Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2009 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1056-bukovel-sezon-2009-a.html)

Sanjko 24.12.2008 21:08

Был на буке с Чт по Вс.
Ситуация все 4 дня была как описал DeepSilent.
работало только 2 подьёмника и 4 трассы. С Чт на Пт шёл сильный дождь всю ночь, а на спусках 0,0 и потом весь день моросил дождь, вечером были все мокрые до нитки. Больше всего народа было в Сб и Вс, у 5-и приходилось стоят по полчаса в очереди. В Пт было много травмированых лично видел пятерых в тележке, как и в Сб то же. Постраждавшие были как на 2-е так и на 5-е (трассах). Видел одного в обрыве на 5А (участок где большинство пускали в ход палки, вилки, ложки:) Если бы он проехал ещё метров 10 упал бы в обрыв, отгороженый сеткой, тогда бы и кости не собрал. Как его угараздило??? Тьфу-Тьфу-Тьфу с парнем всё нормально - сам выкарабкался.
В Вс 2А была убита до такой степени, что там не то что снег сошкрябали, но и лёд. Осталось сами знаете что. Жалею что пошёл туда - лыжи пострадали.
Впечатления в общем положительные, хочу ещё поехать, вот только выбраться на выходных тяжеловато, дорога длинная Киев-Буковель.

igrus 24.12.2008 21:47

метра нет,но снега много.пылят везде.если будут осадки,то откоют на выхи все.так сказать генеральный экзамен перед НГ:-)

jurabike 25.12.2008 08:51

був вчора, 24 грудня , на Буці. Про метр снігу буковельці , звичайно, загнали... як же без цього та снігу реально багато. Хватить всім. Вже сьогодні мають відкривати остальні траси. Правда не всі, чорні траси вчора вичухали до трави. Зараз активно надувають сніг на переїздах між трасами та на фанпарку. Я катав на твінтіпах, дуже "стрибальні" лижки. :) Катання суперове, уявляю що зараз твориться на Драгу...

Yurik_7_ 26.12.2008 01:53

Щойно приїхав з буки, снігу багато + падає+працють пушки, народу було терпимо тільки біля 5 підьомника була велика черга, працювало 4-5 підьомyиків. Катанням задоволений на всі 100%. Були проблеми з парковкою.

Skyclub 26.12.2008 15:26

Едем на Бук, пока на легковухе.
Если вдруг еще кому охота сегодня в пятницу - туда, в понедельник в 7 утра в Киеве, звоните - поедем на микроавтобусе. Принятие решения на чем ехать19.00, выезд 22.00 с метро Житомирская. Место в бусе -Киев-Бук-Киев с переездами там -400гр.
8-067-954-17-90 Александр

A888 27.12.2008 20:10

Откатали. Завтра на Одессу. Сегодня был лучший день.Работали всеподъёмники(кроме1) Особенно хороши 2а, 12, 22, 11 и 13 не помню буквы. Температура -9 Мелкий снег. Пушки работают.

DeepSilent 27.12.2008 21:37

Откатали хорошо, первый день мне очень не понравился - трассы рыхловатые. Чайник штрассе закатали плоским ведением в бетон к конце дня и я получил истанное удовольствие от коротких дуг. Второй день - сказка. Работали все подъемники. Расписал целнину под подъемником на Довгу. После переехали на 13 расписал - целяк на слаломках :) после чего добивал себя на 8-ке. 8С была бетонной, правда были камешки, но это не уменьшило кайфа который я получил от катания. Чуток поснимали видео. Встретились на 5-ке с народом (было очень приятно познакомиться c A888, Romashka, Igrus, Jolie - просто прелесть , Neon (может кого-то забыл, извините память ни у черту :) ) ) поснимались чуток. Видео постараюсь выложить в понедельник.
в общем море позитива.

igrus 27.12.2008 21:42

да,сегодня зачетно катнули.каталка с утра.затем встреча в12.00.фотосесия на аватар.кино-фото заезды на 8.затем вся Ко +Анди катнули пухлячек на11,а я по трассе,т.к. лох слаломки одел:(
заправился глюкозой в Бугеле за 40грн.Елан и Ко домой через перевал,я на 13 сжигать такие дорогие килокалории.кстати зачетноя горка на Н.Г.будет
Всем спасибо за компанию правилно мыслящих людей на кантах:-)))

Albertowych 27.12.2008 21:45

Цитата:

Коментар від DeepSilent (Коментар 11741)
............ Видео постараюсь выложить в понедельник.
в общем море позитива.

