Коментар від jordik
(Коментар 120309)
Йой, синуню, то ти мене сі питаєш? Дєкую, дитинко, шо за мене не забув і спитав стару...
Та шо-м роблю, ніц не роблю, тіко вже трету годену тесну кнопку на компютери, а він сі не віключєє. Дідо мій скоро сі молете зачне перед черно-дзеленим екраном, там шось собі вічетує і смієсі сам до себе. Єкстриму йому захтілоси, виш! Нє би газету взєв почитати альбо зо мнов сер"ялу по телевізії, а то він розглідає якісь знимки бахурів з патиками на таких дорогих нартах, шо за них дві корови мож було би купити. Дідо цілком здурів, каже, продамо, жінко, нашу курову , куплю си лижі-амфібії. (Я сі смію, шо він хоче бути ,як в кіні - человйєк-амфібія, прослависі на все село, а коло него русалков стану)
Вже ходив до сусіда курову продавати,але вернувсі дуже невеселий, бо навить єк курову продати, стане лиш на єдну лижу, а треба дві, на дві ноги. Проуда, я одним оком такі зазерала на той черно-дзелений екран та вигіла-м єкогось такого сарачину в гачах,шо сі йому аж на колінєх зійшли, а гачі ті ,певне, з бабиної фустки дзеленої вшив собі, такі картаті та файні. О,тойво, шо-м мала сказати, то той хлопака мав одну лиш лижку, тіко дуже товсту, ше й таку, шо вміє літати. До чого нині шьвіт дійшов- вже й літати на дошці навчилисі! Ше й з перил скачут! Йой,Матко Боска, і куди тоті батьки сі дивліт шо їхні дітиска віроблєют?
Я тогди діду кажу- іде в дровітню, бери собі дошку, най тобі баба Параска розмалює її файно, най ружі намалює, трохи поляпає фарби -тай будеш мав собі одну нарту.
Дідо навит не відірвав голови він комплютіра, сказав, шо зайшов в колебу (здурів,відоу), і далі шось читає.
І шо робете маю, би віключити сей копютер..
відоу піду звалю ту гичку, що слуп з дротами від світла підперає. Слуп єк падав того року, єк у нас був ураган, так лєхтрики приїхали череж місіць, руками і язиками помахали, потім з дідом взєли гичку і зробили світло - слуп підперли.
Зара я діду зроблю...
А потім ми з тобов, синуню, ше поговоримо....
|