![]() |
Я так понимаю в "Буковеле" отыхают с МОЗа и врачей туда командируют, а на остальных курортах хоть помирают все.
Может есть смысл продублировать тексты письма в областные управления МОЗа, в последнее время на местах вопросов больше решают. |
:crazy:
Цитата:
але я все одно в шоці. мені соромно за те, що медики спромоглись на таку убогу відповідь. і я догадуюсь на кого спихнуть медзабезпечення::crazy::crazy: на головного лікаря яремчанської лікарні.саме тОму,хто надавав статистичні дані. бугиги. закон подлості. :ROFL::shock::crazy: |
хотів процитувати своє повідомлення, яке я написав на початку обговорення цієї теми.. але нажать незнайшов :( (пост #406 теми extreme.com.ua против Ломов) дослівно не повторю, але суть така "шо є лист шо нема толку нуль" ... я дивуюсь наскільки оперативно міністерства вам відповіли... але чи можна вважати такі листи відповідями... багато шуму з вашої сторони, зібрано вагон підписів, а результату 0... питання чи варто було цей кіпіш робити ?!?!
знайшов пост Sheridanа в цій гілці.. який повністю характеризує мою позицію... і думаю позицію більшості... Цитата:
|
Цитата:
|
Неон, не треба "А бачите, а я вам говорив,що ви ..." То не так, і то кардинально не так. Вище згаданий мінмолодьспорт взявся за розробку правил, пообіцяли затвердити на закондовчому рівні, до міносвіти і мнс теж дійшло ... (не полінуйся, підніми їх листи вище)
з осені можна відслідковувати як вони справились з роботою. Ми свою справу зробили, дали клич, найбільш нормальні відгукнулись і працюють. Я вважаю, що це була корисна і дієва справа.Однозначно, за кілька місяців кардинальних змін чекати не варта, але то лише початок. Добрий початок. |
під ваше визначення флуду підпадають всі листи з міністерств. багато букв але ніякого результату...
відповідь МНС: ну міністерство готове вам помагати... а на ділі нічого небуде... бо ні часу ні бажання наші МНСки немають... відповідь МОН: я взагалі невїхав шо вони написали... але то шо то не по суті це 100% при чому тут учні 5-9,10-11 класів відповідь Минмолодьспорту: о... хоть шось... але що дадуть такі правила якщо їх ніхто знати небуде ?! відповідь МОЗ: ну попросили вони опрацювати дане питання і шо далі ?! здається нікого незабув... а тепер покажуть мені хочаб один результат... я розумію що переливати з пустого в порожнє і говорити що робиться велика робота дуже прикольно... але де результат |
Неонушка, не бурчи, плиз, мы тебя всё равно любим, как бы ты не старался :)
Саша, на любую проблему может быть любое количество взглядов, очень часто - диаметрально противоположных. Не стоит реагировать на юношеский максимализм, в такого рода спорах истина не рождается :) |
тиж знаєш мою любов до бурчання :) але реально купа шуму... і ніякого результату...
|
Цитата:
|
Цитата:
Логика у них следующая, конкретных предложений в письме нет, значит нет и ответа, вы все продумайте и предлагайте конкретно, а не эту общую фразу: -забезпечити можливість надання якісної медичної допомоги на території гірськолижних курортів України. Если коротко, то понял их принцип, перевести стрелки туда, о каком регионе говорится в письме, нет указания конкретного региона, указано на всю Украины, значит и переслать некуда и ответа значит тоже нет. Пообещал им повторить письмо на Министра с собственной оценкой их действий и указаний нарушения ЗУ "Про звернення громадян", сказал что следующее будет в прокуратуру. Кстати письмо у них было зарегистрировано 27.02.09 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:29. |