![]() |
Вчора були на дразі. Основну дорогу роблять, через буковину місцеві розібрали мости і накидали цвяхів, їздять через БАМ. дорога реально жесть. буханка і газон деякі місця ледве проїжджають - зачіпають звісами. колія і ями такі шо буханка мостом чіпає регулярно. їхати весело, але на своїй машині яка не підготовлена під офроуд просто нереально. Хоча бухий мужик виїхав на Land Cruiser 200 якимось чудом :)
за дорогу беруть в середньому 100 грн. снігу є досить. |
Щастя наближается!
Дорогу на Драгобрат вже ремонтують | SNOWBOARD.com.ua |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Так, по 100 грн з людини |
Цитата:
|
Сам не бачив - так казав водій нашої буханки. Всі з ким говорив теж їхали через БАМ. Того й так написав. Але й так активно роблять основну дорогу, казали шо скоріш за все на ці вихідні зроблять.
|
Підзскажіть будь ласка, якщо я приїду до Ясені машиною, де її можна там залиши, і наскільки це безпечно? Можливо є якась платна стоянка?
|
У темі 1 додатків
В начале подьема на драг есть отель с большой парковкой, обычно там и оставляют.
Вкладення 21393 |
майже в кожному дворі, запитайте у того, з ким будете домовлятись про підьом на драг , він 100% вам підкаже де залишить машину
|
Дякую за швидку відповідь.
|
Хочу запитати досвідчених. Порадьте будь ласка хорошого інструктора на центральних схилах. Я маю на увазі ГК Драгобрат та Вершина Карпат. Мені того року радили дядю Вову але до ньго не зовсім зручно добиратися. Він тренує на Оазі. Тож може порадите кого? Телефони, ніки?
Надіслано від мого LG-D618, використовуючи Tapatalk |
@ПОБРАТИМ, дядя Вова, насколько я знаю, может и на центральном склоне с тобой поработать.
Спишись с ним http://extreme.com.ua/forum/members/2738-vvv.html |
дядя вова советует взять дядю майкла +380 67 135 2565 :)
|
А можно глупый вопрос - по поводу цен на кресельные подъёмники на Драге?
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Ну или Цены | ДРАГОБРАТ |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:44. |