Вчора на Буці каталка і погода - ляля. Особливо в другій половині дня. Незважаючи на погодну дупу в навколишніх краях.
Наприкінці дня на верху дванадцядки:
Вчора мав також чергове "вперше". Був жорско підрізаний. Причому кентом, який гнав дуже технчно і красиво. На 2B, метрів за 250 від мосту до п'ятірки. Я там зупинився біля якоїсь кубіти, що впала, з метою допомогти, але вона легко встала сама, я рушив далі. Навіть не глянувши вгору, як це завше роблю. Хоча би тому, що вище стояла толпа народу і лом через неї пролетіти не міг. Метрів 20 розгону і почав неспішно різати спокійний карв. В амлітудній точці другої дуги десь збоку вискакує чувак в майже в абсолютно правильній стійці, на швидкості рази в два а то три вище за мою, видно він надто захопився красою закладання свого черговової дуги, і лівим ботом підбив мені носок зовнішньоъ лижі. Не хватило сантиметрів 5 запасу до спокійного роз'їзду...
Саме швидше від розраховував, що з натовпу стоячих ніхто до низу не рушить, і йшов на грані (запасів та своїх можливостей).
Я так жостко давно ще не падав, слава богу все обійшлося. Правда, ребро трохи ниє :=).
Почав крити його матом ще в польоті. коли піднявся, вибачився перед народом за свій французький. Якись два хлопаки мені опертивно підвезли ллижі і палки, я вирішив кетна того догнати, не зважаючи на низьку ймовірність успіху. Запримітив лише зелену куртку + ставка робилася на те, що так чисто технічно мало хто їздить на буці. Коли був на верху п'ятірки, помітив в останній момет зелену курточку яка красивим карвом шмигнула на переїзд одинадцядки. Наздогнав його вже на мосту від вісімки до нижньої пятнадцяки. Слід віддати належне, там де я його бачив, чувак їхав краситво, і вже адекватно, більше не повторюючи таких фортелів як зробив мені.
Почав до нього досить агресивно, але на всяк випадок сказав, що маленька ймовірність того, що опізнався, існує, і попрсив розказати його, як він сюди втрапив. Він скзав, що з двійки через п'ятку. Питаю, а наприкінці 2b нічого не згадуєш? Та каже, чув ззаду якийсь гвалт, і за шось лижа черканула, ледь втримвася, але деталей не примітив...
Не думав, шо я такий зі своїми 90 кг непримітний..
Але чоловік виявився з загальному адекватний, вибачався... Правда, чого він там так летів я так і не зрозумів, розказував про якусь заваду зверху... Хоча, там, крім мене в польоті, його, красиво їдучого вниз і кучі глядачів (статичних) більше нікого не було.
Розталися вже мирно, я поки разом піднімалися на пятнадцядку виговорив все шо хотів і остиг. Юра, на фішерах, здається з Дрогобича, . Хоча останнє може помиляюся..
пс. але чортяка, іхав таки красиво.
Додано через 6 хвилин
Цитата:
Коментар від Sheridan
Благоразумно взяли по полдня, чтоб завтра на Школе не умереть.
|
Не вмреш :-).
пс. цього року на школу ч вже напевно не втраплю, хоча б якщо знав, що буде итроха форумчан, приклав би бІльше зусиль до впраляння.
пс. Був минулого року на школі, дуже сподобалося, першим буковельським заїздом, в групі Павла (я так зрозімів, що він не з основного контингенту школи, когось підмініняв). Навіть виграв якусь зачотну кружку на випускних заїздах (в групі, група "продвинутих", та, яка наступна після спортивної. Спортивну тоді вів Макс). В школу планую піти ще разок, вже з претензыями на спортивну групу...
пс2. а з кружки ганяє мала в себе на роботі чаї, їй кружка дуже сподобалася...