![]() |
У темі 1 додатків
@kvitkar , если честно, то я не помню, чтобы именно с 5.03. Обычно с 10.03 (так на всех моих абонах). И 1 января тоже можно катать.
Вкладення 26916 |
Цитата:
|
@kvitkar, пробей по номеру на офф сайте буковельского магазина скипассов.
там покажет период действия. Но скорее всего, что нет |
Цитата:
|
Подскажите частные бусы ж-д вокзал Ивано-Франковск- Буковель в будние дни уже катают? Какой прайс в этом году?
|
Було?
Біатлонна траса для Кубка світу в Буковелі. Фото з масштабного будівництва - Главком І ще, поряд з трасою 2А під підйомниками будують щось схоже на американські гірки. |
Цитата:
А щодо американських гірок подокладніше, будь-ласка, якщо роздобудете інформацію. Невже прислухалися до Абраменка і почали робити трасу для фрістайл-акробатики? Дивуюся. :shock: |
Цитата:
американські гірки - Google-Suche Можливо, я помиляюсь, але те, що вже готове, трохи схоже. Вебкамери - Буковель. Гірськолижний та SPA курорт в Карпатах по камері видно |
|
Цитата:
І, дійсно, з якого б дива наш бізнес для нормальних тренувань олімпійського чемпіона з колегами почав трасу робити? Він же прибутків не приносить. :( А то розмріявся … Хоча, звичайно, такі речі повинні фінансуватися з бюджету... А що у нас є в бюджеті? :( Але буковельський родельбан також непогано. |
@OneWay, как по мне то скучная штука, я на роликах намного драйвовее катаю.
Но для ленивых летом может и интересна будет. Перепланировки 1ки и подход к ее трассам с каждым годом все печальнее и скучнее ((( Добавить к этому еще этот аттракцион с его опорами и наворотами :unknown: Синяя 2ка, считаю Ок, давно о ней мечтали новички, надеюсь примыкание к красной 2В будет удобным и безопасным. Освещение на ней будет?, под вечернее катание, делать так Правильно!!! |
Кресло бы новое.... :)
|
Привет всем! Подскажите , где на Буковеле можно рюкзак на день кинуть ?
|
@Dimdan ,В прокатах есть камеры хранения.
|
У темі 2 додатків
В Паляниці тепер можна безпечно ходити тротуарами, вони вже таки є ;)
Вкладення 26917 Вкладення 26918 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:48. |