Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2015 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/12307-bukovel-sezon-2015-a.html)

Fazer Alex 27.11.2014 10:10

@Bob_Kneissl, Пардон, то 16-Д, значить:pardon:

kotandrey 27.11.2014 10:13

Всім привіт.
Незнав куди примкнути дане питання, тому пишу сюди.
Думаю треба створити окрему загальну гілку всіх ГЛ курортів з рекомендаціями, де краще відпочити :)

Планую тижневу відпустку із сім'єю на гірськолижному курорті, в якій планую вперше поставити старшого сина на лижі, та душевно відпочити.

Народ порадьте де буде найкраще відпочити із сім'єю, та поставити на лижі старшого сина.
В пріоритеті сім'я та їхні бажання та інтереси, самому катати знаю де та коли, а вот з дітьми:unknown:

Цікавить сімейне місце, з плавними спусками, де буде подобатись дружині та дітям, де в більшості сезону є снігове покриття (штучний сніг), недорогі ціни (січень-лютий), наявність досвідчених інструкторів з навчання.

Сам бував тільки на дразі, де питання снігового покрову, на буковелі-ціна висока в сезон січень-лютий.
Минулого року планував у ПДБ-ПЛП, кажуть там непогано для сім'ї і для себе )) але самі знаєте як там зі снігом було :)
Є вагання чи закупляти скіпаси на бук, акція до 30.11.2014. правда вони по періоду відпустки не дуже підходять :(

Прошу відгукнутись тих, хто планував сімейну відпустку та вирішив питання.
Заздалегідь вдячний.

Mckenna 27.11.2014 12:17

По теме,думаю что Буковель лучше всего и подойдет.
Если своей машиной то жилье дешевле можно найти за 15-30км,да и со скипассами-утреннюю акцию на этот сезон никто не отменял:preved:

kotandrey 27.11.2014 12:28

Красія, Ізки?
Хто що скаже?

igrus 27.11.2014 12:36

Цитата:

Коментар від Mckenna (Коментар 267351)
утреннюю акцию на этот сезон никто не отменял

ее еще и не анонсировали, вполне может быть, что ее не будет вовсе

983 27.11.2014 12:44

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 267352)
Ізки?

а може не треба ? ))

kotandrey 27.11.2014 12:48

@983, можеш розяснити, небув там, дуже дєтско? :)

Mckenna 27.11.2014 12:53

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 267353)

Думаю что будет,а то потеряют больше.....

983 27.11.2014 14:32

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 267357)
можеш розяснити, небув там, дуже дєтско

я і сам там не був, ( на лижах) хоча місцевість знаю непогано.
Але по враженням тих, хто там був, -- дійсно : дуже дєтсько ))).
Хіба, що там є якесь штучне осніження.
Але , коли ніде поруч сніга нема, то там на цьому штучному снігу людей, як оселедців в банці та великі черги.
Це при тому, що сам схил нецікавий.

kotandrey 27.11.2014 14:35

Певно таки бук, або плп-пдб за наявності природнього снігу.

Yell_NW 27.11.2014 15:20

Други, посоветуйте хорошего инструктора в БуковелЕ :) Босс хочет попробовать своего сына ( 6 лет) на лыжи поставить.

Sheridan 27.11.2014 15:27

@Yell_NW, Буковель, это ОН, т.к. курорт. Поэтому - в БуковелЕ. Спасибо :)

По инструкторам нужно рыть предыдущие сезоны в поиске. Там проскакивали фамилии. Единственная проблема, что текучка там невероятная :(

artemkrot 27.11.2014 15:53

Сім'єю

Цитата:

Коментар від kotandrey (Коментар 267376)
Певно таки бук, або плп-пдб за наявності природнього снігу.

Був на всіх г/л курортах України, крім Драга.(якось не занесло мене ще туди). В самого сім'я 2 синів - 14 та 7 років.

Для навчання діток - радив би Красію. Спуск дуже великий, широкий та пологий. Мінуси: величезна ціна! треба під'їзджати авто ( в пішій доступності - дорого), але хто їздив так - той мене зрозуміє - сім'я 4 людини, 1 авто. Я водій. І ось така ситуація - малий замерз, втомився, захотів в туалет, надоїло...... Я змушений перевзуватися та везти його до готелю.....

Тому особисто я порадив би вчитись в Пилипці. Плюси: ціна на кріселку, окремий дитячий спуск, "тропа любви"(не пам'ятаю як правильно - довжелезний пологий спуск близько 4 км). Машина взагалі не потрібна. Я як приїхав - поставив машину і за весь відпочинок ні разу не заводив. З гірки спускаєшся прямо в готель. Та й коньячку можна випити і не боятися ДАІ.
Мінус тільки один - відсутність штучного осніження.

Також Буковель. Я минулого року молодшого саме там поставив на лижі.

TheGhost 27.11.2014 15:59

Цитата:

Обещали что будет. И до оновления сайта она где-то там была, ещё не допилили видимо)
По утренней акции - 336грн пт-вс, 252грн пн-чт

narayan 27.11.2014 16:01

Цитата:

@igrus анонсували, Акція «Ранкова 2014-2015» | Буковель але враховуючи цьогорічні маневри з цінами, все ще може бути, тобто не бути....

P.s. Цей їхній новий сайт це просто ппц, цікаво стільки вони за це "чудо" заплатили?...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:57.