![]() |
Цитата:
|
Погодка супер! Сонце світить,вельвет потріскує лагідно,порозривав трохи чорні шістнадцятки та одиннадцяту тепер можна і на шампаньйолу😁Фото викладу пізніше...;)
|
Цитата:
|
5й сдох... абида ну...😳
|
@onics ,Вы мне дали не очень верный номер)) Там что то лишнее в цыфрах)
|
У темі 1 додатків
@onics ,Та ладно...я на нём сейчас чай пью...))
Вкладення 24668 |
У темі 9 додатків
Перший день весни був просто бомбезний!👌
Вкладення 24672 Вкладення 24673 Вкладення 24674 Вкладення 24675 Вкладення 24676 Вкладення 24677 Вкладення 24678 Вкладення 24679 Вкладення 24680 |
Эх, Валера, все думаю завязать с Буковелем, но твои фотки подсказывают, что надо бы туда вернуться, но чтото не хочется
|
@germanec666 ,каждому своё...;)
|
@Валерій Трегуб
Фотки классные, но пора уже видео в "Кашпировские" выкладывать, а то что-то давно никого не лечили) |
Цитата:
|
@Barkas ,Та некому заснять...))
|
@phara95 ,Тю,а що тут думати...)) Торік,в кінці лютого тут дощ лив три дні,а з 7 по 11 квітня є ще катав...нікуди він не зникне,їдьте і не переймайтесь ;)
Додано через 9 хвилин Цитата:
Додано через 30 хвилин Завтра знову сам вельвет топчу зранку...ну і пох! Мені більше буде!⛷😁А ви спіть...навіщо вам той попсовий Буковель...доречі,ви в курсі,що тут вельвет посипають камінцями сваровскі...щоб виблискував краще на Сонці😁😁😁 |
У темі 1 додатків
Засирати ефір фоточками не буду,ну одну хіба що 😉 Знову був сьогоднішній ранок причудовим👌⛷❄🌨Легенький сніжок,морозець градусів 15-20 і чудові траси...;)
Вкладення 24684 |
Цитата:
я так понял это ближе в 1му подъёмнику? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:16. |