Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2009 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1056-bukovel-sezon-2009-a.html)

jurabike 30.12.2008 16:39

про пухляк :)

знайшов ще таку фоту

http://photofile.com.ua/photo/kosmo_.../123490945.jpg

Juliana80 31.12.2008 01:59

Форумчане! Сорри, что не совем в тему, но может кто знает где купить акционные скипасы, чтобы попасть под этот их новогодний сюрприз?
Наверняка кто-то скупает больше, чем надо.
Пасиб.

Roman111 02.01.2009 13:33

З Новим роком!

Як кажуть - як Новий рік зустрінеш... .
Тому вирішив зустріти перший день нового року зробити дійсно святковим
і 1 січня відкатав на Буковелі з 9.00 до 16.15.

Це було навіть не свято - а справжня зимова казка.

Мороз та сонце, підготовані схили, всі підйомники крутяться для одного тебе, сказати що на трасах людей мало - нічого не сказати - їх там взагалі майже немає, день каталки коштує 43 грн. (тобто майже безкоштовно).
Що ще можна додати до мрій гірськолижника? (хіба що про цілину, фрірайд тощо).

Ну а тепер трохи прози.

Зранку -16 градусів. Вдень -10. Окрема подяка термобілизні Крафт :).

5-й підйомник запустили десь о 8.45. Відкритими були чайникштрасе та 5Н.
Крутилися всі підйомники хоча зранку на деяких трасах було максимум пару чоловік. З чорних трас відкритою бачив тільки 22А.

Людей до 11 години - практично нема до 13 - зовсім мало, після обіду з 13 до 14 - звідки Вас стільки взялося :D (хоча навіть після обіду людей було приблизно як у хороші вихідні).
Стан трас якщо зранку чудовий (опустимо заради свята деякі незначні недоліки) , то після обіду ну ващє... (мабуть треба було не обідати :( ). Сині траси з трас для чайників перетворилися на траси для екстремалів.
Приз найкращій трасі (у порівнянні з 11-ми, 13, 12, 14, 8, 5) я би присудив 15-й. Сонце, відсутність камінців та бугрів, жорстке більш-менш однорідне покриття, проходиться на одному диханні (людей ж бо нема :) ).

Коротше кажучи - купа задоволення, вдало розпочатий Новий рік та інший позитив, чого і всім ВАМ бажаю.

igrus 02.01.2009 18:37

:ok:
Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 12011)
Вар'яти це так м'яко кажучи "придурки"? Виявляється що є.

Сегодня(писал вчера) совершил преступлене,в такой солнечный день не поехал на бук. Но после бани с прорубем и утренней ванны,новогодним шашлыком в саду у хозяйки,танцами у елки в Яремче организм категорически отказался нагибаться за ботами и засовываться в экип. Предыдущие три дня были сказочными,с понедельника свежий снежок 15-20см я своим торнадо погонял пушок:) вторник и срену серьезные уроки давал супруге,по повоу сброса пяток и правильной закантовке.ей очень понравилось катать без палочек:)
завтра не думаю,что будет много людей.усиленно готовили 5н 8 под подъем...
сегодня с утра людей не много,в обед добавилось.пробки около 16.00 как на заезд,так и на выезд.по встречке любят ездить как вице-премьеры(Васюнек сурый мурано с!У! на заднем стекле)предположительно:) так и артисты (Понамарев на ланкрузер 100 черный)точно;)

igrus 03.01.2009 06:39

не,надо домой съездить,проведать, кота покормить:)
воще на праздники сдесь столько клоунов соблалось и с мигалками и без,что иногда аж смех пробирает.все нормальные катают с 8.00,а с обеда начинается дурдом как на склонах,так и на дорогах.все надо ехать,смотреть на цирк:)

H.Vitalik 03.01.2009 21:13

А правда що сьгодні в черзі до підйомника по 40 хвилин чекати треба було??? а то я зібрався завтра їхати на Бук но якщо там дійсно такі черги то можливо поїду кидись інде.

