Зацікавила мене оця нова акція (
Клубні картки «Буковель» | Буковель - гірський оздоровчий курорт. Літо у Карпатах) і спробувала самотужки у ній розібратись.
Отже, клубна картка "Дисконтна". Картка буде працювати на 1 людину і туди можна буде покласти абонементи лише одного типу, наприклад "Всі дні" на кількість спусків; для прикладу, на дні "Всі дні +" вже не покладеш. У мене якраз залишились картки із "разами", не "днями", всі одного типу ("Всі дні") і різного номіналу, тож іх можна буде разом додати і покласти на одну, дисконтну. У той же момент картка не буде пустою, там буде та кількість підйомів, яку ти планує купити (20, 100 і 200 разів або 1, 5 чи 10 днів).
Тепер постає питання: якщо мене, приміром, цікавить картка на рази, а не на дні, потім можна буде на неї докуповувати дні (загальновідомо, що з сезону 2011 абонементи на "рази" перестануть випускати)?
До того, ж адміністрація сайту сама ж себе заперечує -
«Раніше плануєш – дешевше купуєш 2010-2011» Знижка на абонементи 20% | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати . З цієї сторінки видно, що у цьому сезоні, 2010/2011, абонементи на "рази" таки продаватимуть.
Цікава ситуація: що ж буде, коли, наприклад, мені випадково заблокують абонемент, виявши мене порушником на буковелівських трасах? Дисконтні картки теж будуть блокувати?
Яким чином можна нею розраховуватись у барах, ресторанах? Вочевидь, вона тоді має бути іменною.
Ніпанятка якась. Хоч би якийсь FAQ на буковелівському сайті повісили чи що... Бо тут, якщо чесно, без 100 грам і менеджера по продажах ніяк не обійтись. Признаюсь чесно, я б ту картку із задоволенням придбала, одну на сім"ю. На перший погляд тут ніби все зрозуміло, але у тих буковелівських акціях завжди є який подвох, підводне каміння. То надурили із новою акцією "Все й одразу", то ще щось...Почитала різні форуми - поки що народ не спішиться, всі сидять і чекають, може до кінця осені випливе ще якась акція. А як не випливе - підуть у турагенції за цими клубними картками.
Я теж дотримуюсь такої думки. Поки що почекаємо, може хтось довідається більше інформації, тоді й обговоримо.