![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Господа!!!
Тема пончиков канула в лету? Или актуальна? Не наблюдаю свежих сборов? |
@SRT , ну теоретично 11.00 верхній 15.14.22
Але я тільки раз там компанію знайшов По факту - 8.30-9.30 на 13х трасах багато наших. Добавлено через 55 секунд @Spector , За планом там був 6-місний. Але вирішили зекономити |
@SRT, Ты до которого числа в Буке? Мож получится вырваться с работы катнуть...
|
К сожалению сегодня до обеда и обратно.
|
Прокачали на неделе не только Буковель):snezhok:, открыли Высокий сезон! :good::slalom:Высокий сезон в #Буковель, февраль 2021 - YouTube
|
Друзі! Усим привіт! Мені набридло трохи зустрічатись десь під стовпами і я вирішив створити в вайбері групу, де ми зможемо домовлятись про зустрічі в Буковелі і не флудити на форумі з цього приводу. Так що добавляємось активніше! ;) Най буде сніг!
Join Group Додано через 59 секунд Дэн, не сочти за самоуправство😉 |
2В и 5С насовсем похерили?
Ну 2В я еще пойму, опасненькое пересечение с "зеленой" 2С (хотя и это можно разрулить, 15А ж не закрывают внизу, а там еще оживленнее перекресток и приличный крутячек). А вот за 5С обидно, короткий путь с пятерки на восьмерки и на 5А, минуя "биатлонную-пешеходную" 5В... И пологий выкат к перекрестку, кому она мешала... |
Цитата:
|
Цитата:
Как и несколько отличных переездов, например красненькая между синими 1ками :good: |
@Паук, 5c два года назад работала, в прошлом году в январе не работала (было мало снега, как и в этом году) может не успевают набить(((
|
Цитата:
Цитата:
Ну и 15С ж надули, лучше б вместо нее 5С запустили. Цитата:
А на 5Н, кто в курсе, те 2 крутячка перед синей, ратраки на тросах утюжат, или своим ходом? Не обращал внимания, есть ли там "анкеры" для тросов... Я несколько желтых знаков с символом ратрака по Буку видел... |
Цитата:
GPS координаты:N 48.3555372E 24.4195162 Надіслано від мого GT-P5100, використовуючи Tapatalk |
От і ми зробили вилазку на бук, в цілому задоволені, не зважаючи на те що майже ввесь понеділок йшов дощ та у вівторок після 15ї була така каша що капець. Але з 8-30 до 12 Ї у вссі дні каталка була непогана, хоч і трохи льодяна. Снігу дуже мало, я ніби і не наїжджав ніде на каміння, але вирвав на лижах добрий кусок, але ніби можна відремонтувати.
Загалом враження отримали і від каталки (позитив) і від зворотної дороги (негатив). Хто буде їхати на Київ, намагайтесь триматись тільки лівої полоси, бо на правій місцями такі сюрпризи, у вигляді ям, що можна лишитись без колеса. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:57. |