![]() |
був сьогодні, буду завтра
якщо коротко то Бука на 5- сніг вже є , все працює, накатались досхочу 2Mudrik, пухляк був на полонині що під 12 але ми його закатали ланцюгів не треба, бери глінтвейн чи конячок, мороз ще той... |
Якщо вже мова зайшла про талібан, то я хочу застерегти людей
Так таких цін як там нема навіть у студентській столовці в КПІ, але наша компанія там в минулому році конкретно траванулася, і хто (вибачте за натуралізм) вночі непоблював, той ще 2 дні лежав з отруєнням і температурою. Так що думайте самі, звичайно від пуза наїстись там можна за15-20 гривень, але чи варте це 2 днів каталки?? |
Був вчора в Буковелі. Сууупер! Людей порівняно не багато, черг майже не було. На деяких трасах є ділянки льоду під снігом, але з тим можна змиритись. Вранці траси були засніжені і відратрачені. Видно, що Буковель працює. Невеликі мінуси компенсувала чудова погода---мороз і сонце... Чого ще треба для хорошого відпочинку?
|
Цитата:
Сорри за офф, но от фоток сердце биться стало чаще. |
Катались четвер-пятниця, тобто 21 і 22 січня. Катання відмінне. Хто досі в сумнівах і має час на поїздку в Буковель - обовязково збирайтеся і вирушайте! Лід на трасах є, від нього нікуди не дітись, але переважно це лід на окремих участках після 12 години. Тому сміливіше!
-15, сонце, морозно, на підйомниках холодно, тому вдягайтеся потепліше; паркінг коло 14 підйомника; машин купа; людей також купа, пробка о 8:15 вже була, тому бажано пробиратись до 8. Тепер щодо самого катання по трасах на мою скромну думку аматора smile 14А - вранці, до 12, траса в чудовому стані, жодних нарікань. Після 12 верх траси в льоді і горбах, людей тьма і падаючих ще більше. 15D - верх траси, та й більша її частина в льоді, і це вже коло 11 години. 15А - справила дуже приємне враження, періодично по ній проїжджали. 16А - непогано, але не в найкращому стані. 5В - на мою думку, найоптимальніший варіант для початківців, льода практично немає, та й людей, якось, в принципі не так багато, як на 14А. 12А - never again, поки не впаде кільканадцять см снігу... Верх траси в обід перетворився мало не на каток, по якому летять, а переважно падають всі, хто спускається. 2А - добралися до неї вже ввечері і були настільки задоволені, що весь наступний день на ній і провели. Вечірнє катання просто супер, людей майже немає, стан траси відмінний, якщо врахувати, що по ній весь день "колєсали"! Сьогодні падав сніжок вночі і майже весь день, чим нас дуже потішив!!! Про черги не пишу по тій простій причині, що їх не було, а 2 хв чергою язик не повертається назвати! Висновок: катання всім дуже сподобалося. Незважаючи на те, що на трасах дійсно є участки з льодом, снтесані майже до грунту, це основно не міняє - кататись прекрасно! І чим більше, тим краще! До зустрічі в Буковелі. |
катались в суботу. Все було файно але в 12 год шлек трафив то світло і вибило всі підйомники. Я провисів на 7 півтора години. Дитина, жінка та я змерзли як мауглі, надворі було -15" морозу. Нас дотягували майже годину , набігли рятувальники з альпін\системами, вже хотіли евакуювувати на шнурках та Бог милував...
дотягли... в резульататі всі перемерзли, каталка по тому сі скінчила. Настрій на нулі, дитина шмаркає, день пропав. Потім годину відігрівали дитину та жінку в машині, випили весь Unicum, заледве їх відігрів. знаю що по обіді відновили роботу бувкально пару підйомників, остальні закрили. |
Очень неприятно все это. Ребенок бедняжка на холоде. Jurabike, держитесь и не вздумайте болеть.
|
Тоже вчера откатались на Буке,рад был встрече со всеми,один минус был тока сотключением електрики где то на час,я такого еше не слышал чтоб на Буке такое было.Мы застряли внизу 8-го .20 мин. подождали и было принято решение топать наверх(зная реалии нашей жизни).Когда до верха оставалось метров 100,подьемники включили,подумав о смысле жизни,и о том что типа один подьем у нас в запасе(типа съэкономили) сьехали вниз и поехали уже на встречу форумчан на 13.30.Конечно пеший подьем,дался знать на усталости и каталка была уже не та
|
Цитата:
сауна рулить |
,
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:43. |