![]() |
Цитата:
Добавлено через 43 минуты Провели обалденную неделю на Драгобрате. Взяли первый раз с собой ребенка поставили на лыжи. Жили в Оазе. Каменное здание на 4 этажа тепло с очень неплохой звукоизоляцией. Первый этаж: хол, санузел,сауна,столовая с кухней, помещение для хранения лыж и ботинок (ботинки нет возможности там просушить, что не есть хорошо). Второй и третий этажи номера, четвертый этаж мансардные номера. Питание хорошее ( и размер порций и органолетические свойства содержимого тарелок ). Жили в стандарте: 2 односпальные кровати, кресло-кровать для ребенка, холодильник, телевизор, тумбочка, вешалка для одежды. Размер номера нельзя назвать большим, но переночевать комфортно вполне возможно. В номере находится санузел с душевой кабинкой (наличие воды в душе сносное, имеется бойлер). Отель подойдет для семейного спокойного отдыха. Прямо возле отеля находятся две горки: одна для совсем ничинающих, другая чуть повыше и это основная причина выбора отеля так как брали на лыжи дочку первый раз. В этом сезоне на работу администратора взяли очень позитивного человека Настю. Я рекомендую отдых в этом отеле. |
Як обіцяв, відписуюсь по приватному готелі "Оселя"
Готель побудований давно, але почали працювати нормально тільки у цьому сезоні. Стан готелю новий, не дуже є з чим орівнювати, бо відпочивали лише у Янтрах. Я б визначив такі основні критерії як, харчування, номера, сервіс, відстань до підйомників. І так: - харчування досить хороше, приготування смачне, двохразове (сніданок і вечеря), порції великі, ми регулярно не доїдали те що нам давали, кухня з нахилом на карпатську, ми відпочивали з дітьми, вони по потребі підлаштовувались під нас, варили кашу дітям, дозволяли зберігати наші продукти в холодильниках, відзначились смачною домашньою випічкою, замість половинних порцій які малиб давати дітям, практично завжди давали повні дорослі; - номера чисті та затишні, з балконами, в номерах тв, туалет, душ а саме головне, що на дразі практично у всіх не дуже, це хороша шумоізоляція, це приємно здивувало; - сервіс звичайно бажає бути кращим, але він задовільний, адміністрація старається задовільняти потреби проживаючих, підігрівали молоко дітям, варили кашу вибагливим; - відстань до підйомників сама по собі не далека, 150-200 метрів до підйомників оази, також 100-150 метрів до кріселки карпатської чайки, але правда не зручна, треба іти вниз а потім вгору до підйомників та навпаки, а це не дуже комфортно лижникам та дітям в гл черевиках, які часто хочуть додому по різних питаннях, обідах і ін. З недоліків можу відзначити такі: - оскільки не найближче місце готелю до підйомників, немає можливості підвозити до підйомників; - кухня закривається в 19.00 год. після чого вже не можна підігріти кашу, випити чаю, кави, підігріти воду в термос; - відсутність на кухні електрочайника, гарячого чаю, чистих горняток, питної води, це все приходилось просити постійно в адміністрації. В загальному, хто хоче спокійно відпочити, де не шумно та затишно, коли ви з сім'єю, то вам саме туди. Я рекомендую Оселю, кого влаштовує те, що я описав! |
Цитата:
|
Цитата:
Виправте, будь ласка, помилки у відгуку, трохи сумбурно читається. І напишіть, які готелі поруч знаходяться, якщо не важко :agree:. Фотографій не маєте? |
@Jolie, виправив з харчуванням )
Що стосується готелів що знаходяться поруч, то є там 2-3 готелі але на них не було назви, не так часто на дразі поки, щоб орієнтуватись в готелях ) Готель знаходиться на Т-подібному перехресті, що веде до підйомника карпатська чайка, та під'їзду до оази та янтрів. |
По поводу Горизонта, заселились сегодня первые впечатления положительные - уютно, чисто, кормят нормально-чай кофе в подарок;) wifi есть, креслка карпатская чайка 50 метров, персонал пока что приветлив;) погода с утра тяжёлый мокрый снег, на вечер поменялась туман ушёл берет мороз думаю все будет Ок!
|
Подскажите реальное расстояние, рельеф местности(насколько тяжело с 3-х годовалым ребенком) если топать пару раз в день от района зорепад, у роберта, велика ведмедиця до пашиного бугеля. Выбор между Затишок и Зиркой, в существовании которой здесь сомневались, звонил вроде существует, стена в стену с Зорепадом.
|
Цитата:
Цитата:
|
Это как-то относится к верхней части сообщения или нет? спрашиваете про роберта-медведицу-зорепад, а выбираете между затишком-зиркой? набор слов получился.[/QUOTE]
Указал район отелей по причине того, что Зирки нет на карте, что бы было понятней:oops: |
затишок возле бугеля бедного и курятни, а роберт-медведица-зорепад ближе к креслу карпатская чайка.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:22. |