![]() |
Цитата:
Еще идея (больше для администрации)- ломов учить могут инструкторы, которых хотят взять на работу в ГК во время испытательного срока. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а чи віднесеться адміністрація до цих добрих починань позитивно, чи сприймуть такі речі в штики?аргументів проти вашої активної діяльності більш, ніж досить, звичайно, "за" їх переважують , але у нас в країні все навпаки. тобто там, де треба, не дають, а де не треба, то забагато.чи готові ви до того, що вас можуть культурно попросити,мотивуючи тим, що ви відлякуєте відпочиваючих,або що у вас немає дозволу щось таке твоити на території курорту без узгодження з його керівництвом. а де є гарантія того, що ви не свідок Єгови і не роздаєте літкратуру "Пробудись"?
|
судячи з відповідей на форумі буковелю, адміністрація на курорті як така відсутня, або переховується десь в горах. принаймні чіткої відповіді на те, до кого звернутись, якщо виникають проблеми, ніхто не дав.
|
Цитата:
Мене вже два рази на буковельскому форумі банили за спроби домовитись через форум. А що стосуєтся пропозиції, безкоштовного навчання початківців, повторюю, я готовий під час свого перебування на буковелі БЕЗКОШТОВНО протягом одної години провести початкове навчання незалежно від статуса ЛОМ чи не лом. І тому, пропоную бажаючим, які не дуже впевнено почувають себе на трасі, в суботу близко 13 години добратися на 8 трасу. Побачивши мене, сміло звертайтесь. Впізнати мене легко "без палок, без перчаток, без шлема - БОСЯК БОСЯКОМ" (с) ДядькоСтас. |
Мда, обсуждение как вижу горячее. На мой взгляд многие дискутирующие неправильно понимают цель данной акции. Она никоим образом не может за месяц или два перевоспитать ломов курорта №1. Акция предназначена для поднятия существующей проблемы "во всеуслышание". Задача - заставить администрацию курорта начать действовать. Не надо нам пугать народ запретами,штрафами, санкциями, у нас уже все пуганые. Наша задача объявить отдыхающим о существовании в нормальных странах определённых норм отдыха на склонах и намекнуть на их отсутствие в Украине. Идеально будет если администрация курорта догонит что это тоже нехилый вариант рекламы и дальше начнёт крутить своё кино,доказывая что именно они первыми сделали это в Украине.
Касательно самих флаеров. Идея с картой на обратке мне нравится. Если у кого нибудь есть gps данные по подъёмникам и осям трасс, берусь нарисовать в 3х дневный срок такую 3D карту, что буковцы зарыдают. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:17. |