Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2011 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/7627-bukovel-skipassy-2011-a.html)

Martynov 08.09.2010 23:40

В выходные по "Акции Ранкова" + клубная карта "Ранкова" абонемент вам будет стоить 224 грн. Это написано в детальных условиях использования карты, потому я думаю что это наиболее точная информация

narayan 16.09.2010 14:53

Новина від ГК "Буковель", яка особисто мене дуже потішила :good: . "До уваги власників карток VIP-Gold та VIP-Platinum".
Отже якщо Ви купляєте картку VIP Gold ( або наприклад виграєте її у конкурсі КММ ), одночасно з правом проходу через VIP турнікет отримуєте можливість придбати абонементи зі знижкою в 60% від ціни в сезон + інші знижки які надає картка Дисконтна, тобто за ціною VIP отримуємо VIP + Дисконтну :dance4:. Проте є відмінність в тому що Дисконтна діє 3 роки, а потім можливість пролонгації, а от ВІП діє тільки 1 рік, з можливістю подальшої пролонгації за 50% вартост.
Особисто для мене це стало останнім аргументом щоб придбати VIP Golden (нарешті можна буде накататись на 5F :skiing: ),
от тільки переживаю щоб тепер на ВІП коридорі черги не утворились. :mosking:

P.s. Хочу ще додати, спеціально для учасників форуму у нашому інтернет магазині абонементів Абонементи на Буковель - Головна сторінка , ми надаємо додаткову знижку у розмірі 3% від суми замовлення.

shiften 17.09.2010 12:52

Есть 2 абонемента купленных по акции "Все й одразу" на 100 подъемов Эконом.
Продам из-за ненадобности по 320 грн. (см. на сайте Буковеля "Все й одразу"). Кого интересует, обращайтесь в личку. Киев.

Горсвет 18.09.2010 13:19

2 Narayan

А сколько стоит VIP? А то на сайте Буковеля не нашел информации.

narayan 18.09.2010 13:42

VIP Golden (тільки право проходу через ВІП турнікет) - 1000грн.
VIP Platinum (-30% на скіпаси) - 3000грн.
VIP Golden (безліміт) - 10 000грн. :agree:
Дійсні протягом 1 року, пролонгування на наступний рік за 50% вартості ( нової вартості в наступному році, для прикладу до 30.11.2009, VIP Golden коштувала 650 грн., а пролонгуватина цей рік обійдеться в 1000грн*50%= 500 грн. )

Martynov 18.09.2010 15:25

2 Горсвет
Магазин абонементов горнолыжного & SPA курорта Карпат "Буковель"

Ihor 18.09.2010 17:34

Цитата:

Коментар від narayan (Коментар 85004)
тобто за ціною VIP отримуємо VIP + Дисконтну :dance4:.

narayan, Ви не вкурсі, VIP матиме фічі дисконтної лише на сезон 10/11, чи трохи на довше (звісно, за умови продовження)?

narayan 20.09.2010 09:11

Ще не вкурсі :unknown:, спробую уточнити при нагоді, знатиму відпишусь.

Добавлено через 9 минут

Уточнив :) . На наступний сезон все збережеться на тих самих умовах, звісно ж за умови пролонгації VIP картки.

esav 28.09.2010 19:20

Цитата:

Коментар від narayan (Коментар 85004)
Новина від ГК "Буковель", яка особисто мене дуже потішила :good: . "До уваги власників карток VIP-Gold та VIP-Platinum".
Отже якщо Ви купляєте картку VIP Gold ( або наприклад виграєте її у конкурсі КММ ), одночасно з правом проходу через VIP турнікет отримуєте можливість придбати абонементи зі знижкою в 60% від ціни в сезон + інші знижки які надає картка Дисконтна, тобто за ціною VIP отримуємо VIP + Дисконтну :dance4:. Проте є відмінність в тому що Дисконтна діє 3 роки, а потім можливість пролонгації, а от ВІП діє тільки 1 рік, з можливістю подальшої пролонгації за 50% вартост.
Особисто для мене це стало останнім аргументом щоб придбати VIP Golden (нарешті можна буде накататись на 5F :skiing: ),
от тільки переживаю щоб тепер на ВІП коридорі черги не утворились. :mosking:

P.s. Хочу ще додати, спеціально для учасників форуму у нашому інтернет магазині абонементів Абонементи на Буковель - Головна сторінка , ми надаємо додаткову знижку у розмірі 3% від суми замовлення.

купил?

narayan 29.09.2010 07:36

Купив :agree: .

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:02.