Выбор горных лыж тесты, отзывы, выбор лыж и креплений |
18.02.2010, 09:50
|
#11 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Suzuki V-Strom 1000.
|
Цитата:
Коментар від andriy_skier
Тільки що знайшов ще СВ8 (ростовка 168), може має сенс взяти СВ8, чи все таки рекомендуєте СВ10 (ростовка 176)? І взагалі про атомік забути?
|
Я по атмикам не спец. А вот СВ 8 (168) тебе точно на один год. Мое мнение Св10(176). А ты решай сам .
Если ты любиш короткие дуги бери 08, а если средние и большие то 10(176).
Кроме того , сейчас конец сезона, может перекантуйся (так вот откуда это слово) на прокатных, а весной-летом спокойно выбери, что захочеш .
|
|
|
18.02.2010, 10:33
|
#12 (посилання)
|
Дельтапланерюга
Снаряга: Elan Magfire 82Ti, Icelantic Nomad 105
|
Цитата:
Коментар від Norik
Кроме того , сейчас конец сезона, может перекантуйся (так вот откуда это слово) на прокатных, а весной-летом спокойно выбери, что захочеш .
|
Эт точно! Зачем в приступе горячки покупать не то, что нужно?
|
|
|
18.02.2010, 10:39
|
#13 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: морально застаріла :)
|
А я щойно хотів написати те ж саме
У березні повинні бути тести еланів 2010-2011 на Буковелі. Поїдь, візьми лижі, покатай на них і тоді точно зрозумієш що тобі потрібно. І будеш мати на наступний сезон самі круті і модні лижі
|
|
|
18.02.2010, 22:02
|
#14 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: K2 PE
Stöckli Laser SL
|
Где в районе буковеля можно взять напрокат Speedwave 10 или 12 чтобы понять как на них кататься?
|
|
|
18.02.2010, 22:13
|
#15 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від ТЕХНАРЬ
Где в районе буковеля можно взять напрокат Speedwave 10 или 12 чтобы понять как на них кататься?
|
Что-то мне подсказывает что нигде.
В Скирентале в Киеве можно, если остались.
|
|
|
19.02.2010, 09:41
|
#16 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: K2 PE
Stöckli Laser SL
|
весёлая задача. из Одессы поехать в Киев за лыжами чтобы покататься в буковеле.
Возможно гдето будет проводится тестирование лыж ELAN. Хотелось бы попасть. Сообщите если кто знает.
|
|
|
19.02.2010, 16:09
|
#17 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від ТЕХНАРЬ
Возможно гдето будет проводится тестирование лыж ELAN. Хотелось бы попасть. Сообщите если кто знает.
|
Четыре поста назад писалось.
Цитата:
У березні повинні бути тести еланів 2010-2011 на Буковелі. Поїдь, візьми лижі, покатай на них і тоді точно зрозумієш що тобі потрібно. І будеш мати на наступний сезон самі круті і модні лижі
|
|
|
|
19.02.2010, 16:30
|
#18 (посилання)
|
Дельтапланерюга
Снаряга: Elan Magfire 82Ti, Icelantic Nomad 105
|
2Rio:
с тестами, на самом деле, не всё так просто - "приехал, потестил, уехал".
Доступ к моделям будет ограниченным. Во всяком случае, так было в прошлом году.
Впрочем, давай подождём, что скажет Дэн.
|
|
|
19.02.2010, 17:29
|
#19 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
Цитата:
Коментар від ТЕХНАРЬ
|
Не хочу забегать вперед, но надеюсь что мы соберемся Одесситы всех стран, объединяйтесь! - Страница 18 - Горнолыжный Форум и заодно обговорить вопрос по тестам.
|
|
|
27.02.2010, 17:42
|
#20 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: elan speedwave 10
|
Цитата:
Коментар від andriy_skier
Катаюся 2 сезон на Буковелі, відкатав в сумарному днів з 20. Наразі зараз зїжджаю з будь-якої траси (чи то червоної чи то чорної). В середньому не напрягаючись роблю 15 спусків в день. Тепер вирішив навчитися техніці, відповідно взяв собі інструктора і зрозумів що я на лижах просто зсовуюся а не карвлю. Ну і звичайно почав відпрацьовувати те що він мене навчив. Прийшла пора нарешті купити собі власні лижі (решту все вже маю) от і зупинився перед нелегким вибором - вибрати Спідвейви 10 чи 12. Вага у мене десь під 85 кг. Якщо ще рюкзак з термосом і канапками то певно під 90 . Ріст 180см. Відповідно до опису для 10 моделі не підходжу (там до 80кг). Але товариш (а він з досвідом) рекомендує брати все таки 10. З одної сторони боюся що вони будуть за мякі і не цікаві, а з другої сторони боюся що на 12 не навчуся нормально кататись ( можливо що у мене ще не такий рівень щоб на них кататись і прогресу майже не буде ). Як ви порадите що вибрати? Дуже хочу навчитися правильно кататися великими і малими дугами.
|
Как обладатель СВ 10(168 см) 08/9 ,правда вес у меня 78 кг рост 178, могу сказать одно, лыжи как для подготовленных трасс даже очень и очень, но есть одно но, для них нужны ботинки минимум с 80 жесткости, так как уже проверено, данные лыжи хотят более жесткий ботинок, ну и в принципе респект Элан за данную модель
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 10 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3797 | 12439 | 2354 (61%) | 1459 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|