Головне не виріж "падшего" Фанкарвера :D він в впав в мене на очах, шкода новий фотік тіко 7 секун чомусь відео робить.
YouTube - PC270047
за 1,5 секунди до ....

Sanjko 28.12.2008 11:39

А вы за новостями следите

"Подарунок від ТК «Буковель» до Новорічних свят. Для всіх своїх :) (оновлено)
27/12/2008
Свята з ТК «Буковель» починаються швидше та тривають довше. Для всіх наших лояльних клієнтів, які приймали участь в акціях від ТК «Буковель», ми підготували справжній новорічний сюрприз.

Всі, хто ще має невикористані абонементи придбані по акціях «Готуй лижі влітку», «Акція лояльності», «Раніше плануєш - дешевше купуєш», «Дешевше не буває», «Все й одразу» по тарифу «Економ» чи «Всі дні» мають унікальну можливість скористатись ними в період «Святкового сезону» (з 29.12.2008р. по 01.01.2009р. включно), згідно тарифу «Всі дні +». Також пропозиція дійсна для абонементів на прокат г/л спорядження.

Не пропустіть! Справжнє свято катання починаються уже з понеділка.

Країна «Буковель» запрошує Вас."

igrus 28.12.2008 17:55

сижу в панораме,холод собачий где-то -15.с утра -22,а я опять лоханулся,экип одел легкий:( трассы укатали до жести,так кто едет правте канты;)
людей много,но работает все
сегодня открыли на двойке новый сортир,школу ну и все шо сгорело:)
ну в общем все ОК,жесткая подложка на буке есть.еще бы снега вооще кайф будет:-)

feeljazzy 29.12.2008 11:13

Вчера вернулись с Бука. Впечатлений просто тьма! :Yahoo!:Сами аборигены говорят что не видели давно такого снега! Ближе к выходным народу значительно больше. Среди понравившихся трасс - 5, 8 и 2. Кататься лучше всего с самого утра с 8.30 и на вечерней каталке после 6ти. Народу в разы меньше, а соответственно и ломов! Всем собирающимся на бук в ближайшее время желаю также классно откататься! :dance4:

Kaya 29.12.2008 11:45

Ми теж на вихідних були на Буці.

З паркуванням тяжко прийшлося. Виїзд на верхні ряди був просто в кризі, авто позастрягали і заблокували дорогу. Прийшлося викручуватися.

Все решта - супер. Я на Буці вперше була, по розповідях готувалася до гіршого. Ті всі черги не такі вже й великі. Ціни теж не занебесні. Трас купа - вибирай що хочеш. Класно коротше.
Потішило і вечірнє катання (теж вперше): людей помірна кількість, траса в нормі, навіть романтично якось. Одне задоволення.

На другий день мороз -21 нас трошки збентежив, але ми поїхали на траси, що вже освітлені ранішнім сонечком. До обіду всюди вже було тепло. Ніхто не померз і покаталися теж класно.
В обід, правда, траси були досить стесані, місцями до землі. Нарешті пошкробала свій ідеальний скользяк :-). Але воно того було варто, мабуть, бо покаталася вдоволь і отримала купу емоцій і позитиву.

Всім того ж.

Jolie 29.12.2008 12:44

Вставлю і я пару копійок щодо цих вихідних. Як на мене, погода була взагалі чудова - саме такою і повинна бути справжня карпатська зима - з морозами, сонцем, легким вітерцем і засніженими соснами. Саме за такою зимою я скучаю вже далко не один рік; ми просто вже звикли до відлиги і хляпавки, до болота і його слідів на лижах, черевиках і екіпі...

http://data6.gallery.ru/albums/galle...63920-h200.jpg

Стосовно стану трас. Було просто дуже жорстко. Я спочатку не доганяла, що робиться з лижами і чого мене заносить і несе на кожному повороті; потім зняла лижі, оглянула і, переконавшись, що канти як були гострі, так і лишилися, зрозуміла, що це просто жорсткі замерзлі траси, від яких я, на жаль, уже встигла відвикнути (лижі нормальні, це я лох). Хоча це не завадило мені на особливо вузьких і небезпечних ділянках трас гідно спуститися; пригадую, при спуску разом з JuraBike з траси 11D на 11Е є така вузька ділянка. При виїзді у поворот викат траси був трохи з льдом, людей заносило; Юра поїхав далі, а я якраз робила спробу ефектно повернути і виїхати так, щоб не зачепити дівчину і хлопця, які обережно намагалися з"їхати вниз. Досі пам"ятаю їхні перелякані лиця; вони, бідолахи, певне сприйняли мене за лома, відчувши, що позаду них щось несеться (хоча, якщо чесно, я для них не становила небезпеки, так як крім них і мене на трасі не було нікого).