Roman111 03.01.2009 21:18

Щоб не попадати в черги на Буці існують прості правила:

1. Починати кататися з 9.00 ранку.
2. Оминати підйомники №№ 2R, 5 після 10-11 години.

Ну а найпростіше приїздити після 19 січня.

igrus 05.01.2009 10:01

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 12133)
Если правда что там сейчас катается гарант с остатками своих друзей, то по опыту прошлых лет лучше пусть катаются без нас.

не,катал с народом.в этот день людей маловато было:aha:
я его профукал,отвис на 8-м.,но перед этим попросили с панорамы на 12,шмон наводили.говорят катает так себе,но инструктора не брал:D
кортеж в яремче видел,охрана глечики покупала,такие жлобы здоровые в одинаковых алясках,а гарант в зеленой курточке:good: может хочет примкнуть к ЗелЧелтм:Yahoo!:

igrus 05.01.2009 10:14

Цитата:

Коментар від H.Vitalik (Коментар 12131)
А правда що сьгодні в черзі до підйомника по 40 хвилин чекати треба було??? а то я зібрався завтра їхати на Бук но якщо там дійсно такі черги то можливо поїду кидись інде.

нет неправда,когда я катал 2,3,4 8.30-15.00(женский организм при -8-12 больше не выдерживает:bad::D)очередей(3-5мин) небыло,за искл. 14 стоял пару раз 8-10мин

Jolie 05.01.2009 12:19

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 12230)
не,катал с народом.в этот день людей маловато было:aha:
я его профукал,отвис на 8-м.,но перед этим попросили с панорамы на 12,шмон наводили.говорят катает так себе,но инструктора не брал:D
кортеж в яремче видел,охрана глечики покупала,такие жлобы здоровые в одинаковых алясках,а гарант в зеленой курточке:good: может хочет примкнуть к ЗелЧелтм:Yahoo!:

Стопудово :mosking: - я теж так подумала, що гарант під "зелених" косить, коли вчора роздивлялася його фото на буковелівському сайті :wink:. До речі, він так нічо на горі тримається :).

Соррі за флуд :pleasantry:.

Bola 05.01.2009 14:59

Якщо буде цікаво переглянути творчий погляд на Буковельські простори, виклав фотозамальовки з Буковелі за період катання з 24 по 28 грудня 2008 року, коли сніг випав хазяйський, а людей ще було небагато. А вже тільки-но відкрився 11й та 12й витяги, і, звісно, Панорама-бар на горі Довга:pardon: - найживописніше місце!

jurabike 06.01.2009 09:00

Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 12132)
Щоб не попадати в черги на Буці існують прості правила:

1. Починати кататися з 9.00 ранку.

Ну а найпростіше приїздити після 19 січня.

підйомник №5 зараз закривають в 16.30 тому і відкривають в 8.30. Тобто до 10 години там можна зробити кучу приємних спусків. Просто треба пораньше проснутися і швидко зібратися.:)

а про 19 січня то взагалі ДУЖЕ правильно:agree:

а про будні то я просто мовчу...

Kaya 06.01.2009 15:25

Не збиралася у будь-які святкові дні на Бук. Але плани плавно міняються.

Хтось знає, чи є якісь премудрості з абонементами на той час (10-11).
Так як, наприклад, сталося з економами на новий рік :)
Може що подешевшало, чи щось продовжили?

Так не хочеться денні по 250 грн брати?

Albertowych 06.01.2009 15:55

Цитата:

Коментар від Kayja (Коментар 12405)
.......
Так не хочеться денні по 250 грн брати?

Бери на пів дня, цілком вистарчить :)

Albertowych 10.01.2009 14:00

http://extreme.com.ua/forum/member-a...1-09-14-00.jpg

Судячи з вебки каталка комфортна БЕЗ ЧЕРГ!! :Yahoo!:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:51.