Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4119-bukovel-sezon-2010-a.html)

igrus 31.01.2010 17:33

утром снег...
одновременный сход с подъемника я с 15, Альбертович с 14, встреча (не до обниманий) ;)
разминка на 14
мы с Витей инструктора , ученик Рыжик
"Мне нравятся Ваши ноги:)" (с)
встреча с ВБВ(Веселой Бандой Вована)
Банда как всегда на чаеКолыбинг,я провожать Альбертовича :(
учебный 17, я с Волчицей ученики,Вован инструктор :) много интересных упражнений(что мог вспомнить инструктор:)) Школа Ч рулит ;)
прозрение от шмыга "от Вована"
я ЧАЙНИК :(
проводы Вована и Волчицы:(
грусно, но вышло солнце и шмыг-шмыг-шмыг...
вечерка, пошел снег :)
иду крепить шмыг
Лорды ждут завтрешнего снега.....

Albertowych 31.01.2010 18:50

На буковелі випав сніг :dance4: падав з 7:44 до 11:57, той хто встиг - катнув пухлячьок, тому що з 11:48 падаючий сніг перетоворився на легенький дощик "моросящій", який припинився через 26 хвилин. Нападало 2,5 см свіжого снігу :Yahoo!:

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 55469)
.....
Альбертовичу незачет за то,что не дружит с телефоном.
...

спішив дуже і забув в хаті

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 55491)
утром снег...
одновременный сход с подъемника я с 15, Альбертович с 14, встреча (не до обниманий) ;)
разминка на 14
мы с Витей инструктора , ученик Рыжик
"Мне нравятся Ваши ноги:)" (с)

не подумайте що про мої, він це сказав. Зато обгадив руки, плечі. Добре що під курткою не видно те, що ще би він захотів оцінити :evil: "брендозвісімий" наш :D :friends:
Цитата:

.......
я ЧАЙНИК :(
....

Значить той ШМИГ що я показав - не рулить?

Вовану Волчиці - РЄСПЄКТ і уважуха. :friends: але не колибер я :cry:
В черзі на 15 чуть не в'їхав в зад :pardon: ЮріБайку, по два слова і він вперед а я пристроївся ззаду :pleasantry: на наступне крісло з Рижиком.

Витримав 11 спусків (колінка блін), каталка просто супер, а з Ігрусом то взагалі чудова.:good:

igrus 31.01.2010 20:21

за вечерку прибавило 3-4 см,если это продолжится до утра- завидуйте:)
п.с. ...и как сейчас жать педали ?

bramms 01.02.2010 00:39

Був субота-неділя на Буці.
В перший день каталка до обіда була суперовою, склони відратрачені. Не працювала 2 - на ній трудились пушки і ратраки. Відкатали на 5Н, 15тих. Після обіду лід був на усіх трасах. Переїзд з 2 на 1 - суцільний лід, на 15 лід хоч був більш-менш терпимим (ну і бугри - щоб не розслаблятись) тому докатали день там.
В неділю з самого ранку почав падати сніг і валив аж до обіду. Зранку поки є сили пішли на п'яту чорну, хоч вона ще не готова на 100% і стояла сітка але була відратрачена і слюнки аж текли, тому об'їхали сітку і декілька разів злетіли, покриття 5+! Потім правда її закрили ще одною сіткою :)))
Перебрались на 5Н а згодом 15. Свіжий сніжок позитивно вплинув ;) Правда після гонок по 15 по "ріллі" (саме таке слово на думку прийшло - через доволі мокруватий сніг після обіду вся траса була в бугриках, попадались ями і колії) ноги почали відпадати =) Але було весело ковбаситись бо цих нерівностях. Друга не працювала і в неділю, певно там затівають щось грандіозне:)

Snow Forecast підвів, до поїздки прогнозували на тижні пів метру снігу, нині вже показує лише 16см :aggressive: А я вже губу розкатав=)
Їхати варто однозначно, на Буці сніг є різних сортів і його все більшає і більшає ;)

jurabike 01.02.2010 08:41

дивна природа але на Букі відлига. Вчора був явний + . Та це не помішало добре потатати, зустріти (правда краєм ока) форумчан Альбертовича, Йордік та інших. Каталка була дуже гарна незважаючи на міріади ломів та ломиків. Їдеш по 15е і робиш ставки "впаде-не впаде ". Прцює уже майже все, подовідкривали трохи 15-х, 8 та інші траски.
ставлю за каталку 5. :)

Bola 01.02.2010 09:51

Цитата:

Игрус, Альбертович, просветите, что есть "шмыг" ))

Grisha 01.02.2010 10:12

Bola,

короткие дуги - :slalom:

jurabike 01.02.2010 10:27

я так здогадуюсь що це фрірайдний стиль катання . Також ідеально підходить для льодових, бугристих та іншмх НЕготових трас.

Albertowych 01.02.2010 11:00

Цитата:

Коментар від Grisha (Коментар 55640)
Bola,

короткие дуги - :slalom:

не зовсім, верніше не коротки а супер коротки, і не дуги, а "шмиг" :)

Цитата:

Коментар від Bola (Коментар 55626)
Игрус, Альбертович, просветите, что есть "шмыг" ))

Це треба бачити.
А на словах - це дуже швидкий разворот лиж в протилежну сторону з використанням укола - розгрузки - загрузки в дінаміці. Розворот відбувається з мінімальним зміщенням по лінії скату. Використовується для контролю швидкості на крутих і не дуже схилах.
Шмиг - прошмигнув.

zarichanka 01.02.2010 11:59

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 55658)
не зовсім, верніше не коротки а супер коротки, і не дуги, а "шмиг" :)
Це треба бачити.

вот
с кратким объяснением на японком (или китайском :pardon:)
YouTube - ?mig "bazowy"

в исполнении простых смертных это выглядит несколько иначе
закадровые съемки реламного ролика Доместоса
"Один спуск води і ми розлетимося по всій ванній кімнаті" (с):crazy::crazy::crazy:

YouTube - группа асинхронного шмига

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:10.