![]() |
вот и подошла к концу моя пятидневка, очень не хотелось уезжать, так как много снега за эти дни сыпануло, а завтра солнце...
два раза встречал Прыгучую Банду ВатерБоя :) рад знакомству :friends: но катнуть не получилось, то занятия с супругой, то лыжи менял (сегодня 2 раза) они прыгать будут завтра, сегодня так понял раскатка. сегодня с утра почему-то мало пухлячка было, см8-10, но все равно кайф с 9 до11 на 13-й на Лордах- от ели до ели, дуги надоели :) за тем на слаломках на 17 упражнения, повалил снег и опять лорды на 11-й напрочь убил ноги напоследок :) кстати шмыг от Вована немного другое, это передняя стойка с поднятием задника(пятки), может где-то из классики, но очень нужное (мне) упражнение. вот кстати Волчица сняла http://volhica.users.photofile.ru/ph...e/88216757.jpg |
Цитата:
|
катав вчора, вівторок, 2 лютого
шото було доста прохоодно, чи то сирість була висока. Зранку звернув увагу що під всіма касами величезні черги (ми приїхали в 8.30) Десь під обід замітив черги на турнікетах, дійсно черги були всюди. Що було досить дивним адже надворі лише вівторок... Стан трас зза морозу був НЕочень, куски льоду лежали на трасах до вечора. 15е була несмачна, перекатав майже все, не добравсь лише до 5F. Вона вже майже готова. та всерівно відкатали файно. День не шкода:) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Дзвонив брат з Буковелю. Сьогодні там катався. Казав що на трасах льоду дофігіща, особливо на 15 :) Народу дуже багато як на будній день. Певно далось в знаки закінчення сесій в студентів.
|
А ви зауважили на сайті буковелю що 2А тепер тільки для вечірнього катання?! А я думаю чому то на вебках на 8-ій черги в будній день ))
|
Цитата:
Теперь понимаю как нам повезло на ДР Экстрима. |
Цитата:
|
відкатав сьогодні, 5 лютого
зранку було 17 гр морозу, сніг тріщав. Та потім визирнуло сонечко і почалося (по словам Дербаха) МАЙАМИ :)) Сонце, сніг,тепло, кайф... Витяг дружину з 7 траси ( вона десь 7 раз на лижках)) і катнули на екскурсію по Буковелю. Обкатали чи не все окрім 1,2 та 22. Всі траси зранку " в бетоні" а потім все ок. Сніг помяк і став комфортний. в 14.00 на Довгій народ чуть не загорав. Всі сиділи, лежали на лавках , бордах, куртках і ловили солодкі промені сонця. Лід можна знайти, звичано, куди без нього але то треба постаратися і йти по самому центру трас... відкатав на 5 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33. |