![]() |
|
Форумчане! Сорри, что не совем в тему, но может кто знает где купить акционные скипасы, чтобы попасть под этот их новогодний сюрприз?
Наверняка кто-то скупает больше, чем надо. Пасиб. |
З Новим роком!
Як кажуть - як Новий рік зустрінеш... . Тому вирішив зустріти перший день нового року зробити дійсно святковим і 1 січня відкатав на Буковелі з 9.00 до 16.15. Це було навіть не свято - а справжня зимова казка. Мороз та сонце, підготовані схили, всі підйомники крутяться для одного тебе, сказати що на трасах людей мало - нічого не сказати - їх там взагалі майже немає, день каталки коштує 43 грн. (тобто майже безкоштовно). Що ще можна додати до мрій гірськолижника? (хіба що про цілину, фрірайд тощо). Ну а тепер трохи прози. Зранку -16 градусів. Вдень -10. Окрема подяка термобілизні Крафт :). 5-й підйомник запустили десь о 8.45. Відкритими були чайникштрасе та 5Н. Крутилися всі підйомники хоча зранку на деяких трасах було максимум пару чоловік. З чорних трас відкритою бачив тільки 22А. Людей до 11 години - практично нема до 13 - зовсім мало, після обіду з 13 до 14 - звідки Вас стільки взялося :D (хоча навіть після обіду людей було приблизно як у хороші вихідні). Стан трас якщо зранку чудовий (опустимо заради свята деякі незначні недоліки) , то після обіду ну ващє... (мабуть треба було не обідати :( ). Сині траси з трас для чайників перетворилися на траси для екстремалів. Приз найкращій трасі (у порівнянні з 11-ми, 13, 12, 14, 8, 5) я би присудив 15-й. Сонце, відсутність камінців та бугрів, жорстке більш-менш однорідне покриття, проходиться на одному диханні (людей ж бо нема :) ). Коротше кажучи - купа задоволення, вдало розпочатий Новий рік та інший позитив, чого і всім ВАМ бажаю. |
:ok:
Цитата:
завтра не думаю,что будет много людей.усиленно готовили 5н 8 под подъем... сегодня с утра людей не много,в обед добавилось.пробки около 16.00 как на заезд,так и на выезд.по встречке любят ездить как вице-премьеры(Васюнек сурый мурано с!У! на заднем стекле)предположительно:) так и артисты (Понамарев на ланкрузер 100 черный)точно;) |
не,надо домой съездить,проведать, кота покормить:)
воще на праздники сдесь столько клоунов соблалось и с мигалками и без,что иногда аж смех пробирает.все нормальные катают с 8.00,а с обеда начинается дурдом как на склонах,так и на дорогах.все надо ехать,смотреть на цирк:) |
А правда що сьгодні в черзі до підйомника по 40 хвилин чекати треба було??? а то я зібрався завтра їхати на Бук но якщо там дійсно такі черги то можливо поїду кидись інде.
|
Щоб не попадати в черги на Буці існують прості правила:
1. Починати кататися з 9.00 ранку. 2. Оминати підйомники №№ 2R, 5 після 10-11 години. Ну а найпростіше приїздити після 19 січня. |
Цитата:
я его профукал,отвис на 8-м.,но перед этим попросили с панорамы на 12,шмон наводили.говорят катает так себе,но инструктора не брал:D кортеж в яремче видел,охрана глечики покупала,такие жлобы здоровые в одинаковых алясках,а гарант в зеленой курточке:good: может хочет примкнуть к ЗелЧелтм:Yahoo!: |
Цитата:
|
Цитата:
Соррі за флуд :pleasantry:. |
Якщо буде цікаво переглянути творчий погляд на Буковельські простори, виклав фотозамальовки з Буковелі за період катання з 24 по 28 грудня 2008 року, коли сніг випав хазяйський, а людей ще було небагато. А вже тільки-но відкрився 11й та 12й витяги, і, звісно, Панорама-бар на горі Довга:pardon: - найживописніше місце!
|
Цитата:
а про 19 січня то взагалі ДУЖЕ правильно:agree: а про будні то я просто мовчу... |
Не збиралася у будь-які святкові дні на Бук. Але плани плавно міняються.
Хтось знає, чи є якісь премудрості з абонементами на той час (10-11). Так як, наприклад, сталося з економами на новий рік :) Може що подешевшало, чи щось продовжили? Так не хочеться денні по 250 грн брати? |
Цитата:
|
http://extreme.com.ua/forum/member-a...1-09-14-00.jpg
Судячи з вебки каталка комфортна БЕЗ ЧЕРГ!! :Yahoo!: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:51. |