Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2011
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены

Зачинена тема

Параметри теми Пошук у темі
Старий 28.03.2011, 09:11   #871 (посилання)
Давно на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: лижі
В суботу також був на Буці, все би класно, і траси нормальні, принаймні до другої години дня, але от стався казус. На 5 трасі в кінці дня, між 2 бугрів вкінці спуску зловив кимось викинутий, або загублений шнурок від палки. Результат - забій плеча, повезло що не перелом! 2 тижні бандажа і мазюки різні. Обідно, але як каже знайомий травматолог, було б набагато обідніше отримати травму на початку сезону, а останній спуск в сезоні це вже пофіґ. Мораль цієї басні така: росслаблятись можна лише коли сидиш в машині і їдеш додому, а на склоні, нехай і на досить попсовому треба бути уважним.
P.S. Сезон закрив.
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 11:10   #872 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: Head I Speed world cup, Nordica Dobermann SL Pro
Albertowych,

Прошу прощения. В воскресенье с утреца на 13D сверху случайно не вы стояли еще с одним человеком и разговаривали по рации??
Я проезжал мимо и вроде как похожь кто-то на вас был. Думал остановиться и познакомиться но как то эта мысль пришла опосля, когда я уже спустился малость....

А вообще в воскресенье каталка была отменной, как для 27 марта. Закрыли с другом сезон - отлично!!!
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 12:06   #873 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: Rossignol Bandit B2
27 березня

Другі вихідні підряд погода «працює» по однаковому графіку. Після суботнього «плюсу» в неділю приходить справжня зима.
Відстежуючи прогнози, бачили, що потрібно їхати саме в неділю. Зранку у Франківську було трохи снігу, в горах не набагато більше, буквально до 5 см.
Зупинились на багатоярусному паркінгу, щоб не місити болото на стоянці під 14-м.
Почали в 9:15, людей було зовсім мало (бажання поспати + вночі перевели годинники, тобто недільні 9:15 відповідали суботнім 8:15). Поїхали з Олею на 13-ті. Людей мало, підйомники їдуть повільно, траси покрити кількома сантиметрами пухляку. Навіть у 10 ранку ми без проблем знаходили пухляк по краях трас.
По стану 13-тих трас можна було відстежувати, як мінялась погода від суботньої зливи до недільного морозу й снігу. 13В ратрачили найраніше – знизу льодяний вельвет (тобто ратрачили ще мокрий сніг при плюсовій температурі, потім все це замерзло в «бетон»), зверху пухлячок, який швидко розкатали в бугри. Найбільше нам сподобалась 13Д, напевне, її ратрачили останньою, бо свіжий сніг утрамбували, в результаті траса була м’якою.
Дуже сподобалась 13А, хоча саме на ній вилетів на лід, після якого одна лижа попала в пухлий сніг, і я ще довго й ефектно летів вниз по схилу.
Десь після 11-тої години на 13-тому підйомнику з’явились черги. Не так людей було багато, як через коротку сітку любителі лізти напролом перпендикулярно вклинювались в чергу, починались сварки, топтання по лижах і т.п. А крісла йшли вверх напівпорожніми. Працівник витягу на питання «чому не поставити ще по парі секцій сітки?» сказав, що сітка стоїть добре, а проблема в нерозумних і невихованих людях. В принципі, він правий, але навіть такими людьми можна й потрібно керувати.
З плюсів 13-го підйомника – хлопці не лінуються піднімати крісла в кінці дня, тому зранку сідаєш на чистий теплий пластик, а не на заліплені снігом й льодом крісла, як на деяких інших підйомниках.
Крім 13-го, всюди було вільно, кілька разів з’їхали по 8-х трасах, вони дуже радували своїм станом. Було трохи льоду, але гострі канти вирішували проблему.
Після обіду катались на 8-х, піднялись в туман на Довгу, потім я лишився докатувати на 17-му підйомнику.
Оксамитовий сезон втішив. Звичайно, всюди є плюси й мінуси. 50-%-ні знижки в закладах харчування – ріденька слабка кава (в кіоску внизу 13-го). Скіпас за 50 грн. – картонні картки зі штрих-кодом, які працюють лише на 2-х турнікетах з чотирьох, їх потрібно при кожному проході діставати з кишені і пхати у отвір зі сканером. Як і у грудні (в низькому сезоні), трохи наїхало ломів з навколишніх сіл. Якось не дуже добре мені вчора каталось, фізичний стан був не на висоті. Але і попри це дуже задоволений поїздкою, погода і Буковель порадували, справжня зима у кінці березня.

