Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
16.12.2009, 16:36
|
#81 (посилання)
|
Недавно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: династары
|
Акция Ранкова на какие виды абонементов?
Цитата:
Коментар від Vyacheslav
|
Только на дневной? Или можно купить на 20 раз, 100 раз, вечерний и т.п.?
А то написали об акции, а на какие виды абонементов нет.
|
|
|
16.12.2009, 16:38
|
#82 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від innas
Только на дневной? Или можно купить на 20 раз, 100 раз, вечерний и т.п.?
А то написали об акции, а на какие виды абонементов нет.
|
Тільки 1 день, пів дня, 2 години.
|
|
|
16.12.2009, 16:59
|
#83 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Спасибо! Еще вопрос-
Цитата:
Коментар від Albertowych
|
А вот те абонементы, которые по 368 грн на 1 день (все дни плюс), они по утренней акции продаются?
|
|
|
16.12.2009, 17:06
|
#84 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
так, продаются
"На відміну від попереднього, в цьому році ми розширили термін дії акції «Ранкова». Тепер акція триватиме протягом всього зимового сезону, навіть у «Святковий період». "@
|
|
|
16.12.2009, 17:09
|
#85 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Спасибо за ответ!
Цитата:
Коментар від Albertowych
так, продаются
"На відміну від попереднього, в цьому році ми розширили термін дії акції «Ранкова». Тепер акція триватиме протягом всього зимового сезону, навіть у «Святковий період». "@
|
Тоесть каждое утро можно купить только на один день или пол дня. На разы, или на 5 дней нельзя.
Ясно.
|
|
|
18.12.2009, 20:45
|
#86 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Salomon Screem
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
так, продаются
|
Треба уточнити що знижка в цей сезон не 50%, а 30%.
|
|
|
18.12.2009, 23:35
|
#87 (посилання)
|
Swell Lady
Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
|
эммм... во мне начали закрадываться нотки сомнения... помогите, плиз, развенчать их!
Я купила ещё осенью на сайте буковельском акционные абонементы. Один из них "Все дни" на 10 дней. Я надеюсь, эти 10 дней не подряд должны быть выкатаны?
То есть я могу выкатать день, например, завтра, потом следующий, допустим, через месяц и т.д.? А то сначала радовалась, как дитё, а как поняла, что может тут подвох, то боюся, что такой затуп мне дороговато обойдётся
|
|
|
18.12.2009, 23:50
|
#88 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA JJ, Volkl Racetiger Speedwall SL R WC 2011, Merida TFS Trail 100-D
|
у вартість абонементів "Всі дні" 1,5,10 днів входить: катання у відповідну кількість зручних для Вас днів сезону (крім сезону "Святковий" з 29.12.09 по 11.01.10 рр.), а також включена можливість вечірнього катання;
|
|
|
22.12.2009, 16:09
|
#89 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Volkl Attiva
|
Цитата:
Тоесть каждое утро можно купить только на один день или пол дня. На разы, или на 5 дней нельзя.
|
а я розраховувала купити на кількість спусків, а то я взагалі чайник кататися буду в перший раз і сильно сумніваюся що я за день більше 2-3 підйомів зроблю
тоді навіть по знижці 50% - 147 грн за 2-3 спуска
Цитата:
|
підскажіть скільки коштують абонементи на півдня і 2 години? а то ніяк не знайду на сайті таку інфу
|
|
|
22.12.2009, 16:45
|
#90 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Zenith 76
|
Цитата:
Коментар від Vredinka
эммм... во мне начали закрадываться нотки сомнения... помогите, плиз, развенчать их!
Я купила ещё осенью на сайте буковельском акционные абонементы. Один из них "Все дни" на 10 дней. Я надеюсь, эти 10 дней не подряд должны быть выкатаны?
То есть я могу выкатать день, например, завтра, потом следующий, допустим, через месяц и т.д.? А то сначала радовалась, как дитё, а как поняла, что может тут подвох, то боюся, что такой затуп мне дороговато обойдётся
|
Можете не сумніватися, а катати так як зручно. Дні не підряд, а як заманеться. Хочете хоч через тиждень, хоч через рік
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 10 | 54 | 152 | 50 (67%) | 25 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 189 | 532 | 95 (50%) | 88 (47%) | 6 (3%) |
---|
Month | 4 | 124 | 5049 | 16348 | 2670 (53%) | 2259 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|