Vredinka |
21.01.2010 23:14 |
Цитата:
Коментар від vovashults
(Коментар 53274)
на такому крутому курорті!!! виходить так своїх (рабів) кормлять....пад..люки!пора туда санепідемстанцію направити,і навіть за таке я думаю і посадити треба.
|
Це вам не декілька тарілочок приготувати в стерильних умовах... Там кілька людей готують їжу бідонами, відрами і тазами на сотні робочих! Вони, на жаль, не можуть за усім прослідкувати... Та ще й в таких умовах, в яких вони готують...
Їжа там, до речі, досить смачна, хоч деколи й трапляються вищеописані мною казуси. Мораль тут така: хто хоче смачно і згідно нормам санепідемстанції попоїсти, той хай башляє в крутих буковельських їдальнях :pardon: Особисто я заплачу 10-15 грн, з"ївши на них суп, гарнір з чимось м"ясним, салат і ще й компотік вип"ю, а побачивши целофанчик спокійнесенько вийму його та й усе)) або просто не доїдатиму поліетиленову котлетку :oops: Мы - студенты - народ бедный, шопоробиш :pardon:
Коротше, як би там не було, не треба гнати на Талібан. Кому не подобається - той не ходить. і взагалі... "гигиена - враг туриста" :D
Цитата:
Коментар від nep4uk
(Коментар 53279)
:bad:
Вже краще 60 грн вивалити в бугелі.
А ще краще снікерс, чай і канапки.
|
Це коли на день-два приїжджаєш. а коли треба жити там тижнями і місяцями? :wink:
|