![]() |
Цитата:
|
@983, с кем не бывает... я тоже люблю погонять в таком роде :)
|
Цитата:
пс. до речі, дуже порібна річ, навіть в дуже несподіваних сутуаціях.. Наприклад, коли дружина зустрічає з макогом, з явним наміром пошпурити.. Для того щоби безперешкодно наблизитися і поцьомати в щічку... |
Цитата:
|
Цитата:
пс. але це не зменшує прикладного значення кувирочків. |
Бывалые, подскажите, будь ласка!
Если атмосферного снега до открытия Бука будет ничтожно мало, то сколько и какие трассы обычно готовят с искусственным оснежением? |
Цитата:
информация из источников менеджеров по скипассам - очень надеются на 06 декабря открытие |
В прошлом декабре, как помнится, через неделю после открытия (я приехал 16) работала практически половина - все, так сказать, основные и переезды между ними. Каждый день-два потом открывали еще.
|
Зараз, судячи по вебках, надувають навіть 11-ки чорні. Тобто готують явно більше за половину трас.
|
@Ihor, шось зара темно занадто - ніц не видко, але якщо сиплять на 11 коло крісла 16 (де вебка)- то вона і торік була насипана, але закрита.
|
Цитата:
- 2А (ймовірно і B) - 7А - 15А (можливо ще якісь) - 14А - 13А (можливо ще якісь) - 5B (17A) + 5A, ймовірно 5G+5F (можливо ще якісь) - трішки з 11тих і 8мих Ну і всі важливі траверси поміж них. Також (зважаючи на вебку), можливо відкриють і 12А. |
Цитата:
|
щоб всі розуміли, нового озера стає для осніження максимальної кількості трас, от тільки би погоду :)
|
Цитата:
|
Цитата:
та там ше такий момент. крім осніження потрібно нормально розратрачити, етс... а то теж не один день піде. От минулого сезону ще за тиждень до відкриття снігу було надуто достатньо... але... пс https://lh4.googleusercontent.com/-2...MGP0042_16.jpg я там був :-). За тиждень до відкриття. Чайник штрасе, недільний ранок. підйом пішкодрала. Але я там з'їхав, по тому кльовому фірні :-) Вище не піднімався, бо фірн вже не дуже прорубувався і сильно ковзав вниз :-) Але злетілося на кантах вниз кльово... пс. тре було в суботу вечором не лінитися, тоді сніг був прекрасний... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:57. |