ну ы небез ложки дьогтю
Люди дуже часто жаліються на хамовитих биковельских працівників. А я пожаліюсь на рагульских відпочиваючих. ВСі автовласники стараються заблокувати вїзд на кемпінг. Особливо стараються ті хто проспав чи по іншій причині приїхав останній і не вспів зайняти найзручніше місце на полці. Ми стараємся людям пояснювати що то автокемпінг, а не гелікоптерна стоянка і ми не зможем перелетіти через їх авто. І ще не було такого "блокувальника " який би у відповідь не сказав ДЕ треба , на його думку, робити вїзд чи тощо... Багато людей мають мізки і часто залишають нам проїзд на одну машинку, але мізки є не у всіх. Якось на старий НР один львівянин заблокував нам виїзд. Я підійшов, пояснив ситуацію і попрпосив забрати авто. Він сказав :"Добре", і преспокійно пішов кататись на лижах. Ми увесь день сиділи як в мишеловці, ні заїхати , не виїхати. Коли ж та людина вернулась , то на моє зауваження я вже наслухався як і де треба працювати і які знаки повинні бути і пяте-десяте. Кричали вони з дружиною що недоррізані. На днях якесь сране жигулі пятої моделі заблокуівало, на зауваження щодо проїзду почав кричати що має бути знак а усні команди його не хвилюють.
Знак - то знак, надрукував, прибив , поставив...
а толку з нього ??
як блокували - так і блокують.
Питаю "Ви самий наглий чи самий тупий ?" - ображються і лякають скаргами .Кажуть що поставили тільки на один день а ми це слухаєм з 1 грудня і до 1 квітня... сил нема і слів окрім "рагуль" чи інших ненормативних.
Які ще знаки поставити щоб оте Вольво на кемпінгу не чекало по три години на візд.