![]() |
Цитата:
|
Я на подъёмнике, Сорри
Гугл РенАир 5€ ? ... Добавлено через 1 минуту Квитки на потяги FlixTrain лише від €4,99 по Німеччині! У перевізника FlixTrain (що належить FlixBus) з’явились дешеві квитки по Німеччині від €4,99 в один бік: + Гамбург – Кельн від €4,99 + Дюссельдорф – Гамбург від €4,99 + Гамбург – Ессен від €4,99 + Берлін – Штутгарт від €9,99 + Франкфурт – Берлін від €9,99 а також інші напрямки! Квитки на потяги FlixTrain лише від €4,99 по Німеччині! - Lowcost Avia Добавлено через 1 минуту Telegram: Contact @lowcostavia Добавлено через 39 секунд ✈ Розпродаж Ryanair: авіаквитки на рейси в Україну від €5! У Ірландської авіакомпанії Ryanair розпродаж квитків на рейси з лютого до квітня! Дешеві авіаквитки є за ціною від 5 євро на багато напрямків по Європі, а також на кілька рейсів з Києва та Львова! Розпродаж Ryanair: авіаквитки на рейси в Україну від €5! - Lowcost Avia Добавлено через 44 секунды У меня тоже Гугл есть даже на подъёмнике)) |
OFF
Цитата:
Цитата:
|
@spitzer ,это было для варианта А888, у него все в порядке с багажом, жильём, питанием, и все такое... И даже если считать, то бук проигрывает А888 однозначно)))
|
Эх. Акция то БЫЛА до 30 сiчня
|
Цитата:
|
@igrus, Что за перегрев?
5евро для Одесса Германия, трамвай ихний сюда не приплетайте... Киев - Ивано Франковск, прямо сейчас, 5 евро ;) Не флудите в теме :acute: |
Я сегодня пас, получить-восстановить утерянную КК, примерно часа 3.
И им пофигу, только в одну кассу онлайн на 1 паркинге... Там АД... Добавлено через 1 минуту Вообще не советую кассы на 1, там после 9 очереди сегодня минимум на пол часа... |
Автобус ЖД вокзал - Буковель, в кассе 85 грн.
Блаблакар 50-100, Ваня - 150+грн примерно... Выбирать вам. Я выбрал блаблакар (митсубиси лансер 9=50 грн, всего в машине 3 человека) и вполне гуд. |
@Джигит ,ну шо, дождь идёт?))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:48. |