![]() |
А что по питанию, в детском лагере, вроде написано что кормят? Скипасс входит в стоимость?
|
Скипас в стоимости. кормят норм. Во всяком случае кормили. Но я давал ещё денег на воду/чай
|
У темі 1 додатків
едем с Баркасом закрывать повороты..))
Вкладення 24620 |
У темі 1 додатків
@igrus ,Тёплые носки взяли?))
Вкладення 24621 |
Цитата:
|
Цитата:
ЭМОЦИИ ( 18+ ) ?ffentliche Gruppe | Facebook |
:ROFL:
|
@ag74, :ROFL::ROFL:
|
У темі 1 додатків
Вчера вечером (ночью переезд) возвращались из Буковеля домой.
И таки да, было -26 С. :snezhok: Аккуратно с дизелем. На БРСМ говно заливают :punish: |
@aleksandr.n. ,Я сегодня ночью газом перед Львовом на брсм заправился...машина стала подёргиваться. Надо будет фильтр с отстойником раскрутить и глянуть что за хрень мне надули...
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Вкладення 24632 в такой мороз кста ;) |
Пропоную ранкові пончики поміняти на вечірній глінтвейн в Панорамі на двійці...щось я примерз і вилазити звідси не хочу😁 Є хто на схилах зараз?😉
Додано через 17 хвилин ...нікого😭 Тоді я попер катати😁 |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Ну що сказати...півгодини не докатав (27 годин як не спав + дорога = тяжкувато трохи))) П'ятий витяг якогось біса повзе як черепаха (кажуть він втомився),людей ніби не дуже багато,черг на витяги немає. На вечірньому катанні другу трасу краще не катати - ломи літають цілими косяками (якимось чудом мене мало не знесли,але після проїзду по моїх лижах в той момент,коли я їхав траверсом,я добряче перелякався) А так все причудово,траси майже не розбиті,навіть друга не стала могульною після трьох...)) Отакі то справи ;)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:42. |