие из-за морального устаревания модели :)
Добавлено через 1 час 9 минут Вот, например, шара! Продам: Elan SpeedWave 12, 2010 года, 176cm - Спорт Сток | Спортивная Биржа |
Б/у точно не хочу.
Помощник выдал Модель: 2013 elan waveflex 10 Модель: 2013 elan waveflex 8 Модель: 2013 elan eflex 6 eRise orange Модель: 2013 elan eflex 5 Что больше подойдет под мой вес? |
2 Watchkeeper,
Незнаю как, Вы, вводили парамерты в помошнике, но только мое мнение: НИЧЕГО. С такими физическими данными: только двойной титанал. ЗЫ Параметры, я б вводил - не новичек. С учетом на прогресс и не на один сезон. Добавлено через 2 минуты Мне выдал: elan amphibio waveflex 12 |
Цитата:
Вот смотрел Модель: 2013 elan amphibio 78 elan amphibio waveflex 12 описание Лыжи для экспертов карвинга и хорошо катающихся мужчин. Я пока не эксперт :) |
Цитата:
Думаю что поможет :) |
Рядовий, який не мріє стати .... ну хоча би капітаном, першим гине в битві.
Брати лижі, на яких легко кататися, це обрізати майбутнє вдосконалення техніки. На мою думку, лижку треба брати як мінімум на два кроки вперед, вона сама тебе змусить катати технічно і ти не помітиш як станеш експертом. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:00. |