Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
19.01.2011, 20:33
|
#391 (посилання)
|
теоретик detected
Зараз: поза форумом
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
Цитата:
Коментар від ТролЯ
№14 була би суперова, як би не тих 300 метрів
|
для новачків - все таки спірно. Справа в тому, що на 14 встоююють на ногах і добре розгоняться ломи.
Якщо на 14 і їздити з дітьом - то обов'Язково хтось з дорослих мусить їхати позаду дитьоті і прикривати його собою від ломів.
|
|
|
19.01.2011, 20:41
|
#392 (посилання)
|
изредка
Снаряга: Salomon XW Enduro
|
yelenka
вы наверняка будете брать снаряжение напрокат на Буке - там же получите и шлема
воспользуйтесь рекомендацией Apple - позвоните по телефону и договоритесь с инструктором - он вам на месте все покажет и расскажет и порекомендует трассы и научит
больше вам по идее ничего не нужно
|
|
|
19.01.2011, 21:05
|
#393 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Спасибо всем огромное. Уже не так нервничаю перед поездкой Еще встречала информацию о трассе 13А. На карте она красная, но встречала информацию о том, что для новичков вполне нормальная... Я не хочу забегать вперед, я просто пытаюсь найти оптимальный вариант для себя и ребенка, т.к. "катаюсь" очень слабо.
И, конечно же, будем договариваться с инструктором, т.к. самостоятельно так сразу страшновато
|
|
|
19.01.2011, 21:14
|
#394 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
> Еще встречала информацию о трассе 13А. На карте она красная, но встречала информацию о том, что для новичков вполне нормальная..
Не так. 13а досить крута. Напевно малося на увазі 13E, але знову ж - перша половина, до повороту, вздовж 3 витягу. Тобто піднімаємося по третьому і спускаємося по верхній частині 13e, до поворту. замість повороту - сідаємо на нижній станції третого витягу - і знову на верх тринадцядки. Втім, її продовженням є сімка і при бажані можна знову прихоплювати сімку. якщо людей там небагато. Піднімаємося тоді по сьомому витягу, тоді пару метрів далі проїхати - в сторону третього витягу - і на верх третього. Верх третього співпадає з початком тринадцятих, в тч 13E (вона буде сама лівіша і пологіша). По ній ідете прямо і не повертаєте ліворуч. Повороти ліворуч будуть 13-ті червоні, на початках - не варто.
пс. по другій половині 13е якось не приходилося - не буду коментувати. але по рельєфу вона би мала би бути заскладною для новачків.
|
|
|
19.01.2011, 21:28
|
#395 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: rossignol "голубые мисски"
|
Появилось немного свободного времени. В мыслях были уже на Домбае, Цахкадзоре, Ельбрусе. Но так как времени очень мало Буковель нас ждет! С 24 января мы на Буковели и так понимаю нас уже ничто не остановит. Только полное отсутствие снега. Господи дай нам много снега!
|
|
|
19.01.2011, 23:16
|
#396 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
yelenka
Всі поради правильні. Хочу додати, що обов'язково крутіть головою на 360 градусів, стояти будете, чи їхати.
І не ведіться сильно на негативну інформацію. Якщо зараз не наш час на випробування, то Бог нас вбереже. Я думаю, що у Вас будуть позитивні емоції після Буковеля. Я також недавно вперше побував там. Думаю і Ви повернетеся з гарними емоціями.
|
|
|
19.01.2011, 23:58
|
#397 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
23.55.
вийшов на двір, а там сипле свіжиииий сніХХХ !!!
зима таки буде
|
|
|
20.01.2011, 00:26
|
#398 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від jurabike
23.55.
вийшов на двір, а там сипле свіжиииий сніХХХ !!!
зима таки буде
|
ну наконец, ждали на вечерке... шаманили с Костей...
долго ждали...
даже за ботинками, забытыми в женском туалете Бугиля, возвращались...
позитивно катнули...
|
|
|
20.01.2011, 08:43
|
#399 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: .
|
Відкатав на Буці вчора з 9 до 15 - все просто супер.Можна сміло їхати і ні прощо не турбуватись.Снігу вистачає практично на всіз трасах.Але найголовніше - це взяти правильні лижі,бо я на своїх sl з талією 66 просто тонув в деяких місцях,бугрів нарубали немеряно.7 траса взагалі нідочого,бугрів поколіна і народу тьма,13 те саме,15 аналогічно.Катався в основному на 11,12 і 8,вони були і в стані нормальному і людей небагато.Одним словом, задоволення я отримав дуже багато
P.S.Бачив зі спини одного форумчанина,коли він проходив через турнікет 11 підйомник здається,але я був далекувато,тому познайомитись невийшло
Особливі прикмети:Весь в чорному,лижі елан і зелені зірочки на шоломі
Хоч напишіть хто це був,на наступний раз буду знати
|
|
|
20.01.2011, 09:01
|
#400 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Немного оффтоп, но не знаю куда написать
Мы добираться в Буковель будем через Ворохту. Есть ли в Ворохте нормальные магазины, где можно купить чай, кофе, кое-что из продуктов для бутербродов и питьевую воду? Или это лучше везти с собой?
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 40 | 75 | 37 (76%) | 11 (22%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 6 | 142 | 543 | 74 (52%) | 62 (44%) | 6 (4%) |
---|
Month | 6 | 77 | 3641 | 10719 | 2274 (62%) | 1325 (36%) | 50 (1%) |
---|
|
|
|