Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4119-bukovel-sezon-2010-a.html)

jurabike 22.01.2010 20:30

був сьогодні, буду завтра
якщо коротко то Бука на 5-

сніг вже є , все працює, накатались досхочу

2Mudrik, пухляк був на полонині що під 12 але ми його закатали
ланцюгів не треба, бери глінтвейн чи конячок, мороз ще той...

_Atom_ 22.01.2010 21:45

Якщо вже мова зайшла про талібан, то я хочу застерегти людей
Так таких цін як там нема навіть у студентській столовці в КПІ, але наша компанія там в минулому році конкретно траванулася, і хто (вибачте за натуралізм) вночі непоблював, той ще 2 дні лежав з отруєнням і температурою.
Так що думайте самі, звичайно від пуза наїстись там можна за15-20 гривень, але чи варте це 2 днів каталки??

badi.stryj 23.01.2010 00:08

Був вчора в Буковелі. Сууупер! Людей порівняно не багато, черг майже не було. На деяких трасах є ділянки льоду під снігом, але з тим можна змиритись. Вранці траси були засніжені і відратрачені. Видно, що Буковель працює. Невеликі мінуси компенсувала чудова погода---мороз і сонце... Чого ще треба для хорошого відпочинку?

Kurt 23.01.2010 00:26

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 53239)
Товарищи, не делайте из еды культа. На горках полно снега и совсем мало народа. Все на горнолыжные склоны!(смайлики с мобилки не вставляются )) )
Словами выразить не могу, пару фоток:

дааа, красотища...посмотрел на календарик и поставил еще один крестик на дне, которые отделяет меня от поездки на Буковель...8 дней до красоты...
Сорри за офф, но от фоток сердце биться стало чаще.

Sonianin 23.01.2010 13:34

Катались четвер-пятниця, тобто 21 і 22 січня. Катання відмінне. Хто досі в сумнівах і має час на поїздку в Буковель - обовязково збирайтеся і вирушайте! Лід на трасах є, від нього нікуди не дітись, але переважно це лід на окремих участках після 12 години. Тому сміливіше!
-15, сонце, морозно, на підйомниках холодно, тому вдягайтеся потепліше; паркінг коло 14 підйомника; машин купа; людей також купа, пробка о 8:15 вже була, тому бажано пробиратись до 8.
Тепер щодо самого катання по трасах на мою скромну думку аматора smile
14А - вранці, до 12, траса в чудовому стані, жодних нарікань. Після 12 верх траси в льоді і горбах, людей тьма і падаючих ще більше.
15D - верх траси, та й більша її частина в льоді, і це вже коло 11 години.
15А - справила дуже приємне враження, періодично по ній проїжджали.
16А - непогано, але не в найкращому стані.
5В - на мою думку, найоптимальніший варіант для початківців, льода практично немає, та й людей, якось, в принципі не так багато, як на 14А.
12А - never again, поки не впаде кільканадцять см снігу... Верх траси в обід перетворився мало не на каток, по якому летять, а переважно падають всі, хто спускається.
2А - добралися до неї вже ввечері і були настільки задоволені, що весь наступний день на ній і провели. Вечірнє катання просто супер, людей майже немає, стан траси відмінний, якщо врахувати, що по ній весь день "колєсали"!
Сьогодні падав сніжок вночі і майже весь день, чим нас дуже потішив!!! Про черги не пишу по тій простій причині, що їх не було, а 2 хв чергою язик не повертається назвати!
Висновок: катання всім дуже сподобалося. Незважаючи на те, що на трасах дійсно є участки з льодом, снтесані майже до грунту, це основно не міняє - кататись прекрасно! І чим більше, тим краще! До зустрічі в Буковелі.

jurabike 23.01.2010 19:11

катались в суботу. Все було файно але в 12 год шлек трафив то світло і вибило всі підйомники. Я провисів на 7 півтора години. Дитина, жінка та я змерзли як мауглі, надворі було -15" морозу. Нас дотягували майже годину , набігли рятувальники з альпін\системами, вже хотіли евакуювувати на шнурках та Бог милував...
дотягли...
в резульататі всі перемерзли, каталка по тому сі скінчила. Настрій на нулі, дитина шмаркає, день пропав. Потім годину відігрівали дитину та жінку в машині, випили весь Unicum, заледве їх відігрів.
знаю що по обіді відновили роботу бувкально пару підйомників, остальні закрили.

nek 23.01.2010 19:48

Очень неприятно все это. Ребенок бедняжка на холоде. Jurabike, держитесь и не вздумайте болеть.

Skodavod 24.01.2010 09:01

Тоже вчера откатались на Буке,рад был встрече со всеми,один минус был тока сотключением електрики где то на час,я такого еше не слышал чтоб на Буке такое было.Мы застряли внизу 8-го .20 мин. подождали и было принято решение топать наверх(зная реалии нашей жизни).Когда до верха оставалось метров 100,подьемники включили,подумав о смысле жизни,и о том что типа один подьем у нас в запасе(типа съэкономили) сьехали вниз и поехали уже на встречу форумчан на 13.30.Конечно пеший подьем,дался знать на усталости и каталка была уже не та

jurabike 24.01.2010 16:30

Цитата:

Коментар від nek (Коментар 53668)
Очень неприятно все это. Ребенок бедняжка на холоде. Jurabike, держитесь и не вздумайте болеть.

здається пронесло. В доброму розумінні цього слова.Доця, жінка вночі попчихали та ранок все устаканилось. Зранку в Франківську було -25, замерла вода в трубах,не завелась кенгуру , море проблем і вчорашнє висіння десь там посунулось на задній план. Не завидую фрірайдерам на Говерлі та катальникам на Букі. ВСісм здоровя та удачі !!!

сауна рулить

vadsura 24.01.2010 19:53

,
Цитата:

я такого еше не слышал чтоб на Буке такое было
На открытии висел на 14том минут 30.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:43.