![]() |
Порадьте, будь-ласка, безпечний схил для навчання.
В компанії буде 6-ти річна дитина, яку хочем поставити на лижі, і її мама, яка один раз в минулому році спробувала і після того каже, що лижі - то не про неї. Оскільки інструктора та сім"я собі не може дозволити, плануєм отримати дозвіл і спробувати дати їм хоча б ази. Важливо, мінімізувати ризик збивання з ніг ззаду, бо дитина того дуже боїться. |
Цитата:
про безопасность отдельная тема, никто ни на каком склоне не застрахован с самого начала можно вообще уйти на учебный склон рядом с 7, я только не знаю как там по скипассам Добавлено через 2 минуты |
@Burullka Я бы рекомендовал 14 -ю синюю(новую, санную трассу). Там есть пара мест, где нужно быть осторожным (переезд 15-й, и спуск после переезда), но людей на ней как правило мало (ломиков почти нет, так как ускориться проблематично), учиться можно. И в обязательном порядке за учениками сзади кому-то ехать. Я обычно с дочкой там катаюсь - ей очень нравится. Учитывая, что склон длинный, Вам будет его достаточно. На 7 и (14 по серпантину) всегда много людей-будет не комфортно, смотрите новую синюю 14-ю трассу! А сначала возле14-й учебная площадка - бугель детский как вариант!
|
Плиз, дайте пару телефонов местных буковельских таксистов, из тех, что на визитках внутри машин лежат, "прямой номер" нужен. А то как не позвоню по рекламе в инете — на диспетчера попадаю
|
@Burullka , пройдите на учебный бугель под 7-м подъемником. Он огражден, Вас не собьют.
|
У темі 7 додатків
Ну от і ще один казковий день тойво...)) Каталка була цікавою,але приходилось пахати як трактор,снігу підвезли свіжого,от його і понагортали. Чорні катав тільки зранку,після десятої там мені стало зовсім не цікаво.Корочше кажучи,свіжий сніг засипав весь вельвет )) Але всерівно краще,аніж на роботі...))
Вкладення 24691 Вкладення 24692 Вкладення 24693 Вкладення 24694 Вкладення 24695 Вкладення 24696 Вкладення 24697 |
@Валерій Трегуб, Катай спокойно-работа взяла отгул...;):agree:
|
@Валерій Трегуб ,как там снеговая обстановка на дорогах? Выезжаем 7-го на пузотерке, сможем добраться без приключений?
|
@Nick.Kozenyatkin , ПБС постарался. Всё гуд.
|
У темі 4 додатків
Я вже вдома ;) Чудовий був тиждень каталки!👌⛷
Вкладення 24701 Вкладення 24702 Вкладення 24703 Вкладення 24704 |
@Валерій Трегуб ,спасибо за информацию.
|
На пончиках кто- то сегодня будет?
|
Цитата:
Между Львовом и Бибркой: первые ямы спуск с горы (со стороны окружной) в с Давидів, ямы слева и справа - так что осторожнее, не едьте быстро. Вторая порция плохой дороги это в районе сел П'ятничани-Репехів-Нові Стрілища. :D друже, не неділя, а тиждень! Не, ну хіба що один день катосив :friends: |
Автобус Львів-Буковель-Львів
Продовжуємо чартерні маршрути автобусом Львів-Буковель-Львів. На цьому тижні автобуси Львів-Буковель-Львів будуть відправлятися : 08.03.2018.(четвер) 09.03.2018. (пятниця) 10.03.2018. (субота) 11.03.2018. (неділя) Вартість проїзду становить 270 грн.( в обидва боки), у четвер та пятницю 320 грн. Вартість проїзду в один бік становить 200 грн. У суботу туди а у неділю назад - 370 грн. Відправляємося зі Львова о 3.00 годині ночі від базару «Добробут». Прибуття в Буковель приб. о 8.20-9.20 - год. Відправлення з Буковеля о 17.00 год. Повернення у Львів приб. 23.00 год. Маршрут по Львову: «Добробут» - Привокзальна – Куьпарківська – Наукова – Сихів. По маршруту зупиняємося і забираємо людей. Замовлення та бронювання: (067) 995-71-28, (067)93-98-677 , (032) 297-55-44 та за адресою: Львів, вул. Л. Курбаса, 9, туристична фірма «Калина-Тур» Автобус на Драгобрат. Драгобрат 17-18 березня 2018 р. Поїздка на Драгобрат 17-18 березня 2018 р. Вартість туру 1550 грн. з особи. Виїзд зі Львова 17 березня о 01.00 год. від базару «Добробут». Повернення у Львів 23.00 у неділю 18 березня . Можна також купити тільки дорогу до Драгобрату (поселення замовляєте самостійно) . Дорога коштує 850 грн. за особу. У вартість входить : переїзд автобусом по маршруту Львів- Ясіня-Львів , проживання в приватному секторі , два харчування(вечеря і сніданок) , машина Ясіня-Драгобрат-Ясіня, послуги по організації туру. Зголошуйтеся: 067 995-71-28 Володимир |
@сергей67 ,Вже виправив )) Втомився з дороги...))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:02. |