Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2009 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1056-bukovel-sezon-2009-a.html)

Gashik 03.02.2009 18:10

опытные Буковелевцы, как считаете - на выходных не позаливает там все? ато думали ехать в первый раз - боимся испортить впечатление!

mopo3 03.02.2009 18:38

Цитата:

Коментар від Gashik (Коментар 16807)
опытные Буковелевцы, как считаете - на выходных не позаливает там все? ато думали ехать в первый раз - боимся испортить впечатление!

Снега вам точно хватит. На 13-х трассах отчётливо наблюдался снежный покров толщиной около 1 м. Ну, может быть, чуть меньше...
В субботу будете катать по сырому склону (после обеда - по сырой "каше").
Воскресный прогноз... 1-2 мм дождика на пол-дня... я бы одел штанишки максимально водонепроницаемые... или купить (изготовить) "сидушки" из пены, которая на карематы идёт. Бо подъёмы на мокрых креслах - удовольствие сомнительное. Типа, что пОпой в лужу сесть и сидеть там несколько минут. Куртки, опять же, должны соответствовать моменту.

Albertowych 03.02.2009 18:43

Цитата:

От скажу я тобі "Не позаливає", ти поїдеш знайдеш дві чорних плями і скажеш - Не помогли.
Скажу "Позаливає", ти подивишся вебки побачиш, що крім чрних плям ще й сніг є, і черга невеличка на витяг і скажеш ... то саме як іпри першій відповіді.

"Доргу осіліт ідущій", "Під лкжачий камін вода не тече", що ти ще хочеш почути. Якщо в тебе є алтернатива то їдь туда де САМ впевнений. Водянники наприклад :mosking:

Roman111 03.02.2009 19:17

Цитата:

Позаминулої суботи був схожий прогноз. Відкатав краще ніж в минулу суботу, бо всі злякалися і залишилися вдома - а дощу так і не було.

Так що тут не вгадаєш...

Минулого року в березні мав досвід катання при мокрому снігові - все вирішує правильний одяг. Для деяких підходив поліетиленовий дощовик :).

Гарних Вам вражень!

Skyclub 03.02.2009 19:33

Прогноз на 5 дней - уже фуфло.
Реально прогноз работает на 2-3 дня.
Все дело в силе дождика - если мелкий -его может вообще не быть.
Нужно ехать.

ev 03.02.2009 19:46

Прав Roman111 - очень часто катание при легком плюсе гораздо комфортнее чем при минусах, но по льду. Склон отпускает и катишь себе спокойненько. Только лыжи желательно намазать.
Я прогноз смотрю по Виндгуру. Там хоть и плюсы на выходные, но нулевую изотерму показывают на уровне 1000-1500 метров, т.е. дождя на Буке думаю не будет.

Это я к чему!
Мы уже точно завтра в обед выезжаем!!! И НЕ НУЖНО НАС НИ В ЧЕМ ПЕРЕУБЕЖДАТЬ!!!! (лёгкая истерика):evil:

A888 03.02.2009 20:13

Цитата:

Коментар від ev (Коментар 16822)
Прав Roman111 - очень часто катание при легком плюсе гораздо комфортнее чем при минусах, но по льду. Склон отпускает и катишь себе спокойненько. Только лыжи желательно намазать.
Я прогноз смотрю по Виндгуру. Там хоть и плюсы на выходные, но нулевую изотерму показывают на уровне 1000-1500 метров, т.е. дождя на Буке думаю не будет.

Это я к чему!
Мы уже точно завтра в обед выезжаем!!! И НЕ НУЖНО НАС НИ В ЧЕМ ПЕРЕУБЕЖДАТЬ!!!! (лёгкая истерика):evil:

И молодцы. Погода будет отличная. Желаем Вам приятного катания. Сами в субботу выезжаем.:good:

Jolie 04.02.2009 12:03

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 16824)
И молодцы. Погода будет отличная. Желаем Вам приятного катания. Сами в субботу выезжаем.:good:

Я от сьогодні вночі виїжджаю, зараз за вікном дощ падає, однак оптимізму та надії на нормальне катання мені і ще компанії близьких мені людей не бракує! :friends: .

Sera 04.02.2009 12:18

Ну в даном деле всегда самое главное оптимизм и хорошая компания, а остальное не важно. А я пожалуй посижу эти выхи с компанией дома :)

igrus 04.02.2009 12:36

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 16885)
Я от сьогодні вночі виїжджаю, зараз за вікном дощ падає, однак оптимізму та надії на нормальне катання мені і ще компанії близьких мені людей не бракує! :friends: .

завтра с утра (ночью должен быть дождь:() осадков не должно быть
понедельник ожидается ж..па в виде снега,но на границе циклона все может быть:secret: боюсь сглазить:-)

WindGURU: Ukraine - bukovel

jurabike 04.02.2009 16:22

відкатав два дні - понеділок та вівторок цього тижня. Можна було б почати нити що місцями лід а на 14 по обіді сталінградське побоїще та не буду цього робити. Відкатав на всі 100%, залишався обидва дні на вечірнє катання.
дякую "знаючим " що показали цікаві місця, виявляється що Бук не такий одноманітний і там є багато місць щоб пострибати по трамплінах ат по кулуарах. На 12 є чотири штучних та декілька природніх трамплінів і на 2 є три штучних трамплінів. Під керівництвом одного МЕГАінструктора розучив розворот на 180 (майже докручую ) і почав вчити "правильні" канти...
вчора вдень почав сипати легенький сніжок, до вечора він перейшов в снігопад.

кажуть друзі по телефончику що по обіді траси "поплили"

DeepSilent 05.02.2009 11:51

Фанкарвер передал нам привет :)

http://extreme.com.ua/forum/member-d...ha-na-buke.jpg

стоит спиной с ненавящевой рекламой :)

igrus 05.02.2009 21:31

Цитата:

Коментар від SOUZmultFILM (Коментар 17039)
А еще свежие фото есть?

Буковель - гірськолижний & SPA курорт Карпати

Albertowych 05.02.2009 21:39

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 17042)

Дуже смішно :D тут народ їхати зібравсь а ти жартуєш, бачиш як двійка поплила.

igrus 05.02.2009 22:58

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 17045)
Дуже смішно :D тут народ їхати зібравсь а ти жартуєш, бачиш як двійка поплила.

с чего ты взял,что мне :D,грусно мне,грусно:cry:
всегда так-помазал,наточил,спятал в чехол и- весна приходит :fool:
а когда все разбросано по хате-то снег и дубарь:aha:
но еще одна примета есть,к выходным пошаманю :scared::ok:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:30.