![]() |
|
Підкажіть бутьласка хто знає, буду дуже вдячний!!! В яку ціну абонемент на весь день по акції "ранкова".
|
255 грн на выходных
|
Цитата:
В будні дні мінус 30%, у вихідні мінус 20% від тарифу:wink:. |
Нові заходи запобіганню травматизму на схилах. | Буковель. Гірськолижний та SPA курорт №1 в Україні. Карпати. Зима
Текст про заходи : "Шановні відпочиваючі, з метою профілактики та запобігання травматизму на схилах, повідомляємо Вас про введення наступних заходів безпеки. Вже в цьому сезоні прохід на витяги та катання без захисного шолома дітям до 16р. суворо заборонені! В наступному сезоні наявність захисного шолому стане обов’язковим для всіх відпочиваючих без винятку. Ми за безпечне катання. Безпечне катання - це, передусім, наявність захисного шолому! Бережіть власне здоров’я, та здоров’я своїх дітей! Відносьтесь до гірськолижного відпочинку з відповідальністю. Нагадуємо, що в прокатних пунктах ТК «Буковель» захисні шоломи видаються безкоштовно!" Бажаємо Вам безпечного та приємного відпочинку! |
С 27.02 по 04.03, с семьёй буду в школе Чеслава. Насоветуйте достойный прокат с хорошим инвентарём. Хочется учиться на правильных лыжах.
NB! Особо интересует возможность подобрать младшенькому (10 лет, 160 см, 43 кг, 24-25 размер) лыжки и боты. |
В конце февраля с мужем первый раз едем в Буковель! (тут куча эмоций т.к. ну ООчень хочется уже поскорей :skiing:)
Перечитала много информации, и честно говоря запуталась ужасно... :unknown: Рассчитываем на бюджетный отдых, и есть несколько вопросов к бывалым. Пришла к некоторым выводам, просьба поправьте если что не так!!!! Добираемся поездом. Итак: 1) Из Яблуницы, начала Поляницы в Бук без своей машины добраться сложнее, чем из того же Татарова - поэтому выгодней селиться там. 2) Если ехать без машины, то лучше снарягу брать каждый день на месте, чтоб не париться с камерой хранения, не таскать за собой. 3) Дешевое жильё можно найти самим прибыв на место, и недалеко от подъемников (эх, а подкупает такая вот байка) И вопросик. Там же есть камеры хранения для обуви? И цену интересно бы узнать. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
p.s. Для того, чтобы сэкономить, корм брать с собой. Я всегда в рюкзаке вожу бутерброды, чай и фляжку с коньяком. |
Цитата:
|
Камера хранения стоит 20 грн, если я не ошибаюсь
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:06. |