Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2009 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/2322-bukovel-skipassy-2009-a.html)

Albertowych 14.07.2009 20:33

Цитата:

Коментар від Katastrofa (Коментар 29027)
мдя...цены веселые..подфартило однако-не выкатала из своих 200 всего 150))))
кризис рулит))))) гы

Щкасливиця :air_kiss: в тебе лишилося 50 днів :wink: , а в мене твльки 2 :cry:

Katastrofa 15.07.2009 11:37

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 29039)
Щкасливиця :air_kiss: в тебе лишилося 50 днів :wink: , а в мене твльки 2 :cry:

смотря с какого боку))) я то сезон профтыкала по некоторым причинам, а вы накаталися:cry:

буду профтыкивать следующий-отдам тебе карточки задешево))):secret:

Albertowych 15.07.2009 14:48

Цитата:

Коментар від Katastrofa (Коментар 29076)
смотря с какого боку))) я то сезон профтыкала по некоторым причинам, а вы накаталися:cry:

буду профтыкивать следующий-отдам тебе карточки задешево))):secret:

Бережи і нікому не віддавай, це як слиток золота - з кожним роком стаює все дорожче і дорожче. :air_kiss:

vik 15.07.2009 16:26

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 29084)
це як слиток золота - з кожним роком стає все дорожче і дорожче. :air_kiss:

Ото ж... На них кризис не распространяется. А прайс ихний - лохотрон в лучшем виде.

Jolie 28.07.2009 16:37

Люди, гвалт!

Не знала куди написати, тому пишу сюди.

Сьогодні, роблячи шмон-ревізію у своїх документах та паперах, випадково відкрила конверт, у якому зберігаю абонементи на Буковель. І ось що я виявила: на усіх пластикових абонементах, які були куплені у період з лютого по березнь 2009 року постиралися 13-тизначний номер абонемента, дата випуску, літера серії абонемента та, власне, "номінал" самого абонемента :shock: . Тепер вже з трудом можна розібрати, який абонемент 100-тка, який 20-тка і т.п. Зверну увагу, що ці абонементи не валялись бозна де, а зберігались у конверті подалі від світлових променів.

Що цікаво, на старих "картонних" абонементах все ок, нічого не постиралось.

Зібралась от наразі законспектувати усі дані абонементів, поки вони остаточно не стерлись. Уявляю, коли б я відкрила конверт не зараз, а скажімо, у листопаді - напевне, під впливом пройденого часу уже б нічого не можна було б розібрати :(.

Питається, невже такий курорт №1 не міг видрукувати реквізити абонемента більш якісно, аби вони не пропадали з часом? Адже за тими реквізитами ж потім можна нові абонементи купити, по наступній акції...

Висновок: "хотели как лучше, а выйшло как всегда..." :fool:

Усім форумчанам раджу перевірити, чи у них все гаразд із номерами їхнії нових пластикових абонементів :nea:.

paganec 05.08.2009 12:12

У меня тоже самое, лежали в конверте и теперь почти чистый кусочек пластика. Если учесть что для моей жены были куплены на дни, то мне как чайнику на разы и теперь ......
Отака хфигня

vik 06.08.2009 11:24

Народ, откровенно говоря, никак не пойму, на кой ляд топить деньги в эти абонементы. Если вы планируете ехать на несколько дней в сезоне. Смысл есть для тех, кто катает постоянно, или у кого денег "лишних" не меряно.
Чем вынимать из оборота, то по всем моим расчётам, выгоднее покупать даже по факту, на момент прибытия для катания.
С учетом 20% прибыли в месяц сумма в 1200 грн. за 10 "замороженных" месяцев, /период примерно с марта по декабрь/ просто нарастает до 7400 грн. А если нас трое, то соответственно х 3. Цифры сами все определяют.
Звыняйте, мое личное отношение к акциям - "дурному радість"

ЗЫ. не опариваю ничьего мнения. Высказываю исключительно своё.

dudunyk 06.08.2009 11:35

Не все имеют 20 % прибыли от денег в обороте, а у некоторых и оборота нет.

vik 06.08.2009 12:01

Цитата:

Коментар від dudunyk (Коментар 29925)
Не все имеют 20 % прибыли от денег в обороте, а у некоторых и оборота нет.

Некоторые имеют намного больше 20%. А некоторых, кто оборота не имеет, а имеет абонементы купленные 2 года назад, знаю лично. Даже трети не выкатали. Смысл в чем? Не учитываем что 2 года назад они были дешевле. Деньги то утопли. На 2 года утопли.
ЗЫ Я не узурпатор, просто у меня такое выражение лица.

dudunyk 06.08.2009 12:30

Каждый сам решает покупать абонементы по акциям или по полной цене. Я бы воздержался от вешанья ярлыков ("дуракам радість") как на первых так и на других.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:38.