![]() |
У темі 1 додатків
Минус устойчив, но теплеет чуть
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Фух.. були сьогодні. Вітрюган просто капець який, пообіді до нього ще й мілкий сніг добавився. Чи то через захмарні ціни, чи то погоди люди злякались але траси та ліфти порожні. Це плюс.... коротше, я укатався в хлам 👍😂
|
Цитата:
Аби придертись до чьогось. У нас зранку -22 було,термометр на єкспертизу не носив... Я сам факт описав,що при великому бажанні і правильному одязі мороз не завадить,отаке. |
Цитата:
|
@Lexa ,
Дякую що підсказав,бо я за 48 років життя не знав. Думаю що достатьньо не по темі тут писать,буду мудрішим я..... |
@Джигит,
как Вы там,доехали? |
https://m.facebook.com/story.php?sto...69716793065535
Кто-то знает подробности? Фрирайд в Буке это новый шаг в развитии :) |
@ex_edc ,задаётся мне, что все прозаичнее. Або ратраков не хватает або соляру экономят, або все вместе
:) |
Думаю, це 22 чорні траси не захотіли ратрачити.
|
Та шо ж ви за люди такі,все вам не так)))) Таким чином Бук застрелив двух зайців одним пострілом ;) З'явилась траса для фрірайду замість крижаної гірки,по якій катали або профі,або такі відчайдухи-початківці як я,які в азарті від першого сезону катання просто не відчувають страху)) Як на мене,то краще вже так,а ніж то,в якому вигляді була двадцять друга в тому році. ІМХО,звісно ;)
|
Маркетинг это все ;) зима снежная, не повезло Буковелю в этом году :D
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты В Пилипце есть жадное кресло, и понимающий бугель) есть выбор, и это здорово :) |
У темі 1 додатків
И теперь официально
трассы 11С, 12С, 12D, а также 22-ые черные -- фрирайд трассы А, мы их еще раньше открыли)))):pleasantry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:18. |