Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель -высокий сезон, размышления (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/12794-bukovel-vysokii-sezon-razmyshleniya.html)

jurabike 09.01.2016 22:47

Цитата:

Коментар від Fazer Alex (Коментар 294674)
@Zbishko, полностью поддерживаю! Даже батончики и колбасу с галетками везу с собой. В Ясинях или Лазещине только минералку покупаю, ну и бананы:agree: На горе только при аномальном падении боевого духа - горячий шоколад:wink:

А до батончиків з мінералкою я взяв з собою ще кухню та спальню. Тепер не знаю цін навіть на чай :-)

TheGhost 10.01.2016 02:32

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 294709)
Да на паркинг # 1 заработал супермаркет, все есть по ценам обычным

на все не смотрел, но перед отьездом забежали купить попить в дорогу.
1л сок Галиция 35грн. Во Львове 17

Stanislavus 10.01.2016 05:44

Чтобы вы понимали (цены кафе с/о) , картошка с колбасой с Зёльдене стоит 17 Евро. Кусок тортика - 4,8. Кофе - 3,8. 100г салата - 3,5.

7 дней по-минимому (без билетов, на квартире, со своей едой) - 2800 Евро.

Радуйтесь, халяве в Буковеле.

jurabike 10.01.2016 09:49

Тому 47 раз натякаю , що караванінг врятує бюджетного туриста\нартяра, тощо.
Розумію , що не по темі , та розповім переваги :
- перша і головна це фрідом чи просто свобода пересуваня. Можна мігрувати з "поганих" на " гарні" курорти ;
- так само можна мігрувати в пошуках правильного снігу;
- маючи в трейлері свою кухню людина просто незвертає уваги на космічні ціни снікерсів та іншого харчу. Ми якось з Ігрусом та Філіпом Радевичом заскочили на обід в кемпінг, за пів години вжарили пательню бульби і випили доброго чаю. Кошторис склав 10 -15 грн. Наявність мультиварки взагалі відкриває нові горизонти.
- маючи в трейлері свою спальню людина забуває про проблеми бронювання житла та ціни на це задоолення. Кемпнги на курортах зазвичай розташовані в гарних місцях. Наприклад , наш прямо на 7 схилі. В нас справжній скіаут, набравши ходи я доїжжаю до дверей трейлера прямо на лижах.
Якщо добре подумати , то знайду ще десяток переваг. Ну а для великої компаніі пропоную варіант покупки спільним коштом. Трейлер ставится на кемпінг і всі відпочивають по черзі. Все вже давно придумано. Літом тягнемотрейлер на море. Або не тягнемо, ми ж вгорах:-).

A888 10.01.2016 10:53

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 294792)
А до батончиків з мінералкою я взяв з собою ще кухню та спальню. Тепер не знаю цін навіть на чай :-)

Мы всегда привозим с собой даже воду, от Буковельской опухаешь!

Lexa 10.01.2016 10:55

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 294812)
Мы всегда привозим с собой даже воду, от Буковельской опухаешь!

то от алкоголя пухнут)))))

A888 10.01.2016 11:06

Цитата:

Коментар від Lexa (Коментар 294813)
то от алкоголя пухнут)))))

Только минералка, сок и піво) Пиво ПИТ – это вам не водку ЖРАТ))

Lexa 10.01.2016 11:35

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 294814)
Только минералка, сок и піво) Пиво ПИТ – это вам не водку ЖРАТ))

мы в прошлом году не пухли))))

igrus 10.01.2016 13:28

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від TheGhost (Коментар 294799)
на все не смотрел, но перед отьездом забежали купить попить в дорогу.
1л сок Галиция 35грн. Во Львове 17

ну если почти месяц уже живешь в обстановке чая за без малого 50гр. кофе разного - от 60гр. до мочи за 25гр (низ 17)., хамского отношения официанта Фильварка (верх 11) выкидывающего из книжечки меню, демонстративно, чаевые, посчитав их не благодарностью за свои замечания за принесенные нами шоколадку и батончик к чаю и предоставленный мною ВИП карту за все наши чеки.
в общем чем больше сталкиваешься с общепитом буковеля, тем более убеждаешь себя в правоте игнорирования этого сегмента сервиса бука
в супермаркет тоже прошел, посмотрел - как буд-то норма ;)
ну а,например, в ИваноФранковске просто какой-то шок от цен большого куска мяса, стоимостью в пакетик чая, на высоте больше 1000н.у.м. :))
Вкладення 21724

igrus 10.01.2016 13:38

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 294812)
от Буковельской опухаешь!

скажу так, вода - воде рознь, у меня чайник(мой маленький) полностью за неделю избавляется от накипи домашней воды.
вода мне оч. нравится, я пью из крана у постоянно-проверенных хозяев

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:10.