Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Драгобрат > Драгобрат сезон 2024
Драгобрат отзывы, жильё, трансфер, цены

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 02.02.2015, 11:18   #3861 (посилання)
Недавно на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: прокатные :)
Цитата:
Коментар від Nihad Переглянути коментар
трансфер с Франковска: 095 60 600 50, 067 343 16 16 - Ростислав (бусик на 8 человек, стоимость по 100 с человека)
Дякуємо за рекомендацію, скористались його послугами - рекомендую (керує автомобілем спокійно і безпечно).
На противагу не рекомендую Ігоря - 0981318382; авто - Фольксваген Т5 чорного кольору.
(Ми замовляли бус Ростислава, але в нього щось сталося з машиною, тому він сам підшукав нам заміну, бо ми навряд би зорієнтувалися самі).
По факту, ми були в шоці, дякували Богу, коли доїхали до вокзалу у Франківську живі і неушкоджені).
Даний водій ганяє, як навіжений; не дотримується безпечної дистанції, гальмує так, що впираєшся лобом в переднє сидіння, обганяє всіх і всюди, в тому числі на різких поворотах, де тупо не видно, що робиться на зустрічній.
Словом, я навіть не знаю, як назвати його стиль водіння. Напевно, його гарно охарактеризує цей смайлик Саме так я почувалася, коли ми нарешті доїхали.
Крім того, його авто розраховане на 7 пасажирів. Але водій сміливо гарантує перевезення вісьмох пасажирів. Восьмий пасажир їде УВАГА! на пуфіку. Я мовчу про елементарну безпеку, це як мінімум незручно і шкідливо для хребта. Ну і звісно, про згоду/незгоду їхати в таких умовах не питають. Нам пощастило - наша четвірка спустилася з Гори перша, то ми нормально сіли, а інша компанія була в шоці, бо він не попереджав про відсутність восьмого посадочного місця.
Крім вищеописаного, за його стиль їзди нас по дорозі зупинили ДАЇшники, це ще додаткові втрати часу, добре, що ми мали в запасі годину до відправки поїзда.
Ну і додам, що в його плейлисті в основному російська попса, яку він любить слухати на високій гучності. Прохання зменшити гучність він просто не почув.

Пи.Си. Як трохи відновлю сили, то відпишуся в темці вже конкретно про наші відвідини Драгобрату на минулих вихідних.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 02.02.2015, 12:10   #3862 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Armada TST,, Tyrolia aaattack 13, Dalbello BOSS.
Цитата:
Коментар від Drunk3nSa1lor Переглянути коментар
@ZlodeY, заявку ментам - обязательно. О вознаграждении им тоже можно сказать, пошевелятся быстрее. И фотки своих лыж выставь. Где именно это случилось?
Возле кафешки на крайней правой креселке. Заяву не написали так как менты не успели бы к отъезду. Вся надежда на водителей спускающих туристов с горы.
Старий 02.02.2015, 19:48   #3863 (посилання)
Новичок

Снаряга: штахеты
[QUOTE=Burullka;276189]Дякуємо за рекомендацію, скористались його послугами - рекомендую (керує автомобілем спокійно і безпечно).
На противагу не рекомендую Ігоря - 0981318382; авто - Фольксваген Т5 чорного кольору.
(Ми замовляли бус Ростислава, але в нього щось сталося з машиною, тому він сам підшукав нам заміну, бо ми навряд би зорієнтувалися самі).
По факту, ми були в шоці, дякували Богу, коли доїхали до вокзалу у Франківську живі і неушкоджені).
Даний водій ганяє, як навіжений; не дотримується безпечної дистанції, гальмує так, що впираєшся лобом в переднє сидіння, обганяє всіх і всюди, в тому числі на різких поворотах, де тупо не видно, що робиться на зустрічній.
Словом, я навіть не знаю, як назвати його стиль водіння. Напевно, його гарно охарактеризує цей смайлик Саме так я почувалася, коли ми нарешті доїхали.
Крім того, його авто розраховане на 7 пасажирів. Але водій сміливо гарантує перевезення вісьмох пасажирів. Восьмий пасажир їде УВАГА! на пуфіку. Я мовчу про елементарну безпеку, це як мінімум незручно і шкідливо для хребта. Ну і звісно, про згоду/незгоду їхати в таких умовах не питають. Нам пощастило - наша четвірка спустилася з Гори перша, то ми нормально сіли, а інша компанія була в шоці, бо він не попереджав про відсутність восьмого посадочного місця.
Крім вищеописаного, за його стиль їзди нас по дорозі зупинили ДАЇшники, це ще додаткові втрати часу, добре, що ми мали в запасі годину до відправки поїзда.
Ну і додам, що в його плейлисті в основному російська попса, яку він любить слухати на високій гучності. Прохання зменшити гучність він просто не почув.

Пи.Си. Як трохи відновлю сили, то відпишуся в темці вже конкретно про наші відвідини Драгобрату на минулих вихідних.

