Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
22.11.2020, 10:50
|
#11 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Зараз: поза форумом
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@Kombi ,авто можна залишати безкоштовно на першому паркінгу.
Житло: Яремче буде далекувато (35 км). Навіть в Поляниці можна знайти бюджетне житло. Якщо подобається двіжуха і рій людей - то Поляниця, Татарів, Микуличин, якщо потрібна тиша, природа,краєвиди і вільна дорога - то Яблуниця.
Транспорт: З Буковелю до Татарова і далі можна маршруткою, або трансфер від готелю. З Яблуниці тільки трансфер, або своє авто.
Прокат: Зручніше всого прокат Буковелю (у них оновлена снаряга, але й найдорожча). Можна знайти прокат біля першого паркінгу (Dzvin Ski, X- Drive)
Додано через 10 хвилин
@Kombi , доречі, щодо дружини з нульовим досвідом в катанні, рекомендую взяти інструктора (мінімум один раз на три години, але краще всього повний курс. На годину не беріть - гроші на вітер. Групове заняття не беріть - то ще гірше, аніж одна година індивідуально) Ніби все, гарного і безпечного катання!
|
|
|
22.11.2020, 17:46
|
#12 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від igor_Ka
@Kombi
1. От Яремче до Буковель очень приличное расстояние с подъёмами, спусками и поворотами. Если зима таки задастся , на легковом авто без большого (местного) опыта будет сложно и рискованно, долго в любом случае. Особенно назад с уставшими ногами и на третий день с крепотурой
2. Есть бюджетные отели в начале Поляницы, в соседнем Татарове, который значительно ближе. Они, как правило, не имеют своих сайтов и дают объявления на общих ресурсах.
|
Цитата:
Коментар від Korben Dallas
@Kombi ,авто можна залишати безкоштовно на першому паркінгу.
Житло: Яремче буде далекувато (35 км). Навіть в Поляниці можна знайти бюджетне житло. Якщо подобається двіжуха і рій людей - то Поляниця, Татарів, Микуличин, якщо потрібна тиша, природа,краєвиди і вільна дорога - то Яблуниця.
Транспорт: З Буковелю до Татарова і далі можна маршруткою, або трансфер від готелю. З Яблуниці тільки трансфер, або своє авто.
Прокат: Зручніше всого прокат Буковелю (у них оновлена снаряга, але й найдорожча). Можна знайти прокат біля першого паркінгу (Dzvin Ski, X- Drive)
Додано через 10 хвилин
@Kombi , доречі, щодо дружини з нульовим досвідом в катанні, рекомендую взяти інструктора (мінімум один раз на три години, але краще всього повний курс. На годину не беріть - гроші на вітер. Групове заняття не беріть - то ще гірше, аніж одна година індивідуально) Ніби все, гарного і безпечного катання!
|
Спасибо большое за информацию, а то я уже собирался делать бронь на Яремче))
Где эти общие ресурсы с жильем в Полянице и Яблунице можно найти ? я так понял что на Букинге их искать - бесполезно.
Касательно инструктора - спасибо за совет, однозначно будем брать жене 3-4 часа, я уж как-то сам) Насколько я помню из предыдущей информации, то в Буке это bukovelskischool ? и на время обучения ей скипасс не нужен ? спасибо!
|
|
|
22.11.2020, 18:16
|
#13 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Atomic Hawx Ultra 110
|
@Kombi , ski pass не нужен, она проходит через турникет по скипасу инструктора. Четыре часа подряд не берите, это очень тяжело будет для неё, лучше по два часа два дня.
|
|
|
22.11.2020, 18:18
|
#14 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Kombi
Где эти общие ресурсы с жильем в Полянице и Яблунице можно найти ? я так понял что на Букинге их искать - бесполезно.
