Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Я ♥ Бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/110-ya-bekkantri/)
-   -   А ти гулєй, гулєй СИНІ ГОРИ то не місто. (https://extreme.com.ua/forum/ya-bekkantri/9251-ti-gulyei-gulyei-sini-gori-ne-misto.html)

edelweiss14 17.03.2011 20:29

Читав про нього в чиємусь жж)
Процес еволюції собак, скоро людей обженуть)

Netka 18.03.2011 17:38

bene, стиль опису вашої гуцульської мандрівки просто супер!!!! + 100!
Цитата:

Коментар від bene (Коментар 117955)
«пішов через голову» і після того, як обтрусився від снігу сказав: «Це потрібно для розігріву, аби файно чуствувати схил».

:D:D:D

Давай іще! :Bravo:

bene 18.03.2011 17:57

Цитата:

Коментар від Netka (Коментар 119263)
Давай іще!

Треба трошки почекати, аби ми полазили по горбах і мали про що файно розповісти, тим більше, що натхнення писати приходить на ДУЖЕ СВІЖОМУ ПОВІТРІ))))))))))))))))))

Knur Gorganskyj 21.03.2011 14:27

то ота синя лінія на карті - то все шо ви їхали?!
ну ви вар’яти! у вас ККК (коефіцієнт корисного катання) десь 5%!
.
наступного разу беріть мене з собою!

bene 21.03.2011 14:54

Цитата:

Коментар від Knur Gorganskyj (Коментар 119674)
то ота синя лінія на карті - то все шо ви їхали?!
ну ви вар’яти! у вас ККК (коефіцієнт корисного катання) десь 5%!
!

Тота синя лінія на карті це тільки нормальний сиил по якому можна файно фрірайдити, а їхали ми на лижах увесь відрізок дороги по якій поверталися назад. Можна було вилізти на самий Петрос, але тоді ми б не встигли на поїзд, оскільки на траверсі і далі по хребту було дуже багато снігу, а ми були без снігоступів.

Knur Gorganskyj 21.03.2011 15:29

підозрюю шо тяжко мені б довельсь на борді з вами. хіба би впряг отого пса )

jordik 24.03.2011 23:21

Цитата:

Коментар від ZIKFRID (Коментар 120305)
ЗДОРОВ,ЩО РОБИШ

Йой, синуню, то ти мене сі питаєш? Дєкую, дитинко, шо за мене не забув і спитав стару...
Та шо-м роблю, ніц не роблю, тіко вже трету годену тесну кнопку на компютери, а він сі не віключєє. Дідо мій скоро сі молете зачне перед черно-дзеленим екраном, там шось собі вічетує і смієсі сам до себе. Єкстриму йому захтілоси, виш! Нє би газету взєв почитати альбо зо мнов сер"ялу по телевізії, а то він розглідає якісь знимки бахурів з патиками на таких дорогих нартах, шо за них дві корови мож було би купити. Дідо цілком здурів, каже, продамо, жінко, нашу курову , куплю си лижі-амфібії. (Я сі смію, шо він хоче бути ,як в кіні - человйєк-амфібія, прослависі на все село, а коло него русалков стану)
Вже ходив до сусіда курову продавати,але вернувсі дуже невеселий, бо навить єк курову продати, стане лиш на єдну лижу, а треба дві, на дві ноги. Проуда, я одним оком такі зазерала на той черно-дзелений екран та вигіла-м єкогось такого сарачину в гачах,шо сі йому аж на колінєх зійшли, а гачі ті ,певне, з бабиної фустки дзеленої вшив собі, такі картаті та файні. О,тойво, шо-м мала сказати, то той хлопака мав одну лиш лижку, тіко дуже товсту, ше й таку, шо вміє літати. До чого нині шьвіт дійшов- вже й літати на дошці навчилисі! Ше й з перил скачут! Йой,Матко Боска, і куди тоті батьки сі дивліт шо їхні дітиска віроблєют?
Я тогди діду кажу- іде в дровітню, бери собі дошку, най тобі баба Параска розмалює її файно, най ружі намалює, трохи поляпає фарби -тай будеш мав собі одну нарту.
Дідо навит не відірвав голови він комплютіра, сказав, шо зайшов в колебу (здурів,відоу), і далі шось читає.
І шо робете маю, би віключити сей копютер..
відоу піду звалю ту гичку, що слуп з дротами від світла підперає. Слуп єк падав того року, єк у нас був ураган, так лєхтрики приїхали череж місіць, руками і язиками помахали, потім з дідом взєли гичку і зробили світло - слуп підперли.
Зара я діду зроблю...
А потім ми з тобов, синуню, ше поговоримо....

SkiMax 25.03.2011 02:44

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 120309)
Йой, синуню, то ти мене сі питаєш? Дєкую, дитинко, шо за мене не забув і спитав стару...
Та шо-м роблю, ніц не роблю, тіко вже трету годену тесну кнопку на компютери, а він сі не віключєє. Дідо мій скоро сі молете зачне перед черно-дзеленим екраном, там шось собі вічетує і смієсі сам до себе. Єкстриму йому захтілоси, виш! Нє би газету взєв почитати альбо зо мнов сер"ялу по телевізії, а то він розглідає якісь знимки бахурів з патиками на таких дорогих нартах, шо за них дві корови мож було би купити. Дідо цілком здурів, каже, продамо, жінко, нашу курову , куплю си лижі-амфібії. (Я сі смію, шо він хоче бути ,як в кіні - человйєк-амфібія, прослависі на все село, а коло него русалков стану)
Вже ходив до сусіда курову продавати,але вернувсі дуже невеселий, бо навить єк курову продати, стане лиш на єдну лижу, а треба дві, на дві ноги. Проуда, я одним оком такі зазерала на той черно-дзелений екран та вигіла-м єкогось такого сарачину в гачах,шо сі йому аж на колінєх зійшли, а гачі ті ,певне, з бабиної фустки дзеленої вшив собі, такі картаті та файні. О,тойво, шо-м мала сказати, то той хлопака мав одну лиш лижку, тіко дуже товсту, ше й таку, шо вміє літати. До чого нині шьвіт дійшов- вже й літати на дошці навчилисі! Ше й з перил скачут! Йой,Матко Боска, і куди тоті батьки сі дивліт шо їхні дітиска віроблєют?
Я тогди діду кажу- іде в дровітню, бери собі дошку, най тобі баба Параска розмалює її файно, най ружі намалює, трохи поляпає фарби -тай будеш мав собі одну нарту.
Дідо навит не відірвав голови він комплютіра, сказав, шо зайшов в колебу (здурів,відоу), і далі шось читає.
І шо робете маю, би віключити сей копютер..
відоу піду звалю ту гичку, що слуп з дротами від світла підперає. Слуп єк падав того року, єк у нас був ураган, так лєхтрики приїхали череж місіць, руками і язиками помахали, потім з дідом взєли гичку і зробили світло - слуп підперли.
Зара я діду зроблю...
А потім ми з тобов, синуню, ше поговоримо....

Нє, не треба тички чипати. Вона ше буде тре веснов фасолю тичити. Ліпше тирнет вурвати і на гудз завізати

Gera 25.03.2011 08:19

Цитата:

Коментар від Knur Gorganskyj (Коментар 119682)
підозрюю шо тяжко мені б довельсь на борді з вами. хіба би впряг отого пса )

Собацію треба було б конячу дозу стероїдів:D.

FilinTroll 02.04.2011 21:39

maledikt крупним планом класно вийшов :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:45.