Трохи вчорашніх фото:

Початок траси 3А:

Верхня станція 7-го підйомника:

Нижня станція 3-го підйомника, низ траси 3А:

В черзі зустріли слона:

Траса 13С:

Вид з верхньої станції 15-го підйомника, туман «з’їв» 12-ту трасу:

Сноубордистка падає на коліна перед Олегом:

Найбільше свіжого снігу на Довгій:

Бугри на чайник-штрасе в кінці дня:

ЗІ. Сьогодні зранку дзвонив Юрабайк і захоплено розповідав про свіжий пухляк…
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 14:18   #874 (посилання)
Давно на форуме

AndriyP,

А ты вчера случайно 11Д 11В не катал?? Они были открыты?? Как состояние в переезде??
А то я в субботу к обеду решил мотнуццо на разветку, а они были закрыты.
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 14:38   #875 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: Rossignol Bandit B2
jugashvili,

не катал. видел с подъемника, что В и С закрыты сверху сеткой, хотя на них было немало следов.

кстати, за целый день только раз встретил людей в черном, да и то ... в Панораме.
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 14:50   #876 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: ......
Цитата:
Коментар від jugashvili Переглянути коментар
Albertowych,

Прошу прощения. В воскресенье с утреца на 13D сверху случайно не вы стояли еще с одним человеком и разговаривали по рации??
...
Не я , з двох причин, наверху не стою, а зразу їду вниз, в мене гарнітура і рацію з кишені не витягаю.

Каталка дійсно була в неділю суперова, як на диво я катав до 15:00 з 8:30. Сама найкраща була 17 траса де і зависав декілька раз любуючись з крісла як виписує дуги СкіКлаб. Мудрей так само суперово вже катає, аж я залюбувався.
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 15:56   #877 (посилання)
Давно на форуме

Albertowych,

Эх жаль, а то бы познакомились... Теперь наверное уже в следующем сезоне.
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 16:16   #878 (посилання)
Райдер-Байкер

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.

це АХТУНГ чи просто ОКСАМИТОВИЙ сезон ??
Сьогодні зранку вирішив катнути по свіжачку і прозрів - всюди самі чайники (декотрі доста ломовиті). 14-ка нагадала мені кадри з фільму "Зловещие мертвеци". Вони якось так подібно розбалансовано рухались. Лижі окремо, плечі та руки\ноги також окремо. Під обід сніг дууууже помяк і почав ловити за лижі. На тому каталка і закінчилась. )
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 16:17   #879 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: на форумі

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Белый внезачёта становится самым позитивным пользователем Нашего Форума за восторги, которые переполняют его клавиатуру! Ура, товарищи!
  Share with Facebook
Старий 28.03.2011, 16:21   #880 (посилання)
Давно на форуме

jurabike,

Кстати да. Много было "лыжнегов" в таких ярких комбезах. Я их прозвал "петрушками"
название из детсва. Думаю многие знают о чем я)))
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
MTB: Буковель БайкПарк 2011 jurabike МТБ территория 56 25.01.2012 18:03
Пилипец сезон 2011 waterboy Пилипец-Подобовец 327 13.09.2011 07:44
Славське сезон 2011 Jolie Славське 344 29.07.2011 21:49
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0010148 (57%)6 (43%)1 (2%)
Yesterday0511136366 (59%)43 (39%)2 (2%)
Month766342697122178 (64%)1206 (35%)43 (1%)