|
@Kombi, Можна шукати тут- Проживання — Відпочинок в Карпатах — КАРПАТИ.INFO / Пошук
|
|
|
22.11.2020, 18:18
|
#15 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Atomic Hawx Ultra 110
|
|
|
|
22.11.2020, 18:30
|
#16 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від Korben Dallas
@Kombi , ski pass не нужен, она проходит через турникет по скипасу инструктора. Четыре часа подряд не берите, это очень тяжело будет для неё, лучше по два часа два дня.
|
Т.е. в первые два дня по 2 часа с инструктором и в номер? )) чем там они занимаются?))
|
|
|
22.11.2020, 18:41
|
#17 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
@Kombi , на самом деле в Яремче хоть не скучно, можно ходить вечерами по городу, офигенная программа будет возле ёлки на площади вокзала, там же ярмарка вкусной еды, и вообще выбор цена качество еды многим лучше чем ближе к буку,, но можно и в буковель съездить на ёлку
Мне лично в Яремче, после вкусной вечери, всегда нравится пройтись перед сном
На выезде есть атб и самом городе супермаркет..
Есть Романтик Спа недорого, если посетить его с утра и даже до вечера шото 380гр с носа (бани, сауны, бассейн даже с выходом на улицу)
В другом отеле есть полноценный басейн тоже недорого.
Просто ребята немного не знакомы с бомжеванием в Карпатах зимой, и всех нычек не знают
Если ставить на кон отдых, а потом лыжи.. То однозначно Яремче больше возможностей врамяпровождения
Хотя если вы не вжываете алкоголь, то можно конечно и ездить Но то такое..)
И все-же Украина скорей всего введёт в ваши даты строгий карантин, и поэтому бронировать я бы не стал до полного подтверждения работы а эти дни отелей
|
|
|
23.11.2020, 10:35
|
#18 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE
|
@igrus, не знаю як щодо карантину. але у мене з 3 по 9 січня заброньовано і оплачено все включно зі скіпасами .
П.С. хто планує бути у ці дати - радий буду разом катнути
|
|
|
23.11.2020, 10:39
|
#19 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: якесь ге, тре міняти :)
|
@Kombi, в цілому зі всіма ораторами вище погоджуюсь - якщо ви хочете відпочити на НР, а лижі як додаткова розвага - Яремче хороший варіант.
Якщо лижі на першому місці тоді варто чим поближче.
Пам'ятаю свої перші поїздки на лижі (ми були молоді з купою енергії і ентузіазму) - від ранкової і до закриття підйомників. То по приходу додому навіть їсти не хотіли - падали спати мертвими
І пробки будуть на НР як ввечері так і зранку (хіба 2020 внесе свої корективи)...
Цитата:
Коментар від Kombi
чем там они занимаются?))
|
|
|
|
23.11.2020, 10:45
|
#20 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE
|
трішки додам по темі обговорення: як на мене то кращого ніж раннє бронювання БукоГотелів нічого нема. Скі-ін/Скі-аут. Прекрасні краєвиди. Чудові вечірні прогулянки.
Із свого досвіду - оселятися далі ніж Бук є сенс тільки коли питання бюджету ДУЖЕ критичне або ж їдете організованою групою з трансфером. Наприклад я їздив з Скайклубом (Саша Федак) - жили у Микуличині. Все прекрасно. але я не парився пити/не пити на горі. ЯК доїхати в Бук і як повернутися. Коли їздив сам - тільки Бук (Верхня резиденція трішки вже втомлена, ремонту не було; Нижня кажуть непогано - але мені не подобається що занадто двіжове місце - всі у вікна заглядатимуть; Хвоя - ідеально як на сьогодні з того що я пробував- там є навіть кухонні зони у номерах. можна самому готувтаи)
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 14 | 7 (78%) | 1 (11%) | 1 (11%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 150 | 491 | 78 (52%) | 68 (45%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 96 | 3828 | 12188 | 2359 (62%) | 1414 (37%) | 58 (2%) |
---|
|
|
|