![]() |
Идея зачетная, особенно про канал антилом.
Только что с ними, ломами потом делать? Если бить - пришьют групповуху, а если просто патрулю сдать, ну, для лома невелика потеря... |
Цитата:
Крім того, за допомогою зв"язку легше буде ловити хамів типу "збив-не зупинився-смотався". Тут в залежності від серйозності пошкодження, можна і міліцію викликати. |
Цитата:
|
Идею поддерживаю, но маленький нюанс: а кто судьей будет? Если патруль в этом деле натаскан, как я понимаю, то при двух пострадавших каждый (и его компания) будет отстаивать свое мнение. Учитывая, что даже тут на форуме недавно шла бурная и долгая дискуссия по поводу Виталика (это при наличии видео), то кто прямо на склоне будет определять правых и виноватых, если свидетелей нет или они субъективны/ не квалифицированы (как обычно бывает).
|
Цитата:
|
Я зрозуміла, що у "винного" забирають скіпас? : )
Щодо "наказаний без вины не бывает", то це теоретично. Так собі розумію, що добрі знайомі патрульних завжди будуть у привілейованому становищі у порівнянні з новачками, або незнайомцями. Наскільки я знаю цю країну:) |
Цитата:
|
Цитата:
|
"Гарячіє фінскіє парні"
Для початку я пропоную витратити зовсім невеличку суму грошових знаків на покупку якоїсь радейки (до цього бізнесу жодного відношення не маю), а потім включати її під час каталки хоча би на той самий 5 канал, і спілкуватись між собою. У випадку екстренного випадку просто підїхати на місце пригоди і висловити свою точку зору. Такий собі "ФлешМоб". Треба почати, під час продовження можна вносити корективи. У всякому разі від покупки рації покупаючий втратить тільки 450 - .... грн, рації можна використовувати і в літній період під час сумісних покатушек, сходжень в гори , походів в магазин. Купуйте рації і виходьте на зв'язок. |
Таки вроде всё сростается и я успеваю купить две радейки до отъезда в Ясну!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:54. |