![]() |
В выходные по "Акции Ранкова" + клубная карта "Ранкова" абонемент вам будет стоить 224 грн. Это написано в детальных условиях использования карты, потому я думаю что это наиболее точная информация
|
Новина від ГК "Буковель", яка особисто мене дуже потішила :good: . "До уваги власників карток VIP-Gold та VIP-Platinum".
Отже якщо Ви купляєте картку VIP Gold ( або наприклад виграєте її у конкурсі КММ ), одночасно з правом проходу через VIP турнікет отримуєте можливість придбати абонементи зі знижкою в 60% від ціни в сезон + інші знижки які надає картка Дисконтна, тобто за ціною VIP отримуємо VIP + Дисконтну :dance4:. Проте є відмінність в тому що Дисконтна діє 3 роки, а потім можливість пролонгації, а от ВІП діє тільки 1 рік, з можливістю подальшої пролонгації за 50% вартост. Особисто для мене це стало останнім аргументом щоб придбати VIP Golden (нарешті можна буде накататись на 5F :skiing: ), от тільки переживаю щоб тепер на ВІП коридорі черги не утворились. :mosking: P.s. Хочу ще додати, спеціально для учасників форуму у нашому інтернет магазині абонементів Абонементи на Буковель - Головна сторінка , ми надаємо додаткову знижку у розмірі 3% від суми замовлення. |
Есть 2 абонемента купленных по акции "Все й одразу" на 100 подъемов Эконом.
Продам из-за ненадобности по 320 грн. (см. на сайте Буковеля "Все й одразу"). Кого интересует, обращайтесь в личку. Киев. |
2 Narayan
А сколько стоит VIP? А то на сайте Буковеля не нашел информации. |
VIP Golden (тільки право проходу через ВІП турнікет) - 1000грн.
VIP Platinum (-30% на скіпаси) - 3000грн. VIP Golden (безліміт) - 10 000грн. :agree: Дійсні протягом 1 року, пролонгування на наступний рік за 50% вартості ( нової вартості в наступному році, для прикладу до 30.11.2009, VIP Golden коштувала 650 грн., а пролонгуватина цей рік обійдеться в 1000грн*50%= 500 грн. ) |
|
Цитата:
narayan, Ви не вкурсі, VIP матиме фічі дисконтної лише на сезон 10/11, чи трохи на довше (звісно, за умови продовження)? |
Ще не вкурсі :unknown:, спробую уточнити при нагоді, знатиму відпишусь.
Добавлено через 9 минут Уточнив :) . На наступний сезон все збережеться на тих самих умовах, звісно ж за умови пролонгації VIP картки. |
Цитата:
|
Купив :agree: .
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:02. |