Працювали усі витяги, крім 1R (шкода, бо я люблю цей витяг і ці траси - як правило, людей там небагато). У плані черг і кількості людей на трасах знов ж таки "вигравали" траси 8, 11 і 16 підйомника (звичайно, крім тих, що були закриті, зокрема 16С і 16D). У чудовому стані, як на мене, були траси 5H і 12А. Трохи розчарували льодяні грудки на 8-мці, після чого мною було прийняте рішення перебиратися на 13-й підйомник - за словами друзів, його відкрили саме у суботу, в п"ятницю він не працював.

І якраз на трасах 13-го витяга почалося саме задовлення - відсутність льоду, відсутність льодових грудок, відсутність поодиноких камінчиків і практично до 15-ї години відсутність черг. Для катання на кантах саме воно :good:.

З нотаток - запрацювала "Панорама" на верхніх станціях 14 і 15 витягів.
Буковеліські прокати цього разу здивували своїм хамством та безвідповідальністю; зокрема, у прокаті біля 5 підйомника персонал залишав взуття людей просто біля лавок (не було ні камер зберігання) і авторитетно заявляв, що за залишені клієнтами чоботи і черевики вони відповідальності не несуть!

Стосовно людей. Безмовно, рада була познайомитися з усіма тими, хто плановано і незаплановано цих вихідних зависав на Буковелі :friends:.

Рада була познайомитися з усією командою "еланівців" (Deep Silent, Funcarver, Admin, Deema, соррі якщо когось забула), привітати Deema з днем народження і злякатися мощі усієї еланівської компанії :angel:; познайомитися в реалі з скромняжкою Neon'ом (думаю, він не образився, що я назвала його лампочкою:oops: - Антон, якщо що, не обіжайся, я ж любя :aha:), А 888 та побачитися в реалі з Mydreyski (Ігором Мудреєм), перетнутися з ANNDY (так вот ти какой!) та погомоніти і разом катнути з гуру буковелівського форуму JuraBik'ом :friends: (Юра, вітання!). Якщо чесно, я того дня трохи була розгублена, оскільки мій телефон просто розривався - телефонували друзі, які погубилися по схилах, знайомі зі Скієра, навколо було багато народу, який я бачила вперше, тому й не дивно, що у мене від цього всього через півгодини йти обертом голова :crazy:. Тому й Sheridan, певне був правий, що я замість каталки намагалася зосередитися де я і що зі мною :pardon: (но ці слова я довго пам"ятатиму і я абідєлась, так і знай :crazy:!). А лізти на непідготовлені траси чогось було лячно (боялась провалитися у сніг).

І ще величезне прохання до усіх, хто робив фото зі мною - дуже прошу, вишліть їх мені на мою електронну пошту joliebox[гав]gmail.com - дуже хочеться мати фото у оригінальному форматі!

Було, звичайно, і багато негативу у цій поїздці, однак сьогодні про негатив щось не хочеться згадувати, оскільки погода просто затьмарила увесь поганий настрій!

Кому цікаво, є кілька пейзажних фотографій: Верхня станція 11 підйомника - вид на г. Довгу - Bukovel: open season! (29.11.2008) - Jolie на Gallery.ru (нові фото - починаючи з цієї вказаної світлини).

Mudrik 29.12.2008 23:21

Відганяв Сб і Нд на Буковелі:good:. Більше сподобалось в Сб, були свіжі траси необкатані в пухляку. Одна з яких 16 C,D по яким спробували порозсікати з Шеріданом і Адміном:Bravo:.
В Нд була чудова погода, сонячно і морозно, без опадів. Досить гарні пейзажі на гори. На жаль нічого не вдалося зняти, оскільки був зайнятий в ролі інструктора для своєї дружини, вона вперше ставала на лижі.
Задоволений на всі 100:ok: і сама природа сприяла цьому! Давно вже не було такої зими! Хто її ще не побачив, гайда встигнути!
http://extreme.com.ua/forum/member-m...7122008607.jpg

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33.