Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Небуковельский инструктор (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/6295-nebukovelskii-instruktor.html)

Skyclub 16.01.2014 10:39

Только у него есть волшебный шлем:good:

narayan, я как раз считаю, что по спросу-вполне достаточно(о чем и написал несколько выше), но за державу таки обидно:acute:

Prokurat 16.01.2014 10:41

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 240757)
Только у него есть волшебный шлем:good:

и комбез сборной Украины

jurabike 16.01.2014 10:47

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від Terumo (Коментар 240755)
Він там 1? :) на всіх 3ох фотках одна і та ж людина.

в сірому шоломі інструктор- новачок ))

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від narayan (Коментар 240756)

2 jurabike

А хто це на фото?

Роман - веде курси інструкторів і працює з клієнтами по підвищенню майстерності.

Добавлено через 42 секунды

Цитата:

Коментар від Prokurat (Коментар 240758)
и комбез сборной Украины

він не спортік , а прогресуючий любитель

не знаю чому їх нема в відео, можливо ресисер відео мав своє бачення і творив свій посил до глядачів. ))

kellis68 16.01.2014 10:47

Цитата:

Коментар від Terumo (Коментар 240755)
Він там 1? :) на всіх 3ох фотках одна і та ж людина.

Добавил ещё двоих, всего было 7-8 человек, но они как-то не очень. :)

Terumo 16.01.2014 10:50

Таке питання, а як справи з інструкторами по сноубордингу?

jurabike 16.01.2014 10:55

думаю що так само як і з лижними
є , але мало

igrus 16.01.2014 11:21

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 240759)
е знаю чому їх нема в відео, можливо ресисер відео мав своє бачення і творив свій посил до глядачів. ))

режиссер и 99% обывателей, даже хорошо катающихся, не знают (не видят) как правильно надо ехать.
а мы, 1%, знаем и видим.. и поэтому критикуем :)

Didyk Y 16.01.2014 16:43

Да ладно вам зубоскалить:)
Карма у нас такая на Украине. Ведь никто же, ни в каком виде деятельности не ставит сверхзадач. Буковелю не нужны "суперинструкторы". Главное деньгу зашибать.
Как не крути, а букшкола у нас самая совершенная система.
Я правда в эту систему не хочу:mosking:

Fazer Alex 16.01.2014 21:36

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 240753)
просто любусь як він ріже дуги

Так, цей зелено-канареєчний шолом дуже примітний:good:

Lom 18.01.2014 01:57

Цитата:

Коментар від narayan (Коментар 240756)
але ви дійсно вважаєте що того рівня катання який є на даному відео не достатньо для того щоб задовільнити потребу 90% клієнтів школи - за дві години груповго навчання навчитись їхати?

Однозначно не достаточно. Если нет правильной демонстрации, нет правильного обучения. Тем более в группе.

Stanislavus 18.01.2014 03:46

Прочитал тему и охренел, я был в Австрии (Хохфихт, Циллерталь), Германии (Гармишь, Арбер), Андорре, Италии (К. де Ампеца) - ни где такого нет.
Учи где хочешь и кого хочешь, сам я по-прежнему чайник, мне и в голову не приходило никого учить!

2 часа инструктора стоят от 65 до 115 Евро.

Чтобы кого-то с трассы выкинули, ну это вообще нонсенс.

У меня была инструктором один раз девушка 19 лет, член сборной Чехии, круче всех каталась, но именно учитель из нее не очень был, тут способности нужны.

Интсрукторы на видео, как-то робко ездят, навыка не видно, будто они лет 5 кататются и не регулярно. /Мнение лома, кот видел много разных инст-в/

Хочу немного экстрима, поеду в марте в Буковель. Может потом статью тисну в своем журнале про них :)

Lom 18.01.2014 10:46

Цитата:

Коментар від Stanislavus (Коментар 241080)
будто они лет 5 кататются и не регулярно

Вы себе даже не представляете, какой комплимент им сделали ))

Fazer Alex 18.01.2014 15:49

Цитата:

статью тисну в своем журнале про них
И шо за издание?

Lom 19.01.2014 23:29

narayan, а можете обосновать несогласие?

narayan 20.01.2014 13:26

Я вважаю що того "рівня" який показали інструктори на відео їм достатньо для того щоб дати те що потрібно більшості їхніх клієнтів, як я вже й писав вище - за дві години груповго заняття навчитись стояти на лижах/їхати плугом. Ні про який різаний поворот тут не йдеться, хоча і для його основ в ібльшості мало б вистачити рівня демонстрації. Також зробіть поблажку на те що на відео вони їдуть по трасі "слалом/гіганту", дехто мабуть вперше :) , а це зовсім не те що вільне катання...
Мабуть, у всіх буковельських інструкторів достатньо рівня для демонстрації передньої стійки ( по такій методиці настільки я знаю там відбувається навчання ), плугу, тормозу бракажем, та повороту з плугу, за одне, перше заняття, а особливо групове, більше не засвоїш. Звичайно в техніці катання інструкторів ви знайдете багато помилок, і звичайно в новачка після першого заняття також буде не все ідеально, але в більшості випадків він отримає те що й хотів.
Демонстрація правильної техніки різаного повороту, я переконаний, нічого не дасть людині яка ще не вміє стояти на лижах. Хіба що показати планку до якої потрібно рухатись, проте в перший день клієнт всеодно нічого з цього не запамятає, занадто багато вражень. Це що стосується занять з початківцями, які скоріш за все складають більше половини від всіх клієнтів.
Високий рівень демонстрації потрібен в першу чергу на заняттях в спортивних групах та по підвищенню майстерності, проте це не основний клієнт школи, і для таких занять є окремі інструктори які володіють необхідною технікою.
Не хочу продовжувати вести дискусію в якості "адвоката", на мою думку, буковельська школа, це свого роду конвеєр по штампуванню новачків, до підготовленого кієнта вони ще не є готові, свідченням цього є те що вони дозволяють тренувати на своїх схилах кільком загальновідомим школам, які й орієнтуються в першу чергу на лижників рівнем середнього і вище. Мабуть з часом вони також організують правильну роботу й в цьому напрямку.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:00.