Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4119-bukovel-sezon-2010-a.html)

igrus 02.02.2010 01:28

вот и подошла к концу моя пятидневка, очень не хотелось уезжать, так как много снега за эти дни сыпануло, а завтра солнце...
два раза встречал Прыгучую Банду ВатерБоя :) рад знакомству :friends: но катнуть не получилось, то занятия с супругой, то лыжи менял (сегодня 2 раза)
они прыгать будут завтра, сегодня так понял раскатка.
сегодня с утра почему-то мало пухлячка было, см8-10, но все равно кайф с 9 до11 на 13-й на Лордах- от ели до ели, дуги надоели :)
за тем на слаломках на 17 упражнения, повалил снег и опять лорды на 11-й напрочь убил ноги напоследок :)
кстати шмыг от Вована немного другое, это передняя стойка с поднятием задника(пятки), может где-то из классики, но очень нужное (мне) упражнение.
вот кстати Волчица сняла
http://volhica.users.photofile.ru/ph...e/88216757.jpg

bog74 02.02.2010 08:50

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 55968)
кстати шмыг от Вована немного другое, это передняя стойка с поднятием задника(пятки), может где-то из классики, но очень нужное (мне) упражнение.

Между Шмигом и Карвингом пробегает NW (от низко - высоко). Возможно это оно?

jurabike 03.02.2010 08:30

катав вчора, вівторок, 2 лютого
шото було доста прохоодно, чи то сирість була висока. Зранку звернув увагу що під всіма касами величезні черги (ми приїхали в 8.30) Десь під обід замітив черги на турнікетах, дійсно черги були всюди. Що було досить дивним адже надворі лише вівторок...
Стан трас зза морозу був НЕочень, куски льоду лежали на трасах до вечора. 15е була несмачна, перекатав майже все, не добравсь лише до 5F. Вона вже майже готова.

та всерівно відкатали файно. День не шкода:)

igrus 03.02.2010 09:37

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 56330)
... Десь під обід замітив черги на турнікетах, дійсно черги були всюди. Що було досить дивним адже надворі лише вівторок...

я тоже заметил, что в воскресенье было народу в 1.5 раза меньше,чем в понедельник. видимо наверно у студентов каникулы, так как молодежи ну очень много на склонах

cluster 04.02.2010 17:52

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 55793)
Я заплатил 75 грн. Возможно, это цена "для своих"- честно не знаю.

На прошлой неделе точили в прокате на 1-ом подъемнике - так и стоит, 75 грн. Кстати, очень приветливый мастер, показал оборудование, рассказал принципы заточки.

bramms 04.02.2010 21:26

Дзвонив брат з Буковелю. Сьогодні там катався. Казав що на трасах льоду дофігіща, особливо на 15 :) Народу дуже багато як на будній день. Певно далось в знаки закінчення сесій в студентів.

nep4uk 04.02.2010 22:47

А ви зауважили на сайті буковелю що 2А тепер тільки для вечірнього катання?! А я думаю чому то на вебках на 8-ій черги в будній день ))

ev 04.02.2010 23:02

Цитата:

Коментар від bramms (Коментар 56878)
Дзвонив брат з Буковелю. Сьогодні там катався. Казав що на трасах льоду дофігіща, особливо на 15 :) Народу дуже багато як на будній день. Певно далось в знаки закінчення сесій в студентів.

Жена тоже отзвонилась с Бука. Таки да! Людей дофигищи как для буднего дня. Подезжали в 8-20 - уже пробка - на льготные абонементы не успели. К обеду уже много льда.
Теперь понимаю как нам повезло на ДР Экстрима.

Bob_Kneissl 05.02.2010 09:29

Цитата:

Коментар від ev (Коментар 56947)
Жена тоже отзвонилась с Бука. Таки да! Людей дофигищи как для буднего дня. Подезжали в 8-20 - уже пробка - на льготные абонементы не успели. К обеду уже много льда.
Теперь понимаю как нам повезло на ДР Экстрима.

Це було таки щось:good:, давно так не катав і з такою кількістю приємних лижників з великої букви:agree:.

jurabike 05.02.2010 20:02

відкатав сьогодні, 5 лютого
зранку було 17 гр морозу, сніг тріщав. Та потім визирнуло сонечко і почалося (по словам Дербаха) МАЙАМИ :)) Сонце, сніг,тепло, кайф...
Витяг дружину з 7 траси ( вона десь 7 раз на лижках)) і катнули на екскурсію по Буковелю. Обкатали чи не все окрім 1,2 та 22. Всі траси зранку " в бетоні" а потім все ок. Сніг помяк і став комфортний.
в 14.00 на Довгій народ чуть не загорав. Всі сиділи, лежали на лавках , бордах, куртках і ловили солодкі промені сонця.

Лід можна знайти, звичано, куди без нього але то треба постаратися і йти по самому центру трас...

відкатав на 5

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33.