Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
18.09.2009, 15:52
|
#21 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Брав акційні абанементи в Буковельському інтернет магазині, зареєструвався, вислали рахунок, проплатив в їхньому банку(комісія 9грн), вислали заказним листом, поштарка принесла додому і не потрібно бігати шукати абонементи по фірмах розповсюджувачах.
|
|
|
18.09.2009, 20:15
|
#22 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl
Брав акційні абанементи в Буковельському інтернет магазині, зареєструвався, вислали рахунок, проплатив в їхньому банку(комісія 9грн), вислали заказним листом, поштарка принесла додому і не потрібно бігати шукати абонементи по фірмах розповсюджувачах.
|
А для мене купівля абонементів навпаки, не біганина та клопіт, а нагода зайвий раз в реалі поспілкуватися з найкращою подругою .
Не знаю як у інших містах, а у нас у Львові всі турфірми, які продають буковелівські абонементи, розташовані у центрі міста ("Колізей", "Міст-тур", "Сан", "Клуб мандрівників") і знайти їх не проблема :ok:.
|
|
|
21.09.2009, 12:36
|
#23 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Jolie
А для мене купівля абонементів навпаки, не біганина та клопіт, а нагода зайвий раз в реалі поспілкуватися з найкращою подругою .
Не знаю як у інших містах, а у нас у Львові всі турфірми, які продають буковелівські абонементи, розташовані у центрі міста ("Колізей", "Міст-тур", "Сан", "Клуб мандрівників") і знайти їх не проблема :ok:.
|
Jolie! Я радий, що в тебе працює там подружка, можна справу вирішити і з подружкою поспілкуватись, як кажуть 2в1, тай до роботи, не далеко.
|
|
|
21.09.2009, 22:10
|
#25 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA JJ, Volkl Racetiger Speedwall SL R WC 2011, Merida TFS Trail 100-D
|
Цитата:
Коментар від Kurt
|
Где ты взял эти цыфры, я так и не понял
Попробую обьяснить:
по акциии "Раньше планируеш - дешевле покупаеш 09 - 10 " стоимость абонементов меняется еженедельно (в сторону увеличения стоимости,естейственно) тоесть, по скольку у нас сегодня 21-е сентября, ты можеш приобрести абон, только по стоимости, которая прописана в акции с 21-го сентября по 27-е, 5 дней "эконом" - 915 грн., 5 дней "все дни" - 1072 грн. Дальше стоимость увеличевается!!!
Абоны действительны с 15-го ноября, до полного использования, кроме празничного сезона (с 29 декабря по 12 января.)
акция "все й одразу!"
Тут сразу стоит обратить внимание на период действия абона (с 15.11.09 по 29.12.09 и с 10.03.10 до закрытия сезона, если не выкатаешь в указаный период, сможешь выкатать и в следующем году в аналогичный период) Стоимость на данный момент (не будет менятсо по 15.10.09, ) 5 дней "эконом"-295 грн, 5 дней "все дни" - 440 грн.
для участия в акции лояльности для постоянных клиентов "Дешевше не буває 2009" нужно: старый абон (незадействованный в других акциях), регится в онлайн магазине.
В онлайн магазине, после регистрации, введешь данные старого абона (серийный номер+время покупки, с обратки абона) заполнишь личные данные, дальше по инструкции, ниче сложного
цены по данной акции получаются самые "вкусные "
5 дней "эконом" - 565 грн, 5 дней "все дни" - 662 грн, цена увеличитсо после 15.10.2009. Подробности смотри на букосайте.
Ну как-то так
|
|
|
21.09.2009, 22:28
|
#26 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan Magfire 8
|
Цены сезона 2009/ 2010 грн во вложении, с сайта.
|
|
|
21.09.2009, 22:36
|
#27 (посилання)
|
Клепатура
Снаряга: Armada TST 2015/16.
Inline skating: Radius, оранжевые такие. Specialized MYKA HT'
|
если я правильно поняла вопрос, то у них в этом файле две таблицы, в одной цена в кассе на момент покупки, соответсвенно этот абонемент надо выкатать именно в этот день или дни и ночное катание отдельно, а ниже таблица цен на абонементы сезона, т.е. покупаешь и выкатываешь в любой день сезона вместе с ночным катанием.
|
|
|
21.09.2009, 22:41
|
#28 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Ок, те если я к примеру не буду кататься вечером, то сейчас уже акция "ранише" на 5 дней будет нерентабельна, тк 1072 > 852 , если я куплю абонемент по приезду на месте.
Чтобы меня понимали, я не торгуюсь, я просто хочу разобраться, что к чему, тк я на Бук еще не ездил и в связи с этим много вопросов...
|
|
|
21.09.2009, 22:43
|
#29 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Kurt
Ок, те если я к примеру не буду кататься вечером, то сейчас уже акция "ранише" на 5 дней будет нерентабельна, тк 1072 > 852 , если я куплю абонемент по приезду на месте.
Чтобы меня понимали, я не торгуюсь, я просто хочу разобраться, что к чему, тк я на Бук еще не ездил и в связи с этим много вопросов...
|
Цены сезона, обычные, (без какой-либо акции) я так понимаю, до окончания сезона меняться не будут.
|
|
|
21.09.2009, 22:46
|
#30 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Kurt
|
Загвоздка в тому, що якщо ви будете купувати абонемент по акції "Раніше купуєш...", ви отримаєте абонемент, у який вже бонусом включене нічне катання. Коли ви будете купувати абонементи по приїзді на Буковель, ви будете його купувати вже по цінам у сезон і у вартість такого абонемента нічне катання не входить.
Ще необхідно зазначити, що, купивши один денний абонемент, його слід викатати у той же день, як тільки ви його активізували під час першого заходу на підйомник. Є ще порядок викатування абонементів (5-денний, 10-денний), але, на жаль, я його не дуже добре пам"ятаю.
Якщо вас цікавить, завтра зв"яжуся з потрібною людиною та дізнаюся :ok:.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 10 | 22 | 87 | 20 (67%) | 10 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 189 | 532 | 95 (50%) | 88 (47%) | 6 (3%) |
---|
Month | 4 | 124 | 5009 | 16283 | 2641 (53%) | 2245 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|