Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
26.08.2016, 20:41
|
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Тема для общих вопросов по Буковелю сезона 2016-2017. Для того, чтобы на Форуме был порядок, некоторые вопросы выделены в отдельные темы в этом разделе:
Вопросы по проживанию обсуждаются тут: Буковель проживание 2017
Вопросы по скипассам этого сезона - тут: Буковель скипассы 2017
Вопросы по Буковельской школе и инструкторам - тут: Инструкторы Буковеля
Вопросы по "буковельской" кухне тут: Буковель питание
Старайтесь соблюдать данные правила. Это упростит поиск нужной информации и для нас и для новичков Нашего Форума. Спасибо
|
|
|
19.12.2016, 13:30
|
#381 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE
|
Цитата:
Коментар від Gurzzuff
Вот как раз с деньгами у Бука все будет хорошо. Деньги уже привлечены из привата причем под минимальные или нулевые %. Теперь вопрос как новый собственник привата будет пытаться повысить по этим кредитам %.
|
хз что они будут делать. главное что бы сезон не поломали
|
|
|
19.12.2016, 13:34
|
#382 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Volkl Mantra+Tyrolia Attack 13+Rossignol Soul 7 HD 2018, остальное продал-Elan Amphibio12 ArmadaTST
|
Цитата:
Коментар від ex_edc
хз что они будут делать. главное что бы сезон не поломали
|
на привлеченные деньги, которые скорее всего отдавать и не придется(бенены схемы), собираются строить 200 км новых трасс до Свидовца. Так что бук станет реально народным курортом(за деньги налогоплательщиков)
|
|
|
19.12.2016, 14:01
|
#383 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: уже свои
|
@ex_edc , И ефективность видно уже сегодня. Сначала появятся трасы для фрирайда(просто ДП где-то нужнее), потом курорт медленно перейдет в курорт фрирайда и могула, дальше возникнет вопрос креселок ,зачем так много хватит и парочки, оставят один подготовленный склон для спортсменов (денег спишут и получат из бюджета в три раза больше чем принисут туристы) и законный вопрос а зачем напрягаться???
РS. Мороз стабильный уже месяц + снег+пушки= сколько трас открыто? Вопрос национализации не вчера возник.
Добавлено через 4 минуты
@Gurzzuff , проект Свидовец??? Проект Стена уже прошли?
|
|
|
19.12.2016, 18:47
|
#384 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Є!
|
Якась зневіра над темою висить... як той славнозвісний(?) привід.
Давайте про щось добре!
От я, сьогодні приїхав. Море вражень! В автобусі дали місце, як для малюка! А я ж просив, благав... ну, тяжко мені їхати, якщо ноги не можу витягти. Людей багато, черги великі, хавчик дорогий. Холодно. Назад вертались - подушка амортизатора пукла. Годину возилися. Так... щось не те...
Перезавантаження.
Є сніг! Люди катають! Посміхаються навіть! На 5F стільки надули, що я такого ще не бачив! Та й скрізь надули, тільки не пускають. Правильно! Сніг тре берегти!
Отих... що чужі лижі коцають в чергах, стало меньше. Навіть думати не хочу, що мені просто поталанило.
Ще до обіду, коло посадки на 2, закрили "на переоблік" лавку, що горілчані вироби пляшками продавала. Праведний гнів суспільства був, як цунамі, але витримали і не зламалися. Респект!
В неділю раптово визирнуло сонце, а з ним і настрій. Каталка була просто чудова. Я ж з весни готувався. Тричі на день проговорював спеціальну мантру, намутив собі лижики з містичною літерою "і." в назві... Серьйозно підійшов, як бачте. І шо ви думаєте? Хіба це могло не спрацювати!?
Так шо на опанування декоративного карвінгу пішло цілих два робочі(?) дні! Дрібниця, а приємно! Тільки шо тепер з цим робити... хз. Там побачимо...
@gadyo, дуже було приємно познайомитись!
@Tolla, дякую за зустріч і компанію!
|
|
|
|
+
Sheridan, Lapind, Siris, A888, vaalikos, voha, Zbishko, sadovnik, Mckenna
:)
Tolla, Джигит, Korben Dallas |
19.12.2016, 20:20
|
#385 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@sanyana , Якщо до керівництва курортом або хочаб в якості консультантів запромять таких людей як Ігрус,Шерідан і тд. то тоді хоч і через пару років але +200км трас ,правильний колибінг і взагалі відпочинок і не тільки. А якщо призначать якогось гінеколога керувати то тоді цьогорічну підготовку трас ще будемо згадувати як щось добре.
|
|
|
19.12.2016, 20:43
|
#386 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@yuraja, почитай на досуге наш конкурс. там про буковель тоже хватало Курорт моей мечты - Горнолыжный Форум
|
|
|
19.12.2016, 20:44
|
#387 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Armada JJ, Dalbello Panterra
|
Цитата:
Коментар від yuraja
@sanyana , Якщо до керівництва курортом або хочаб в якості консультантів запромять таких людей як Ігрус,Шерідан
|
Угу, я даже знаю первое правило, которое эти консультанты порекомендуют - в паудер дни ратрачить 1-2 трассы а не наоборот, как сейчас
|
|
|
19.12.2016, 21:00
|
#388 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Є!
|
@yuraja, навіть не знаю... Думаю, що кожен має займатись своєю справою. Всі ми, для "Буковелю", є споживачами. Що ми думаємо їм до... або ні. Якщо "до", то все просто. Якщо "ні", то і у нас самих нема одностайності в цьому питанні.
От приміром, я пишу "інформативність вебок впала" (як для практикуючого лижника), а представник(?) курорту пише щось на кшталт "все стало краще" і йому плюсують!
Як краще? Я говорю жінці: "Я вже на Буковелі, кохана!!!", а вона: "Докажи! Стань перед вебкою, що на...! " І все! Як ти побачиш, куди той "робот" дивиться?
Це, звісно, шутка, але...
І так і по стану схилів і по відкриттю... А особливо в тему, це "інформативність" вебок з кафешками, резіденціями і краєвидами.
Я сміюся, але крізь сльози.
|
|
|
20.12.2016, 09:17
|
#389 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від САН
Угу, я даже знаю первое правило, которое эти консультанты порекомендуют - в паудер дни ратрачить 1-2 трассы а не наоборот, как сейчас
|
Да нет, не так мало, можно только синие
Добавлено через 2 минуты
А что, Шевченко уже не командует курортом? Чет я много проболел ))
Добавлено через 10 минут
И вообще какая-то связь в этом деле для меня есть, за 11 лет я не пропустил ни одного дня катания находясь там, а в этот раз за 4 дня дальше аптеки не ездил(
|
|
|
20.12.2016, 09:17
|
#390 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Камандует. Просто перспективы после национализации расматриваем.
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 14 | 59 | 16 (84%) | 3 (16%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 156 | 478 | 80 (51%) | 73 (47%) | 3 (2%) |
---|
Month | 3 | 111 | 5074 | 16235 | 2636 (52%) | 2273 (45%) | 125 (2%) |
---|
|
|
|