![]() |
@Bob_Kneissl, Пардон, то 16-Д, значить:pardon:
|
Всім привіт.
Незнав куди примкнути дане питання, тому пишу сюди. Думаю треба створити окрему загальну гілку всіх ГЛ курортів з рекомендаціями, де краще відпочити :) Планую тижневу відпустку із сім'єю на гірськолижному курорті, в якій планую вперше поставити старшого сина на лижі, та душевно відпочити. Народ порадьте де буде найкраще відпочити із сім'єю, та поставити на лижі старшого сина. В пріоритеті сім'я та їхні бажання та інтереси, самому катати знаю де та коли, а вот з дітьми:unknown: Цікавить сімейне місце, з плавними спусками, де буде подобатись дружині та дітям, де в більшості сезону є снігове покриття (штучний сніг), недорогі ціни (січень-лютий), наявність досвідчених інструкторів з навчання. Сам бував тільки на дразі, де питання снігового покрову, на буковелі-ціна висока в сезон січень-лютий. Минулого року планував у ПДБ-ПЛП, кажуть там непогано для сім'ї і для себе )) але самі знаєте як там зі снігом було :) Є вагання чи закупляти скіпаси на бук, акція до 30.11.2014. правда вони по періоду відпустки не дуже підходять :( Прошу відгукнутись тих, хто планував сімейну відпустку та вирішив питання. Заздалегідь вдячний. |
По теме,думаю что Буковель лучше всего и подойдет.
Если своей машиной то жилье дешевле можно найти за 15-30км,да и со скипассами-утреннюю акцию на этот сезон никто не отменял:preved: |
Красія, Ізки?
Хто що скаже? |
Цитата:
|
Цитата:
|
@983, можеш розяснити, небув там, дуже дєтско? :)
|
Цитата:
|
Цитата:
Але по враженням тих, хто там був, -- дійсно : дуже дєтсько ))). Хіба, що там є якесь штучне осніження. Але , коли ніде поруч сніга нема, то там на цьому штучному снігу людей, як оселедців в банці та великі черги. Це при тому, що сам схил нецікавий. |
Певно таки бук, або плп-пдб за наявності природнього снігу.
|
Други, посоветуйте хорошего инструктора в БуковелЕ :) Босс хочет попробовать своего сына ( 6 лет) на лыжи поставить.
|
@Yell_NW, Буковель, это ОН, т.к. курорт. Поэтому - в БуковелЕ. Спасибо :)
По инструкторам нужно рыть предыдущие сезоны в поиске. Там проскакивали фамилии. Единственная проблема, что текучка там невероятная :( |
Сім'єю
Цитата:
Для навчання діток - радив би Красію. Спуск дуже великий, широкий та пологий. Мінуси: величезна ціна! треба під'їзджати авто ( в пішій доступності - дорого), але хто їздив так - той мене зрозуміє - сім'я 4 людини, 1 авто. Я водій. І ось така ситуація - малий замерз, втомився, захотів в туалет, надоїло...... Я змушений перевзуватися та везти його до готелю..... Тому особисто я порадив би вчитись в Пилипці. Плюси: ціна на кріселку, окремий дитячий спуск, "тропа любви"(не пам'ятаю як правильно - довжелезний пологий спуск близько 4 км). Машина взагалі не потрібна. Я як приїхав - поставив машину і за весь відпочинок ні разу не заводив. З гірки спускаєшся прямо в готель. Та й коньячку можна випити і не боятися ДАІ. Мінус тільки один - відсутність штучного осніження. Також Буковель. Я минулого року молодшого саме там поставив на лижі. |
Цитата:
По утренней акции - 336грн пт-вс, 252грн пн-чт |
Цитата:
P.s. Цей їхній новий сайт це просто ппц, цікаво стільки вони за це "чудо" заплатили?... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:57. |