Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
04.09.2017, 09:18
|
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Тема для общих вопросов по Буковелю сезона 2017-2018. Для того, чтобы на Форуме был порядок, некоторые вопросы выделены в отдельные темы в этом разделе:
Вопросы по скипассам этого сезона - тут: Буковель скипассы 2018
Вопросы по проживанию обсуждаются тут: Буковель проживание 2018
Вопросы по Буковельской школе и инструкторам - тут: Инструкторы Буковеля
Вопросы по "буковельской" кухне тут: Буковель питание
Старайтесь соблюдать данные правила. Это упростит поиск нужной информации и для нас и для новичков Нашего Форума. Спасибо
|
|
|
12.12.2017, 14:09
|
#161 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Explosiv Ride Racing RX 2006
|
Цитата:
Коментар від Bubbler
якщо цікавлять контакти бусів трансфер до буки - пишіть в приват, скину номера. Сам їзджу з ними постійно, люди пунктуальні)
|
А що, про трансфер з Івано-Франківська до Буковелю потрібно заздалегідь подбати? Я розраховую на те, що по приїзді потягом на автовокзалі будуть рейсові автобуси Франківськ-Буковель, влітку я їх бачила. Чи в зимовий сезон ситуація змінюється??
|
|
|
12.12.2017, 15:54
|
#162 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Gotama '15 + Völkl Step '14 + Salomon 24h '12
|
Буковель/ПБС дуже приємно здивували цього року. Дороги ідеально почищені, посипані, круто зроблені. 3 тижні катаюсь на Буку/Лазещину/Верховину/... і весь час дорога така.
За це респект.
Але БЛЯХА!
Третій сезон то саме. Туалети на першому паркінгу. Я вже не кажу про гачки, які купити і мля прикрутити слішком сложно. В частині кабінок вже стоїть голий керамічний унітаз без будь-якого натяку на пластикові сидіння.
Цього року був на Монблані, так там навіть в публічному безкоштовному туалеті на 4300 серед льдів, снігів і скель є ГАЧКИ
#Курортномер1, важко так зробити, да?
|
|
|
12.12.2017, 16:43
|
#163 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Force 2011/12
|
Цитата:
Коментар від Татьяна
А що, про трансфер з Івано-Франківська до Буковелю потрібно заздалегідь подбати? Я розраховую на те, що по приїзді потягом на автовокзалі будуть рейсові автобуси Франківськ-Буковель, влітку я їх бачила. Чи в зимовий сезон ситуація змінюється??
|
Обычно предложений ехать масса от частников , ждут под прибытие поезда. и цена не зависела от размера транспортного средства - прошлый и позапрошлый сезоны по 100гр с э..., ну это , пусть будет с лица ( хотя берут за другое), включая лыжно-бордический багаж
PS брать лучше в течении 15 -20 минут после прибытия, позже придется ждать доукомплектации - если Вас конечно будет меньше 8 чел -минимальный размер буса
|
|
|
12.12.2017, 16:58
|
#164 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Цікаво, який термометр показує правильно?
Перше фото з сайту Буковеля, друге - Сніг інфо, час один і той же.
|
|
|
12.12.2017, 17:03
|
#165 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Классика жанра...
|
Никогда не задавалась себе этим вопросом. Но вот. Кто то подскажет, есть ли в Буковель прокат хороший лыж? Хочу брать новые себе, но без тестирования ни как не определюсь. С Киева тащить пары 3 хотя бы ну ни как не в тему. А в этом году думаю, что грозит мне только Буковель.
|
|
|
12.12.2017, 17:06
|
#166 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon
|
@Volchica, а ты шо - "выбор лыж" не читаешь?
|
|
|
12.12.2017, 17:07
|
#167 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@Fazer Alex, Как то в этом сезоне еще не дошла до этой темки Глянуть?
|
|
|
12.12.2017, 17:09
|
#168 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon
|
@Volchica, аякже!
|
|
|
12.12.2017, 17:15
|
#169 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@Fazer Alex, Глянула. Буду ходить по прокатам. Может и подберу.
|
|
|
12.12.2017, 17:30
|
#170 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: elan delight 2014
|
@Volchica ,Вчера в x-drive, возле виллы «Виктория» видела новенькие Elan insomnia , вроде 200грн день
|
|
|
Тут присутні: 24 (учасників - 0 , гостей - 24)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 31 (66%) | 16 (34%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 6 | 81 | 304 | 83 (71%) | 34 (29%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 73 | 3540 | 10405 | 2246 (63%) | 1286 (36%) | 43 (1%) |
---|
|
|
|