Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
25.01.2020, 11:41
|
#301 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: прокатные :)
|
День добрый всем. Бывалые, подскажите плиз где можно про скипасы Буковель почитать? на форуме? Где лучше покупать? акции, скидки, период действия, можно ли купить сразу штук 10 и использовать по мере необходимости? Первый раз едем, группой.
Заранее всем спасибо!
|
|
|
25.01.2020, 13:19
|
#302 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
@dmytro25051978, всё есть в онлайн продаже Скипассов Буковель, только у них официальные скипассы.
Остальное кот в мешке...
Акции весной и летом.
Утренняя - 30% будни, - 20% выходные Пятница-Воскресенье. При покупке до 8.59.
|
|
|
25.01.2020, 13:36
|
#303 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@dmytro25051978 ,до конца весны макс. скидка на клубную карту, до конца лета на ваучеры по десять дней (-60%)
|
|
|
25.01.2020, 18:00
|
#304 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Head Xenon Xi 7.0,
Fischer Progressor 8+,
Tecnica ICON TNT X
|
Цитата:
Коментар від dmytro25051978
День добрый всем. Бывалые, подскажите плиз где можно про скипасы Буковель почитать? на форуме? Где лучше покупать? акции, скидки, период действия, можно ли купить сразу штук 10 и использовать по мере необходимости? Первый раз едем, группой.
Заранее всем спасибо!
|
Если едите в ближайшее время, то лучший вариант утренний абонемент. Но покупать каждый день надо кажется (только на один день). Если планируете на будущее то в конце сезона на следующий покупайте в официальном интернет магазине. Там реальная и большая скидка. Один абонемент на несколько людей не пробуйте. Реально по фотке блокирует скипасс.
|
|
|
25.01.2020, 19:43
|
#305 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Живу зараз на кемпінгу , він на 7 схилі. Зараз роботи менше , три дні дивлюсь на цей треш і думаю , а що воно мені нагадує ?? Сьогодні допер - так себе ведуть головастики в теплій калюжі . Неприродні стійки та пози , якісь незвичайні рухи руками чи плечима , проби скидати задники лиж в глоообальній задній стійці і непрогнозовані траєкторіі. Поки йшов по краю схилу вниз, чуть два рази не збили . Кажу , йдіть в школу , НЄ , ми самі все знаєм. Дівчата по фосах валяються , підхожу витягаю, питаю :
- Борщ варити вмієш ?
- Так
- Хто навчив ?
- Мама
- Хай мама і на лижах їхати навчить
- Вона не вміє
-То йдіть , блін , в школу , там інструктор , він вміє. Всі ноги переполамаєте.
Але ця нація непереможна. На школу просто космічна алергія , або жадібність , або фанатична впевність , що навчиться сама. От лиш читати\писати то чомусь ходила 10 років.
|
|
|
|
+
loy, igor_Ka, NBomb, Bob_Kneissl, igrus, yura.bogomol, A888, kellis68, ski.maniac, Sergiy.Gutiev, Korben Dallas, Adolf, Skyclub
:)
MAG, masik_i_ko, Igorco |
26.01.2020, 16:17
|
#306 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Крайняя неделя с друзяками) в #Bukovel
|
|
|
|
+
Stealthe76, Igorco, NBomb, Джигит, igor_Ka, jurabike, Bob_Kneissl, igrus, Korben Dallas, yuraja, Adolf
:)
Роман_ЛВ |
26.01.2020, 18:56
|
#307 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
Цитата:
Коментар від jurabike
... Але ця нація непереможна. На школу просто космічна алергія , або жадібність , або фанатична впевність , що навчиться сама. От лиш читати\писати то чомусь ходила 10 років.
|
На мою думку – це написано надто пафосно і гіперболізовано.
Сайт Буковеля – Базова програма навчання – 12 годин – 6590 грн.
І це лише 12 год!
Ось і вся відповідь, як на мене. Хоча, може я чогось не знаю…
Для цікавості – чи більшість з присутніх тут на форумі брали для своїх дітей інструктора за 6,5К грн.?
Якщо так, то значить я «фанатично самовпевнений жлоб»
Але без «космічної алергії» на інструкторські школи
|
|
|
26.01.2020, 20:01
|
#308 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: HEAD ADVANT EDGE 125S 2019, Elan Amphibio 18 Ti2 2020. Specialized RH.
|
@Dobermann ,Я брал инструктора и себе и детям( если шо, я не олигарх) потому как поломанные руки и ноги лечить значительно дороже)))
И если Буковельские инструктора дорогие, можно узнать за лыжную школу у себя в городе, и поехать на курорт хотябы минимально подготовленным...
|
|
|
26.01.2020, 20:32
|
#309 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
@Dobermann, тут как посмотреть
Один час обучения в Харькове стоит 450-500+грн, базового обучения, входит сюда подъемник не скажу, скорее нет 8( это +150грн
Харьковская швейцария Услуги инструктора — Extreme Style
12 часов примерно сравнимо с Буком выходит но условия разные...
Если приехал отдыхать, отправил ученика в школу то может самому меньше хлопот + покатаешь ну а через часа 2-3 (в день) уже смотреть куда ученика, колыбу или еще на склон...
Знакомым конечно советую учиться на местной горке, а в горах уже хоть что то уметь и разбираться в толпе-трафике...
Но это в случае когда Есть Склон поблизости, если нет то 8( тогда советую для Первых сезонов курорты Спокойнее Бука в будни.
Ну и затраты на лечение могут быть больше 6000грн Хотя на 100% безопасность на курсах Бука тоже не дадут
Добавлено через 3 минуты
Цитата:
Коментар від Stealthe76
можно узнать за лыжную школу у себя в городе,
|
мало где есть такие возможности, а городов и поселков, романтиков у нас Багато
|
|
|
26.01.2020, 21:28
|
#310 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
ні краплі пафосу , тільки життєві спостереження . Сьогодні катав, то й сам на то не звертав уваги , об"їжжав їх як "вєшкі". Думки про "неіксити", про закантовку , про "руки вперед і не махати ними". А от коли не катаю, а спостерігаю 7 схил , то таки трешовий треш "
Друга ситуація що була вчора . Молоді люди вбрали нарти , шоломи коло машини . Хлопець виїжжає на схил і кличе дівчину. Та дуже нерішуче тупцяє в лижах до нього . Таки витупцює на схил , зупиняється , очі величезні. Хлопець каже : " Дивись на мене " і починає їхати. Рівно за 3 метри сідає в задню стойку і падає. У дівчинє смикнуалсь нога , нарти їдуть, вона в паніці падає в траншею між схилом і парковкою. Хлопець знімає свої лижі, йде до дівчини , не знімає з неї лижі , а тягне її волоком. З лижами. На 30 хв молоді люди були зайняті своїми справами .Що він хотів їй показати ? Показувати і розказувати треба про плуг . Бо це можливість зупинитись і не травмуватись самому чи когось. Плуг не коштує 6,5. Ставайте в плуг , освоюйтесь, розвивайтесь , потім можна на різане в Актив , на вільне до Антона чи на широке канадське-американське до Томаса Марніца.
На минулий уїкенд ставив на лижі 4-річного сина, в мене не вийшло . І сам упахався і нічого не навчив. Наступного разу візьму інструктора , най його навчить. Година заняття з дитиною 650 грн.
|
|
|
Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 90 | 292 | 90 (73%) | 33 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3719 | 11576 | 2329 (62%) | 1372 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|