![]() |
1.Будь добр, до 9 по какакой цене абонемент.
2.1300 км в одну сторону рулю на своем авто,так что 30 км от буковель- капля в море(в прошлых годах останавливался в Шаяне,оттуда кататься ездил на Пилипец и на Драг это больше 100 км в сторону выходило) 3.будучи в прошлом сезоне на драге так и было,туман,покрытие-лед |
Як для мене то Драг і Буковель тяжко порівнювати, кому що більше подобається. Для мене Драг це свято, а буковель будні. Ми практикуєм їздити на бук на один день, мені останній раз одноденна поїздка обішлась 60 грн=40(дорога)+5(чай)+15(глінтвейн), абонементи куплені заздалегідь по акціях, лижі свої, харчування своє. Фізично канєшно тяжко, приходиться 5 ранку виїзжати і в 24 попдаєш на ліжко, але воно того варто. А поїздка на Драг на 2 дні на двоіх обішлась щось1800-2000 грн, різниця суттєва.
|
умови ранкової акції - з 7:00 до 8:59 в касах ГК «Буковель» Ви маєте можливість придбати абонементи на витяги та прокат спорядження зі знижкою 50% від їх звичайної вартості. В суботу та неділю ранкова акція також дійсна, але вже зі знижкою 20%.
а вот здесь цены на абонементы. отнимаем от цены половину или 20% и получаем стоимость каталки. |
Цитата:
|
І лижі свої і з 5 до 24 -приємна втома,але біда в тому що на буковелі не разу не був -це мені не знайомо,облюбовав Гімбу,нажаль там зараз немає снігу(
|
Спасибо за инфо о скидке. Тоже самое слышал от инспектора гаи закарпатской обл. пару лет назад.Думал ,возможно что -то изменилось.
|
вот это написали!!!!!! спасибо всем!!! речь не идет о том чтоб дешево покататься - 2500-3000 грн мы потратим - жизнь как гаварится адна!!! ) не знаком просто я с этим местом и мнения протеворечивые - а вслепую ехать стремно...
а вот еще - а снег на буке буит во второй половине февраля ( а тумана мы не боимси!!!) |
Цитата:
|
Опреативна інформація з Буки і мінізвіт за катання вчора, 30 січня.
Саме головне - СНІГ є !!!! Натурального снігу мало , завдяки морозу пушки валять цілодобово. Штучний сніг -га*но ! Зараз стабільний мінус і буковельці стараються настріляти якомога більше снігу. Я їх розумію адже знову може бути відлига ... То що працюючі пушки створююить незручності в катанні то байка. Найгірше те що вчорашній штучний сніг лежить льодижками а сьогоднішній пісочком. Пісочок той нагадує пляжний, лижа залізає по ботинок. Той мікст створює меганекомфортні умови катання. На однному з таких участків наш товариш зловив на борді наружний кант і борд заліз в сніг майже на 40 см. В результаті перелом ребер. Я не виню в цьому тільки буковельців але за день я бачив багато випадків падінь іменно під працюючими пушками. Не знаю куда ділись кваліфіковані ратракчики але траси підготовлені кепсько. Ще 12, 13 ,15 можливі а от 8-і , 5 так собі. 5Fвся в мінібуграх, дуже не сподобалась. Як завжди, особливо радують очікувальники перед турнікетами та після них. Типу я тут Васю\Колю\Галю чекаю і мені на@рати на те що не можете пройти до витяга. Також радують бажаючі сфотографуватися на верхній станціі 12 підомника, прямо біля висадки на вузькому повороті... Каталкою незадоволений та може не пішло тільки нам .. Бажаю всім приємного катання! Бережіть себе , ломів достатньо. це Ендре ще до падіння http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../139476135.jpg нові маски GIRO http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../139476121.jpg чи то ми перекатались чи Трутень шось наплутав з ялинкою http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../139476111.jpg |
Цитата:
|
один лижник\бордер = один абонемент
всі остальні "двіженія" вважаються за порушення правил і створюють багато незручностей для остальних відпочиваючих(читай вище про Вась\Коль\Галь...) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А інтервал часу 5 хвилин Ну все-таки раджу купити кожному свій абонемент |
на машине.прочитал 10.35.дейстительно,ранообразный..,но в нормальную,снежную зиму,видимо..По идее,должен быть где-то под Киевом..увы
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:42. |