Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2009 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1056-bukovel-sezon-2009-a.html)

Bola 10.01.2009 14:34

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 12814)
Судячи з вебки каталка комфортна БЕЗ ЧЕРГ!! :Yahoo!:

Ех, Albertowych, не можна так дражнитись, Ви зовсім не робочий настрій навіваєте такими фотами, я спєцом на буковельский сайт на заходжу вже тиждень... ну, 4 дні, а не тиждень... :pardon: щоб себе не дратувати :help:

Вже не можу дочекатись, аби знов зустріти сніги Буки, що вже зовсім скоро... ага... півмісяця ще чекати:evil:

Kaya 12.01.2009 11:55

Ой не зліться, люди добрі. Я то не для того, щоб подразнитися.
Просто поділитися.

Вихідні провела на Буці - просто су-у-у-у-у-у-упер. Мега-супер-пупер.
На двійці і на п"ятірці були найдовші "черги" - такі от як на фото вище.
На решта пійомників зі схилу заїжджаєш, і навіть не зупиняєшся - прямо на вертушку. :ok:

Стоянка просто порожня. Перший ряд відкритої парковки наполовину порожнім був. Це правда на двійці. На п"ятірці було багато машин, але то зовсім не те багато, що було два тижні тому.

Субота: вітру нема, трошки пасмурно, де-не-де сонечко.
Неділя: вітру нема, сонце.
Питанням температури не задавалася, було комфортно і з морозцем.

Схили в суботу трошки постесувані були, але ще раз - то зовсім не так постесувані, як було два тижні тому :agree:. А в неділю їх не було кому стесувати, деякі відратрачені стояли - майже незаймані, вісімка наприклад.

Як же я накаталася :good: :good: :good:
От чесне слово, катаєшся і таке враження, що для тебе спеціально так усе підготували. Якось не виріться навіть.
В суботу 21 спуск, бо в 11 почали. В неділю 24 спуски.
На вечірньому так і не були. Ну і ладно, і так досить.

Один раз збила людину - лом я проклятий :fool:. І я винна, і так по-дурному, я там мало не провалилася із сорому під сніг. А люди замість того, щоб карту вимагати, стали мене обтрушувати, переживати, як я. Дабл соромно. :No:

Під кінець вчорашнього дня, оскільки кататися за тих умов можна було де завгодно, скільки завгодноі і як завгодно, ми трошки помучилися.
І тут же почалися приколи. З кріселка падали втрьох, но то треба писати ціле оповідання про те, як нас парапєтік ворожий з другом розлучив, і він (друг) кричав нам, щоб ми почекали. І ми переповнені доблесної відданості боролися аж із шістьма злобними кріслами :D, валилися під ними, но не здавалися - без колеги таки не поїхали. :D Но там більше було гону, аніж неадекватності. Насміялися принаймі.

Але таки вирішили не ризикувати і в змученому стані не їздити далі. Тільки акуратненько спустилися.

Шкода, що вже закінчився святковий сезон - тепер люду буде купами. Ех.
Я навіть працювати не хочу. Така різниця: тут якесь існування, а там Життя.

PS: Спрбую вибити фотки і викласти.

Albertowych 12.01.2009 12:29

З досвіду каталки попереднього сезону, переконаний, ЧЕРГ не буде до початку березня.

Bola 12.01.2009 14:00

Цитата:

Коментар від Kayja (Коментар 12971)
Ой не зліться, люди добрі. Я то не для того, щоб подразнитися.
Просто поділитися.

Стоянка просто порожня. Перший ряд відкритої парковки наполовину порожнім був. Це правда на двійці. На п"ятірці було багато машин, але то зовсім не те багато, що було два тижні тому.

Ех, як же здорово, просто відчуваєш той запал і дух гір, яким пронизаний твій лист! ;) Як шолом, встигла купити пыдшоломник, чи і так вже нормально було катати?
Доречі, а карту вимагати від людини, що збила, то занадто.

А фото було б дуже доречно! ;) Чекаємо!

2Albertowych:
А ми тільки й можемо поки що спостерігати за розвитком подій з форуму :) І радіти за тих, хто скуштував справжнього снігу та схилів цими вихідними, а не місив кизяки зимових міст України)

2All:
А я ось хтів ще таке спитати. Чув, що в часи пік або в інші дні буває і так, що "прикордонники" в чорних формах, які паркують авто, беруть від 5 до 20 грн. з машини за в"їзд на територію курорту. Передбачаю, що таке можливо було тільки тоді, коли парковки всі зайняті, а проїхати хтось хотів. Хоча, знаючи наш люд, можна передбачити, що таке могло вібутися й в інші моменти, бо, яко то кажуть, коли перший прецедент вже відбувся, неможливоі відмовитись від спокуси брайти й далі. То в когось були випадки?

