![]() |
Я тут пробую розшурхати тему культури катання наших довбаних виборців, бо вже реально задовбали ці олені на схилах...🤬🤬🤬
Нижче моє запитання куратору школи, чекаю на відповідь. "В мене тут наболіле питання)) Чи немає у нашої школи можливості якось популяризувати "10 правил FIS", бо вже реально дістала обізнаність наших туристів. Вони всі свято вірять в те, що якщо вони їдуть зверху по прямій, а ті, що нижче з поворотами, то ті що нижче не праві бо не дивляться куди повертають))) Сьогодні збив один олень мою ученицю трохи, я зробив зауваження, на що отримав "чудову" відповідь: смотреть надо куда поворачиваешь и чаще крутить головой вверх на склон))) Реально бісить таке становище справ і відсутність якої - небудь культури катання. Білборд який може поставити на в'їзді в Буковель?...🤔" |
@Korben Dallas, мы 12 лет воюем с быдлом. И безуспешно. В теме есть мой пример по Словении с обьяснением, почему это невозможно в Украине
|
Там є патруль, чому не до них з цим питанням? Я по можливості завжди їх прошу робити свою роботу і не боятися. Але це скоріше питання до їхнього боса, він за це повинен відповідати, що його підопічні ховаються десь, просто катаються, закривають очі, відвертаються від льотчиків.
|
Еду по 8ке, широким радиусом, но по четко прогнозируемой траектории. Слышу сзади характерный звук аварийного вытормаживания. Группируюсь, ожидая удара в спину и ... о чудо - олень и самка оленя не смогли договориться, кто первый будет меня атаковать и со всей дури самоликвидировался друг о друга))
Реально подфартило, что их было двое) |
Цитата:
|
@spitzer, сорри на телефоне 8( в баян получается и фих исправишь.
Но бить людей неправильно! Если это женщина, ребёнок, бордер... Ну и как бы ответка спать не отправила... |
Да что там кататься, хотябы повесили возле пунктов проката наглядные пособия , как правильно носить лыжи и палки. А то многих "клиентов» приходится обходить с 3х метровым запасом по дистанции, чтоб брюхо палками не вспороли, или башку лыжами не снесли. Я уже не говорю про тетенек и детишек , несущих лыжи в узких проходах поперек.
|
Цитата:
|
@Korben Dallas, После того, как меня стоящего в очереди на 11 подъёмник, на второй день сбила молдавская су4ка, два дня не мог ходить-вообще,( на третий начал двигаться , с ужасом представляя как ехать машиной домой) и эта тварь даже не извинилась, о какой культуре ты говоришь?... вот такая каталка получилась!
|
@Korben Dallas , ну так радіо на підйомнику постійно говорить, що спуск по прямій без виконання поворотів буде каратись... якось там... не пам'ятаю як... Так що формально, вони ''популяризують''. А на практиці, вийшовши на схил, починаєш розуміти, що це повідомлення, крім мене, чули тризполовиною чоловіка. І то один з них в червоній куртці з білими буквами на спині)))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:00. |