Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Драгобрат > Драгобрат сезон 2024
Драгобрат отзывы, жильё, трансфер, цены

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 17.02.2010, 16:17   #821 (посилання)
Vad
Давно на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: Salomon Equipe 9 GC Pilot, Rossignol Toon Wide, Dynastar D-stinct 07, Salomon Snow Blade
Цитата:
Коментар від tat Переглянути коментар
Записались на 20-21 на поездку Букавель/Драгобрат. Посоветуйте -если приезжаем утром в субботу , то может лучше сразу поехать на Драгобрат ,а на вечернее на Буковель.Координатор говорит что селимся где-то рядом,а потом кто куда хочет .Может что-то неправильно поняла!
Как по мне, то с утра лучше на Драгобрат. И дешевле. и спокойнее, и раскатаетесь как следует. А там - глядишь, и на Бук не захочется...

P.S. Мнение - чисто субъективное...

Отчет о поездке на Драг:

МЫ СНОВА ПЕРВЫЕ!!!
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 17.02.2010, 20:22   #822 (посилання)
Vic
Новичок

Снаряга: прокатные :)
Цитата:
Коментар від Norik Переглянути коментар
Люди вкладывают бешеные деньги в отели и приэтом не думают об окружающей необходимой инфраструктуре, то биш - дороге. Неужели нельзя скинуться по десятке зелени , что б народ мог своим транспортом добираться. И заполняемость будет 100% аж до мая. Моя жена только из-за этого и не ездит. Боитца.
тогда не будет не будет работы у местных перевозчиков
да и несколькими десятками зелени я сомневаюсь что обойдется...

Добавлено через 15 минут

в першому пості можна додати до ресурсів Гірськолижний курорт "ДРАГОБРАТ"
свіжак.
а інформація по підготовці дуже цікава і потужно зібрана. дуже корисно.
Старий 18.02.2010, 17:43   #823 (посилання)
Новичок

Снаряга: Dynastar D-STINCT CARBON 160см; Rossignol Scratch Bling 176
Цікавить чи є в прокатах драгобрата фрірайдові лижі (ну хоча б близькі до фрірайдових), бо на своїх дюнастарах між ялинками не покатаєш!
Старий 21.02.2010, 20:03   #824 (посилання)
Новичок

Снаряга: Atomic
позавчора на Драгобраті валив дощ(але по прогнозам обіцяють завтра сніг.
В цьому році погода Драгобрат не радує, нажаль, і Близниця зараз не подарує вам той фрірайд, який був ще рік назад...зараз там мало снігу, але при великому бажанні і гарному рівню катання - можна спробувати)вс езалежить від того наскільки Ви вибагливі!
буду на Драгобраті 24 лютого, от і напишу, як там зараз...а останні новини про сумний стан -лише від друзів, оскільки сама там була аж на НР, тоді також погода підвела, але кайф все одно отримали)
Старий 22.02.2010, 11:16   #825 (посилання)
Новичок

Снаряга: Hammer Contact C+
Всем привет, сегодня вернулся с Буковеля покатались суперски только последнии два дня, было как-то не очень с погодкой, был дождик и снег подтаял, туманы (( "+" но на утро выпало примерно 10 см снега)) жили в Татариве, но я не про это, РЕБЯТ планирую в 10 числах марта рвануть на ДРАГ, был в прошлом году в феврале понравилось очень))
Слышал об открытии кресельного подъемника на ДРАГЕ, кто будет там или был покажите фоточки его если есть, работает ли, очень бы хотелось узнать цену на подъем, ПОДСКАЖИТЕ ПЛИЗЗ
З.Ы.
Заранее Всем СПАСИБО )
Старий 22.02.2010, 14:10   #826 (посилання)
EZ
Всегда на форуме

Снаряга: Разная
Цитата:
Коментар від mazik Переглянути коментар
Цікавить чи є в прокатах драгобрата фрірайдові лижі (ну хоча б близькі до фрірайдових), бо на своїх дюнастарах між ялинками не покатаєш!
Никогда не видел.
Старий 22.02.2010, 15:36   #827 (посилання)
ZbishkoBand. Главарь

Снаряга: SETH 2007, FISСHER RC4 RACE SC 2007, ARMADA JJ КОГТЕДРАЛ 2013
Цитата:
Коментар від mazik Переглянути коментар
Сорри ,но чтобы это не выглядело как " Встал на жирные лыжи и они сами поехали по целяку ..." . Мой совет -дойти до них по уровню ,потом осознанно выбрать ,учитывая места катания и наконец купить . Понимаешь,это же как личное оружие . А вообще удачи тебе и снега попушистее !!!
Старий 22.02.2010, 19:43   #828 (посилання)
Новичок

Снаряга: Dynastar D-STINCT CARBON 160см; Rossignol Scratch Bling 176
Цитата:
Коментар від Zbishko Переглянути коментар
Сорри ,но чтобы это не выглядело как " Встал на жирные лыжи и они сами поехали по целяку ..." . Мой совет -дойти до них по уровню ,потом осознанно выбрать ,учитывая места катания и наконец купить . Понимаешь,это же как личное оружие . А вообще удачи тебе и снега попушистее !!!
Я прекрасно розумію , що лижі самі не їдуть ( по цілині чи по ратраченій трасі) все залежить від рівня катання лижника .
Я запитав чи є в прокатах драгобрата лижі близькі до фрірайдових , тобто із талією не менше 90 мм ( щось на подобі к2 сет ),бо з моїми лижами із талією 72 мм буде я думаю дуже не комфортно катати по пухляку більшому за 20 см.
Я немав на увазі чисто фрірайдові лижі чи навіть не фрірайдові, а лижі для глубокого паудера там де талія від 130мм.
Просто в жодному прокаті в якому був не бачив лиж із широкою талією, думав може на драгобраті є, бо зазвичай там більше снігу і попит на такі лижі повинен бути більшим.
Старий 22.02.2010, 22:22   #829 (посилання)
Новичок

Снаряга: Atomic
Цитата:
Коментар від gleb Переглянути коментар
Слышал об открытии кресельного подъемника на ДРАГЕ, кто будет там или был покажите фоточки его если есть, работает ли, очень бы хотелось узнать цену на подъем, ПОДСКАЖИТЕ ПЛИЗЗ
З.Ы.
Заранее Всем СПАСИБО )
привіт!буду завтра на Драгобраті, планую сходити на Близницю, якщо з погодою пощастить. все пофоткаю і дізнаюся ціни на підйомник крісельний:ok:
Старий 23.02.2010, 13:48   #830 (посилання)
tat
Давно на форуме

Снаряга: rossignol "голубые мисски"
Были 20 -го на Драгобраде жаль что не взяли ласты и маску купание было прекрасное! Но на следующий день ребята катались и говорят не совсем плохо,правда назад еле вернулись была пробка вместо 4 вернулись в 6 вечера
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2024 Shai Буковель 322 20.12.2024 01:07
Кубок світу WC 2023-2024 HappySkier FIS территория 158 23.06.2024 22:28

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today10495 (83%)1 (17%)1 (2%)
Yesterday018729571 (63%)42 (37%)5 (3%)
Month6985009156392628 (53%)2245 (45%)116 (2%)