jurabike 13.01.2009 09:17

вчора, 12 січня, відвідав Буковель. Приїхали на парковку о 8.20 а о 8.40 вже піднімалися на 5 підйомнику. Людей було не дуже багато, видно "новорічні" лижники чи то розїхалися чи то зморилися катати. А ми з голоду просто "полетіли". До 12.30 зробили 21 спуск. Я розкатав для себе 5F. Ніколи її не любив, була для мене заважка а тут мене порвало... пуста траса + великі дуги = зе бест ! До вечора ми накатали 40 спусків, скажу чесно що сороковий їхав вже без задоволення, швидше через силу . Закінчили катання ов 16.00, виїхали в 16.40 з парковки, корків не було. Але нагадую що то був понеділок, в суботу людей, певно, буде більше.

стан трас на тверде 5, все закатано в бетон :) Слаломні лижки тримали дуже і дуже добре.

Bola 13.01.2009 10:28

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 13205)
До вечора ми накатали 40 спусків, скажу чесно що сороковий їхав вже без задоволення, швидше через силу.....Слаломні лижки тримали дуже і дуже добре.

Мда, я думав, що 30 за день - то МЕГАбагато... А ти - 40:shock: Не полінувався порахувати. Вийшло, що ти спускався 1 раз на 10 хвилин, і в такому темпі без перерв 7 годин!! :good:CRAZY:pleasantry:

jurabike 13.01.2009 13:06

сам не вірю але ми навіть не обідали, тааак стали по бутіку перехопили і вперед...

спуски не рахували, просто з нами був хлопчина з скіпасом на 100 спусків, от і вирахували.
В турнікетах більше 30 секунд не стояли, тільки разок на 5-му простояли АЖ 5 хвилини...

Roman111 13.01.2009 13:37

Цікаву інформацію з характеристикою схилів відкрив для себе на буківському сайті (начебто раніш не було)

Характеристики трас і витягів | Буковель - гірськолижний & SPA курорт Карпати

Albertowych 13.01.2009 13:41

Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 13277)
Цікаву інформацію з характеристикою схилів відкрив для себе на буківському сайті (начебто раніш не було)

12 трасу показали ЧЕРВОНОЮ. :(

Roman111 13.01.2009 13:49

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 13278)
12 трасу показали ЧЕРВОНОЮ. :(

Так вона й є червоною. Ось 22А скоріше чорна.

12-та проходиться спокійно без надзусиль. На 22-А приходиться періодично пригальмовувати чи навіть зупинятися.

А після обіду, коли все поздирають до "криги", і сині червоніють :D.

Albertowych 13.01.2009 13:52

Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 13281)
Так вона й є червоною. Ось 22А скоріше чорна.

12-та проходиться спокійно без надзусиль. На 22-А приходиться періодично пригальмовувати чи навіть зупинятися.

А після обіду, коли все поздирають до "криги", і сині червоніють :D.

Верх 12 чорний, а далі синій :wink: 22 вся чорна.

SergAnt 15.01.2009 11:00

Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 13277)

В феврале впевые собираюсь посетить Буковель.
1. Может подскажете или дадите информативные ссылки как лучше спланировать "каталку", чтобы было интереснее-разнообразнее и избежать очередей (на какую стоянку-подъемник приезжать утром, куда подниматься, с какой трассы на какую переходить?). Катаюсь, в принципе везде, вот только жесткие бугры коленки уже не любят. Жена и дети - довольно уверенные "карверы" для уклонов до 20-30 градусов :)
2. Где лучше сделать остановку для обновления инвентаря (перчатки, маски, шлемы и пр.), во Львове или Ивано-Франковске?
Спасибо.

Sheridan 15.01.2009 13:14

Сержант, каталку планировать не стоит. Гора не настолько велика, чтобы этим заниматься. Обкатаете всё.

Список магазинов со снарягой по обеим городам тут. Я бы рекомендовал Львов.

P.S. Отличные цифры на Букофоруме: ТТХ подьёмников.

Jolie 15.01.2009 13:32

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 13722)
Сержант, каталку планировать не стоит. Гора не настолько велика, чтобы этим заниматься. Обкатаете всё.

Список магазинов со снарягой по обеим городам тут. Я бы рекомендовал Львов.

P.S. Отличные цифры на Букофоруме: ТТХ подьёмников.

Заежайте во Львове в "Команчеро" (Команчеро) - там найдете все, что вам надо, асортимент товаров довольно велик.

Neon 15.01.2009 13:37

сорі за офтоп
2Sheridan: Команчеро відкрив ще один магазин який знаходиться за адресою: Львів Чорновола, 93 , приміщення супермаркету "Арсен", 2гий поверх...

p.s. на сторінці елансторт булоб добре це вказати.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:32.