Драгобрат отзывы, жильё, трансфер, цены |
24.11.2014, 22:12
|
#3401 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: ARMADA TST , Kellys VIPER 2.0
|
Цитата:
Коментар від kris
то лучше всех Дима
|
@kris де його шукати ?
|
|
|
25.11.2014, 10:14
|
#3402 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Mantra 177 2011/2012 , Canonndale Trail 5 2012
|
Підтримаю Шерідана, по проживанню плюс буде, янтри сімейне місце, дітям там подобається, там спокійно та затишно, плюс vvv кльовий дядько та й по відгуках хороший інструктор з підходом до людей.
Можна і з Дімою домовитись, але йому прийдеться туди підїхати, дитина в сторону ключових підйомників просто так не добереться, янтри в стороні від них, добратись потрібен досвід катання.
|
|
|
25.11.2014, 10:49
|
#3403 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Alarm!!! Внимание! Attention! Achtung!
Залишилося всього 7 днів до завершення продажу шарових скіпасів від ТК «Драгобрат»! on.fb.me/115Ilvv
Знижка 32%, за якої ви отримуєте 50 підйомів бугелем за 340 грн. (замість 500 грн. у низький сезон та 600 грн. у високий) дійсна лише до 1 грудня 2014 року.
Замовляйте акційні скіпаси із мега-знижкою тут – http://bit.ly/1Bn5jie
|
|
|
25.11.2014, 11:21
|
#3404 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: CC
|
Кто скажет, сколько в среднем подъемов используется на Драге при хорошо загруженном дне?
|
|
|
25.11.2014, 14:01
|
#3405 (посилання)
|
Новичок
|
Цитата:
Коментар від IVY
Кто скажет, сколько в среднем подъемов используется на Драге при хорошо загруженном дне?
|
+- 15 підйомів, мій рекорд 33 підйоми.
|
|
|
25.11.2014, 14:56
|
#3406 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Atomic Nomad Black Eye Ti 2010
|
Цитата:
Коментар від kvitkar
@kris де його шукати ?
|
Шукати його там, де всі офіційні інструктори: якщо стоїте біля будинку Драгобрату (там де каси і курятня) лицем нагору, то справа від вас в бік дитячого бугельного підйомника є будинок, там прокат і пункт збору інструкторів. Не знаю як цього року, раніше там було 2 Діми. Потрібний вам розмовляє російською і такий трохи товстенький, чи просто таким виглядає, бо я його без екіпу ніколи не бачив
Додано через 11 хвилин
Цитата:
Коментар від IVY
|
Ну, смотря как будут работать подъемники, какие будут очереди и как вы катаетесь. Я с расслабонами обычно делаю около 15. Если сам илис хорошим компаньоном, то могу и 20+. Бывают дни, когда очереди, туманы и стоят подъемники, то и 10 не сделаешь. It all depends.
|
|
|
26.11.2014, 12:00
|
#3407 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
От сиджу і думаю чи брати квитки з 15 грудня на Драг.
На гісметео по буковелі обіцяють мінус + сніг - на Дразі щось схоже має бути?
Коротше, чи буде сніг з 15 грудня? У кого є преміум на сноуфорекасті, щоб глянути їх прогноз?
|
|
|
26.11.2014, 12:59
|
#3408 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Never Summer Cobra, Never Summer Evo
|
@Adrenalin-ua.com, Ваш сайт не работает. У вас будут какие-то новогодние туры в Буковель/Драг (в прошлых годах были). Если да, где можно найти инфо. По абонементам на Драг, можете пжлст. объяснить на какие подъемники распространяется абонемент (я не был на Драге но насколько понимаю там их несколько и владельцы разные). Спасибо.
|
|
|
26.11.2014, 18:35
|
#3409 (посилання)
|
Новичок
|
Цитата:
Коментар від Свой в доску
@Adrenalin-ua.com, Ваш сайт не работает. У вас будут какие-то новогодние туры в Буковель/Драг (в прошлых годах были). Если да, где можно найти инфо. По абонементам на Драг, можете пжлст. объяснить на какие подъемники распространяется абонемент (я не был на Драге но насколько понимаю там их несколько и владельцы разные). Спасибо.
|
Привіт,
Так є тур на новий рік Драгобрат, вся інфа тут: https://www.facebook.com/events/701072133306668/
Це центральні підйомники ТК "Драгобрат". В народі Курятня, або Допельмає 1200, або ВЛ-1000.
|
|
|
26.11.2014, 19:54
|
#3410 (посилання)
|
Лётчик-космонавт)
Снаряга: Nordica Speedmachine 14.2
Nordica Dobermann 130 EDT
|
Цитата:
Коментар від Свой в доску
объяснить на какие подъемники распространяется абонемент (я не был на Драге но насколько понимаю там их несколько и владельцы разные)
|
На карте (см. шапку темы) №4 и 7. Подъемники бугельные.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 16 | 58 | 10 (43%) | 12 (52%) | 1 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 2 | 152 | 408 | 120 (59%) | 77 (38%) | 5 (2%) |
---|
Month | 4 | 82 | 5570 | 16665 | 2615 (47%) | 2869 (51%) | 116 (2%) |
---|
|
|
|