![]() |
Цитата:
Смысл КК это покупка карты не в сезон, пополнение ее в льготный период и выкатывание в сезон-ны далее. Так мы вкладываем в курорт деньги, они их осваивают, а мы катаем через пол года, чуть дешевле Акционных. Кошелек (описанный в ссылке) их это другой замут похоже :unknown: Давно уже в Декабре курорт не работал даже на 60% и тут еще предлагать такое как Высокий сезон... Это больше кидалово ((( хоть мне по КК и одинаково, скорее даже чуть проще будет катать ;) Условия катания все хуже, а хотелки и покращення все :No: Причем все стремнее гарантии наших в них вложений, "Поле чудес" |
Цитата:
смотри "Термін дії картки" или я неправильно понимаю? |
Цитата:
|
Так-с, приехало обновление по клубным картам...
Клубні картки обычные карты теперь только для онлайн пополнения, голд - то же самое + вип проход, бриллиант безлим. Пичалька. Больше никаких скидок на скипассы, прокат, проживание, получается. |
Клубная стала простой болванкой... (:
Пс. Попробовал залить на свою неактивною клубную низкий, высокий и праздничный сезон одновременно. Магазин не ругается. Как турникет будет видеть,какой абон я хочу активировать? |
По дате фактического использования, видимо.
|
по даті буде визначати. зараз чітко розділено картки по сезонам. раніше 'високий' включав в себе 'низький сезон'. зараз, як хочеш кататись від початку і до кінця, то треба обидва брати(((
грьобане покращення Добавлено через 27 минут якась фігня відбувається. натискаю поповнити, пише 'Список порожній' Добавлено через 2 минуты забив брюлік в систему, активна кнопка 'поповнити'. брєд Добавлено через 3 минуты і ще таке))) новий брюлік 17650, якщо пролонгація буде за півціни, то нафіга всі ці абони тоді потрібні))) Добавлено через 1 минуту Цитата:
для чого тоді картка потрібна, клубна))) |
Походу Буковель нас кинул, наверное пришло время перебираться в Европу... посмотрим сколько они Вип-клиентов соберут в этом году, чувствую у них любой проход будет Випом в этом году)))
И походу «утреннюю» акцию тоже похерили((( |
Як на мене, обмеження терміну використання абонементів у 2 роки має "дві сторони медалі". Так курорт може заробляти на частково не наданих, але оплачених послугах, якщо людина купила абонемент, але по якихось причинах не встигла використати за 2 роки. Або курорт таким чином планує стимулювати клієнтів лишній раз приїхати, щоб не втратити невикористані дні.
З іншої сторони, клієнти можуть менш активно купувати абонементи на більшу кількість днів, як раніше, "про запас", боячись не встигнути їх використати. Я особисто, після "кидка" з Клубними картами поки що не планую купувати абонементи. Тим більше скидка зараз 25% не така і велика, щоб викидати гроші з неясною перспективою отримати в майбутньому послуги, які можуть бути відкладені або ненадані в зв"язку з усілякими карантинами і тому подібними форс мажорами. |
Клубная дисконтная фсе?
"Клубна картка "Discount" Починаючи з зимового сезону 2020-2021 клубна картка "Discount" більше не випускається і не пролонгується. " Клубні карти в сезоні 20-21 - Буковель. Гірськолижний та SPA курорт в Карпатах И еще: "Просимо звернути увагу власників куплених раніше та діючих клубних карт "Discount" і "Gold". Всі карти, протягом терміну їх дії, надають їх власникам право на знижку 50% при придбанні скіпасів в "Високий сезон" (17 грудня - 1 січня; 7 січня - 17 березня) таких типів: 3 дні на вибір, 5 днів на вибір, 10 днів на вибір. Звертаємо увагу, що використовувати свою картку "Gold" або "Discount" для отримання знижки можна тільки безпосередньо в касах курорту." |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:47. |