Огромное Вам спасибо за своевременную оценку "водительских качеств" Игоря (098-131-83-82; авто - Фольксваген Т5 чорного кольору), именно с ним мы договорились ехать, т.к. имели только его номер. Вёз он нас в прошлом году, даную манеру вождения мы наблюдали тогда, но подумали. что это случайность (типо спешил, вот и ехал хреново). Но раз такой расклад, хочется доехать до Драга живыми и неушкодженными. Перезаказали другого водителя.
Моё субъективное мнение: - мы ездим в горы отдыхать. за что и платим, а не давать на нас заработать любым способом.
Старий 02.02.2015, 21:00   #3864 (посилання)
Недавно на форуме

Цитата:
Коментар від Jurii77 Переглянути коментар
Огромное Вам спасибо за своевременную оценку "водительских качеств" Игоря (098-131-83-82; авто - Фольксваген Т5 чорного кольору), именно с ним мы договорились ехать, т.к. имели только его номер. Вёз он нас в прошлом году, даную манеру вождения мы наблюдали тогда, но подумали. что это случайность (типо спешил, вот и ехал хреново). Но раз такой расклад, хочется доехать до Драга живыми и неушкодженными. Перезаказали другого водителя.
Далі буде офтоп, але я мушу це написати.
Можливо збіг, але я дізналася про загибель Скрябіна саме в той час, коли писала цей відгук і в пам"яті оживала картина вчорашнього доїзду.
Я рада, що Ви все ж відмовились від його послуг. Береженого Бог береже.
Старий 02.02.2015, 21:10   #3865 (посилання)
Живу у Лісі

Снаряга: Völkl 90Eight (2016)
Драгобрат 2015.01.31-2015.02.01

В суботу дуже сильний вітер, замітало і сипало. В цей день я майже не катався - не хотілось. Чекав поки утихне, але чим дальше, тим було гірше. Аж після обіду вирішив піднятись. Видимість ніяка. Вітер облизував Стіг "не по детски". Оголились льодяні ділянки. А сильний снігопад, ці ділянки намагався засипати. Вот так цілий день вітер воював за снігом. І все таки білий переміг.

Неділя була просто фантастичною. Нетронуті поля середньої частини. Хребет жорсткий бетон, ялиночки біля курятні були класними, а Пашині ялиночки - жорсткі. Одним словом верхня частина бетон, а чим нижче - тим мягше. Каталка була шикарною. У Пашиному кулуарі: були льодяні язики. Людей теж було досить багато. Довгі черги.

Подивіться, який шикарний Жандарм.

Поїздкою задоволений. Дякую.

Востаннє редагував NBomb: 02.02.2015 о 23:37.
Старий 03.02.2015, 08:03   #3866 (посилання)
Новичок

Вообще же изначально собирались ехать в Словакию, но затянули и тупо не успевали разобраться с доками на визу, в итоге стал вопрос о том, чтобы поехать уже хоть куда-нибудь.
За 3 дня забронили отель и поехали на встречу неизведанному. Ожиданий не было никаких, была лишь надежда на лучшее.) Забегая наперед скажу, что она оправдалась на все 100!
Драг приятно удивил своей атмосферой, этакий лыжный рай в горах, который целиком и полностью живет своей совершенно непредсказуемой жизнью.
Катательные характеристики трасс на любой вкус, пологая Чайка - для обучения лучше не придумаешь, а кто уже уверенно стоит на лыжах - размять ноги после летней спячки - сам бог велел.) В то же время связка Курятня - Стог уже требует поднапрячь катательные умения. Ну а если нет желания летать аки бешеный сокол, то всегда можно неспешно покатать по йолкам, либо же понарезать петель в трубах на Стоге. Впрочем если летать таки есть желание - совмещать никто не запрещает.)) Когда часы пробьют 16.00 и станет ясно, что подъемники скоро превратятся в тыкву - по хребту на Чайку и домой.
Теперь о не совсем приятном, иногда как гром среди ясного неба, я совершенно неожиданно для себя, особенно в верхней трубе и спуске с йолок на Стоге, выежжал на голый асфальт. Ну, точнее это была голая наледь, но ощущения были схожие. Почему неожиданно - думаю объяснять не стоит, туман - вместо тысячи слов.
В целом, Драг оставил только положительные эмоции, все очень красиво, атмосферно, быстро и разнообразно. Одним словом - каждый уважающий себя лыжник\бордист must go.
Старий 03.02.2015, 22:32   #3867 (посилання)
Недавно на форуме

Снаряга: ARMADA MAJIC J, ARMADA TST, Fisher Cresta,Pansh blase 10 + Core bar
Едем в Драгобрат в конце февраля c 14 по 21. Отель самый дешёвый бюджетный (у ЮСТИНИ или Снеговые вершины). Ездим туда уже 4 года. Отель не очень но что то туда тянет. В этом году едет 12 человек. В основном новички.
Старий 04.02.2015, 12:58   #3868 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: Head monster i.m 70, Scott Aztec Pro, Scott Mission, Atomic SavageTi; Dalbello Kr2 Core I.D.
12 человек, ....вот это бригада! супер!
Старий 04.02.2015, 22:36   #3869 (посилання)
Недавно на форуме

Снаряга: ARMADA MAJIC J, ARMADA TST, Fisher Cresta,Pansh blase 10 + Core bar
Цитата:
Коментар від cyxo6 Переглянути коментар
12 человек, ....вот это бригада! супер!
раньше было больше 18-24
Старий 05.02.2015, 16:29   #3870 (посилання)
^^/\^/\/\^/\^

Снаряга: Armada Norwalk, Salomon XDR 80ti, Elan Race SLX, Uzkon TR-X
Цитата:
Коментар від ZlodeY Переглянути коментар
Для. За 10 минут увели armada jj. Пока чай пил.
Может кто на барахолке увидит маякуйте.
Администрация видео не хочет поднимать так как это долго.
У меня выезд через час.
Покатался бля.
А може адмiнiстрацiя сама в долi? У мене на об"єктах стоять системи вiдеонагляду, тому знаю, що подивитись запис дуже просто i швидко.
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2024 Shai Буковель 325 04.01.2025 00:05
Кубок світу WC 2023-2024 HappySkier FIS территория 158 23.06.2024 22:28

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today009275 (56%)4 (44%)3 (5%)
Yesterday0318347059 (32%)117 (64%)7 (4%)
Month6935580168592628 (47%)2823 (51%)109 (2%)