![]() |
Отель "Марика" держите:)
|
Цитата:
|
та да.... с такими ценами на Бук ехать можно, а если хорошо постараться, то и дешевле:fool:
|
Привет!почитав форум увидел сообщение про отель Креминь! На драгобрат еду первый раз,и не могу понять где он точно находиться,возле какий подьемников и на каком расстоянии.Знаю что самый близкий отель к подьемнику- это Вотавилю,можете мне обьяснить где он точно находиться и как там вообще.Стоит ли туда ехать?
|
Добрый день. Подскажите, кто уже не раз был в Драгобрате, где лучше остановится на новый год. Так чтобы цены были адекватные, отель хороший и от подъемника не далеко.
Цены марики великоваты для нас. :( |
Цитата:
Про готель "Вотавілю" я писала звіт на попередній сторінці - ось http://extreme.com.ua/forum/dragobra...html#post23613 , пост № 8. Він знаходиться одразу біля середнього підйомника "Доппельмеєр". |
Цитата:
Существует еще универсальный путеводитель по жилью Драгобрата - Драгобрат | Гостиницы Драгобрата | санатории, отели, базы отдыха, пансионаты на Незабаром . |
Цитата:
Информация о гостинице: Плай |
Сегодня выяснял цены по туркомплексу Драгобрат: На катание остаються прежние (прошлогодние) , как-то невнятно говорят об акции(до 1 ноября) на абоны для катания - суть выяснить не удалось , прийдёться выяснять на месте !
Проживание : 100грн. с носа гостинница , 120 -130 коттедж - пока без питания . С питанием будет +30 грн. |
откуда такие цены??? узнавали стоимость с 03.01 - 11.01 цену ниже 400 грн с человека никто не предложил... остановили выбор на отеле "Зорепад", кто в нем останавливался поделитесь отзывами...
люди кто был в этом отеле??? расскажите как там?? уют, условия, питание?:?? вопрос срочный т.к. сегодня должен перечислить предоплату |
Цитата:
Я читала ось такий звіт на сусідньому сноубордичному форумі: Ось ссилка - Черный список отелей, коттеджей.... - Snowboarding.com.ua . А ось нижче власне сам текст: "Готель "Зорепад" (напроти готелю "У Роберта") Власне їхали ми до "Роберта", але бобік привіз нас у "Зорепад". В останній момент Роберт вирішив не працювати через відсутність туристів і поселив нас у сусідньому "Зорепаді". Це незважаючи на те, що ми зробили йому передплату. Тому Роберту ставлю мінус за ненадійність. Тепер по готелю "Зорепад": Зовні він виглядає гарно, але перше враження виявляється хибним: - Ключове слово готелю - ХОЛОД. Опалення вмикається тільки ввечері і то після "душевної" розмови з адміністратором. Вода якщо і буває теплою, то швидко закінчується. В сауні відчуваються протяги. - Побудований готель поспіхом з дешевих матеріалів. Всі двері перекошені і закриваються тільки при ударі ногою з невеликого розбігу. - Дерево, з якого робили стіни, вочевидь було мокрим, тому зараз у ньому спостерігаються величезні тріщини і навіть щілини, які можна було б використовувати, як приліжкові полички, якби з них не тягнуло холодним повітрям. - Слово звукоізоляція відсутнє в словнику хазяїв цього готелю. В кімнаті чутно розмови сусідів зверху, телевізор в їдальні і унітаз сусідів по поверху. - Всі ці недоліки гостинний господар допоможе туристам не помітити, але тільки не господарі цього готелю. Адміністратор Андрій, якщо і виконував наші прохання, то тільки після другого-третього зауваження і то з таким обличчям, ніби-то робить нам велику послугу. " |
Jolie где же вы были раньше?? уже перечислил деньги... блин первый раз еду с женой в зимние Карпаты и теперь все настроение наперекосяк, хотел жене приятный отдых сделать, а теперь судя по такому отзыву не знаю даже что делать...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Не засмучуйтесь і не давайте ніяким зовнішнім факторам зіпсувати собі відпочинок! Будьте завжди налаштовані на позитив! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:44. |