![]() |
@Валерій Трегуб , так про дорогий Буковель пишуть ті хто не був у Альпах. Ті хто купував доломітисуперскі на 6 днів мовчать :).
|
@ex_edc ,так,я не бував в Альпах,але в Буковелі мені подобається все! Від ціни на скіпас,до включених в вартість проживання сніданків. І слава Богу,що в Україні є таке місце,з розвиненою інфраструктурою за досить адекватну ціну,особливо якщо заморочитись про це заздалегідь...кому не подобається,є інші місця для катання,мені буде більше простору на трасах ;)
|
@Валерій Трегуб , я мав на увазі що Буковель для свого рівня аж ніяк не дорогий. Тим паче що є 100500 способів зекономити за рахунок акцій. Я Бук відкатав три сезони по 10+ днів. Жив у Микуличині, жив у верхній резиденції. Їв на схилах і в долині. І можу впевнено сказати - я знову на тури вихідного дня у Бук на скільки вистачить часу і грошей. В Україні кращого нема. Альпи кращі , але цінник множимо на три.
|
@ex_edc ,Сорі,не зрозумів...)) Думав,що і ти завів пісню про "какойкуйовийбукавєль")))
|
Цитата:
PS: таке враження, що розділ про буковель взяв в оренду беня-шевченко, тут або позитивно про бук або ніяк, кілька осіб(скоро вони самі тут на форумі залишаться) накидаються на тих хто критикує як дикі собаки. PPS: в Альпах знижки бувають набагато суттєвіші за буковелівські, треба лише моніторити і заздалегіть планувати, тоді буде вам щастя :) |
@Stubborn ,о,букофоби вже до образ скотились,як останній аргумент...ну - ну...))
|
Форум разделился на букофобов и букофилов!!! :Yahoo!:
|
Беня,Шевченко...А знаєте,я б цим чувакам руки потиснув би тільки за то,що вони свого часу вирішили бабло закопати саме в цей бізнес,а не в будь - який інший,з коротшим терміном окупності. Я,наприклад,не відстоюю їх інтереси,але я буду відстоювати свій вибір і свої вподобання. На цьому ставлю крапку, бо порівняння зі скаженою собакою то вже якось занадто образливо...добра всім і якнайшвидшого відкриття сезону! ;)
|
буковель, по критерию цена /качество при определенной экономии отличный курорт. просто ты Валера его еще не перерос, не катал в других местах,вот он тебе и нравится.
а жить руку вору, который нанес государству убытков на 150 млрд. грн. из-за национализации приват банка я бы не стал |
@Gurzzuff , ні на що він не розділився,просто є люди,які радіють можливості ввечері сісти в авто і зранку вже катати на лижах/бордах,не виїзджаючи за межі країни,а є люди,які тільки ниють,видивляючись у всьому зраду...
Додано через 2 хвилини @germanec666 ,збудуйте щось подібне,я і Вам потисну руку... Додано через 4 хвилини @germanec666 ,Ви мене зовсім не розумієте,нажаль...мова йде про наявність на теренах моєї країни курорту такого рівня,куди навіть іноземці їдуть відпочивати і їм все подобається,а ми просто позажирались трохи... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33. |